BIST 100 11.023,55 %0,56 Altın 6.321,98 ₺/gr %0,28 Bitcoin $77.590 %0,67 Dolar 50,00 ₺ %0,05 Euro 56,02 ₺ %0,06 Sterlin 67,15 ₺ %0,11 Gümüş 79,98 ₺/gr %1,43 Ethereum $2.294,57 %1,66 İsviçre Frangı 60,94 ₺ %0,26 Kanada Doları 35,74 ₺ %0,05 Avustralya Doları 34,86 ₺ %0,32 Japon Yeni 0,00 ₺ %0,00 Suudi Riyali 13,32 ₺ %0,04 BAE Dirhemi 13,61 ₺ %0,05 Rus Rublesi 0,61 ₺ %0,51 Çin Yuanı 7,50 ₺ %0,28
Foto Galeri Video Yazarlar
Anasayfa POLİTİKA '9 dalga değil, 99 dalga yapsanız da...

'9 dalga değil, 99 dalga yapsanız da...

İBB'ye yeni bir operasyon düzenlendi. CHP'li Beyoğlu Belediye Başkanı İnan Güney'in de aralarında bulunduğu 42 kişi gözaltına alındı.

0Yorumlar
'9 dalga değil, 99 dalga yapsanız da...

44 kişi hakkında gözaltı kararı verildi. CHP lideri Özgür Özel'den operasyona yönelik sert tepki geldi.İktidarın hedefindeki İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne (İBB) yönelik operasyonlar sürüyor. İBB'ye bu sabah saatlerinde yeni bir operasyon düzenlendi.

CHP'li Beyoğlu Belediye Başkanı İnan Güney ve 41 kişi gözaltına alındı. Toplam 44 kişi hakkında gözaltı kararı verildi.Gözaltına alınan isimler arasında 2019 yılından beri İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı olarak görev yapan Yiğit Oğuz Duman, Beyoğlu özel kalem müdürü, İnan Güney‘in koruması, Kültür AŞ. ve Medya AŞ. çalışanları da bulunuyor.Gözaltı kararı verilen isimlerin evlerinde arama yapıldı. Beyoğlu Belediye Başkanlığı binasında da arama yapılırken bazı dijital materyallere el koyulduğu bildirildi.

ÖZGÜR ÖZEL'DEN İLK TEPKİ

Son olarak, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, operasyona sert tepki gösterdi.X hesabından bir paylaşım yapan Özel, "Devlet içindeki çetelere sesleniyorum: 9 dalga değil, 99 dalga yapsanız da başaramayacaksınız! Onlar savcılarına, çetelerine güvensinler. Ben millete güveniyorum. Millet bizimle beraberdir" dedi.

Özel'in paylaşımının tamamı şöyle:

"19 Mart’tan bu yana, ‘Öyle duydum’ iftiralarından başka bir şeyleri olmadığı için 149 gündür iddianame yazamıyorlar.Bu çaresizlik nedeniyle tutukluları; eşleriyle, evlatlarıyla tehdit edip iftiracılığa zorluyorlar.Son olarak, savcı-avukat çetesiyle bir İBB Borsası kurdular. Savcıların tuttuğu avukatları, Türkiye’nin dört bir yanındaki cezaevlerine sürülen tutuklulara gönderip, iftira metinlerini imzalatmaya, milyon dolarlarca rüşvet almaya çalışıyorlar.Bu çetenin faaliyetleri belgeleriyle ortaya çıkmışken, etkin pişmanlık kumpası çökmüşken, millet Ak Toroslar Çetesi’nin dağıtılması için HSK’nın harekete geçmesini beklerken, bugün hala bu çetenin eliyle operasyon yapıyorlar.Bu operasyon, yargı çetesinin ve Ak Parti’nin yaşadığı tahribatı örtmek için girişilen bir intikam oprasyonudur.Bu operasyon, bir yandan barış, birlik ve kardeşlik diyenlerin, bu umuda karşı başlattığı baltalama girişimidir.Başkanımız İnan Güney ve tüm arkadaşlarımızın sonuna kadar yanındayız.Devlet içindeki çetelere sesleniyorum:9 dalga değil, 99 dalga yapsanız da başaramayacaksınız!Onlar savcılarına, çetelerine güvensinler. Ben millete güveniyorum.Millet bizimle beraberdir."



Yorumlar (0)

Yorumlar yükleniyor...

Yorum Yaz

Yorumunuz hemen yayınlanacaktır.

0/1000
Güvenlik Kodu

POLİTİKA Haberleri

Tümü

MHP Manisa teşkilatından birlik ve beraberlik buluşması!...

Milliyetçi Hareket Partisi Manisa İl Başkanlığı tarafından düzenlenen istişare toplantısında...

1 saat önce

AK Partili vekil Kırkpınar’dan mesaj: Türkiye’nin önü açık!

AK Parti İzmir Milletvekili ve TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi Yaşar Kırkpınar, Sanayi ve...

1 saat önce

Milas Belediye Başkan Vekili Barbaros Gezgin oldu

Milas Belediye Başkanı Fevzi Topuz'un tutuklanmasının ardından yapılan seçimde YENİ Partili...

2 saat önce

Özgür Özel’den Emir Sarıgül’ün para iddiasına ilk yanıt

Özgür Özel, Emir Sarıgül’ün babasının kendisine 350 bin dolar verdiği iddiasını reddederek atkı...

23 saat önce

Mustafa Savaş: AK Parti’nin hizmet yolculuğu sürüyor

AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, 3 Kasım 2002’nin yıl dönümünde yayımladığı mesajda 24...

1 gün önce

MHP Manisa’dan Soma ve Kırkağaç çıkarması! Terörsüz...

MHP Manisa İl Başkanı Nurullah Savaş, MYK Üyesi Ali Uçak ve beraberindeki heyet, Soma ve...

1 gün önce

CHP’li Kılıç’tan gaziler ve şehit yakınları için önerge

CHP’li Sevda Erdan Kılıç, vazife malulleri ve şehit yakınlarının sosyal haklara erişimindeki...

1 gün önce

Ankette YENİ Parti'nin oy oranı 14,20 puan düştü

Metropoll Araştırma'nın temmuz ve ekim verilerinde YENİ Parti'nin oy oranı 14,20 puan gerilerken...

1 gün önce

Eyyüp Kadir İnan'dan 2028 seçimleri için mesaj

AK Parti Genel Sekreteri ve İzmir Milletvekili Eyyüp Kadir İnan, 3 Kasım'ın 24. yıl dönümünde...

1 gün önce

YENİ Parti İzmir’de ön seçim maratonu sona eriyor

YENİ Parti İzmir İl Örgütü, genel başkan adaylığı ön seçimini 8 Kasım Pazar günü yapacