BIST 100 11.482,60 %1,32 Altın 6.556,39 ₺/gr %0,60 Bitcoin - %0,15 Dolar 50,16 ₺ %0,20 Euro 55,94 ₺ %0,62 Sterlin 67,02 ₺ %0,68 Gümüş 83,81 ₺/gr %0,09 Ethereum $2.238,64 %0,17 İsviçre Frangı 61,15 ₺ %0,19 Kanada Doları 35,51 ₺ %0,60 Avustralya Doları 34,43 ₺ %0,79 Suudi Riyali 13,36 ₺ %0,21 BAE Dirhemi 13,66 ₺ %0,21 Rus Rublesi 0,61 ₺ %0,30 Çin Yuanı 7,52 ₺ %0,08
Foto Galeri Video Yazarlar
Anasayfa POLİTİKA '2028 Bir Başka Olacak'

'2028 Bir Başka Olacak'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AKP Kadın Kolları Genel Merkez AR-GE Başkanlığı Teşkilat Akademisi Liderlik Okulu Kamp Programı'nda konuştu.

0Yorumlar
'2028 Bir Başka Olacak'

Erdoğan, burada yaptığı konuşmada, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in bir karikatürde Hz. Muhammed'i tasvir ettiği iddiasıyla soruşturma başlatılan Leman dergisi için kullandığı ifadelere tepki gösterdi.

Erdoğan, "CHP Genel Başkanı çıkmış akla ziyan argümanlar öne sürüyor. Milyonların gördüğü hakareti sen göremiyorsan sorunu kendinde ara. Özgür, git bir göz doktoruna görün" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

"Tam 21 aydır İsrail'in vahşi saldırıları karşısında topraklarına, evlatlarına cesaretle sahip çıkan Gazze'nin yiğit kadınlarını sizler adına selamlıyorum.AK Parti olarak eserlerimizle, hizmetlerimizle, projelerimiz ve yatırımlarımızla adımızı şanla şerefle milletin gönlüne yazdırdık.Hak ve özgürlüklerin geliştirilmesinden savunma sanayii yatırımlarına, Türkiye'yi çok yüksek bir seviyeye çıkardık. Yasakları kaldırdık. Vesayet odaklarını dağıttık. Kendilerini milletten üstün gören kibir abidelerine hadlerini bildirdik.Önümüzü kesmek için her yolu denediler. Gece yarısı bildirileriyle, sokak terörüyle bize diz çöktürmek istediler.Milli iradeyi bu ülkede egemen kılmak için ter döktük, emek verdik, mücadele ettik. İki günü eşit olan ziyandadır bilinciyle her anımızı milletimize hizmet yolunda geçirmeye gayret ettik.Pek çok alanda ülkemiz için tarihi kazanımlar elde ettik. Bu başarımlardaki en büyük pay hiç şüphesiz kadınların oldu. AK Partimizi hanım kardeşlerimizle birlikte kurmuştuk. Duruşuyla Türk siyasetinde yepyeni bir sayfa açan AK Partimiz kadınların gayretleriyle yükseldi.Bu ülkenin kadınlarını birilerinin aksine asla dolgu malzemesi olarak görmedik. Siyasette, bürokraside, akademide, iş dünyası ve sivil toplumda kadınların aktif bir şekilde rol almasını sağladık.

'2028 BİR BAŞKA OLACAK'

Kadınların iş gücüne katılım oranını yüzde 27,9’dan yüzde 36,5’e yükselttik. Kadın kooperatiflerini güçlendirdik. Kadın girişimcilere yeni destek ve hibe paketleri sunduk. Kadın milletvekili oranını yüzde 4,4’ten yüzde 20 seviyelerine biz çıkardık.İnşallah 2028 bir başka olacak. Her zaman ne dedim? Kale içeriden fethedilir. Kalenin içinde kimler var? Kadınlar var.Hedeflerimize ulaşmak için çalışmaktan asla vazgeçmeyeceğiz. Ekonomide, dış politikada diğer alanlarda, Türkiye’yi ileriye taşıyacak faaliyetleri sürdüreceğiz. Milletimizin itibarını korumakta zafiyet göstermeyeceğiz.Bu kadro kendi ülkesini süklüm püklüm yabancılara şikayet eden bir kadro değildir. Özgür (Özel) neredeydi Almanya. Niye gitti? AK Parti'yi şikayet etmeye.Şunu da üzülerek söylemek durumundayım. Kuvayımilliyeciyiz deyip Batı'ya hoş görünmek için şekilden şekle girenler bizim dik duruşumuzu anlayamaz. Çıkarları ve siyasi ikballeri için güç odaklarına bel bağlayanlar bizim dik ve dirayetli duruşumuzu anlayamaz.

ÖZEL'E 'KARİKATÜR' TEPKİSİ

CHP Genel Başkanı çıkmış akla ziyan argümanlar öne sürüyor. Milyonların gördüğü hakareti sen göremiyorsan sorunu kendinde ara. Özgür, git bir göz doktoruna görün.CHP'nin çok ciddi bir siyasi kıble sorunu var. CHP sadece belediye soyguncularının değil, milletin kopuk marjinallerin oyuncağı haline gelmiştir.Türkiye'nin ana muhalefet partisi şu an yönetilmiyor. Sürükleniyor. Özgür Özel'in girdiği yol çıkmaz sokaktır. Bu millet feraset sahibi bir millettir.

Gerçek Gündem



Yorumlar (0)

Yorumlar yükleniyor...

Yorum Yaz

Yorumunuz hemen yayınlanacaktır.

0/1000
Güvenlik Kodu

POLİTİKA Haberleri

Tümü

DSP İzmir İl Başkanı Yaşar genel başkanlığa aday

DSP İzmir İl Başkanı Adem Yaşar, 6 Aralık kurultayı öncesinde genel başkanlığa adaylığını...

3 gün önce

CHP İzmir’de eğitim seferberliği 10 ilçeye ulaştı

CHP İzmir İl Başkanlığının yönetici eğitimleri 10 ilçeye ulaştı. Çalışmaların kısa sürede 30...

3 gün önce

Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na NATO PA’da yeni görev

AK Parti İzmir Milletvekili Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Abu Dabi’deki toplantıda NATO PA Akdeniz...

3 gün önce

Başkan Güç: “Halkımız sorun çözmeyen sorun yaratan...

Dikili’de şoför esnafıyla bir araya gelen YENİ Parti İzmir İl Başkanı Çağatay Güç, artan...

3 gün önce

Başkan Güç Dikili’de Çiftçilere Buluştu: “Tarımı...

YENİ Parti İzmir İl Başkanı Çağatay Güç, Dikili Ziraat Odası’nı ziyaret ederek bölge...

3 gün önce

CHP Gaziemir’den Belediye Yönetimine Sert Tepki: “Halkın...

Demirsoy, belediye yönetimine yönelik eleştirilerde bulunarak demokratik temsil, siyasi etik ve...

4 gün önce

MHP Manisa teşkilatından birlik ve beraberlik buluşması!...

Milliyetçi Hareket Partisi Manisa İl Başkanlığı tarafından düzenlenen istişare toplantısında...

4 gün önce

AK Partili vekil Kırkpınar’dan mesaj: Türkiye’nin önü açık!

AK Parti İzmir Milletvekili ve TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi Yaşar Kırkpınar, Sanayi ve...

4 gün önce

Milas Belediye Başkan Vekili Barbaros Gezgin oldu

Milas Belediye Başkanı Fevzi Topuz'un tutuklanmasının ardından yapılan seçimde YENİ Partili...

4 gün önce

Özgür Özel’den Emir Sarıgül’ün para iddiasına ilk yanıt

Özgür Özel, Emir Sarıgül’ün babasının kendisine 350 bin dolar verdiği iddiasını reddederek atkı...

5 gün önce

Mustafa Savaş: AK Parti’nin hizmet yolculuğu sürüyor

AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, 3 Kasım 2002’nin yıl dönümünde yayımladığı mesajda 24...

5 gün önce

MHP Manisa’dan Soma ve Kırkağaç çıkarması! Terörsüz...

MHP Manisa İl Başkanı Nurullah Savaş, MYK Üyesi Ali Uçak ve beraberindeki heyet, Soma ve...

5 gün önce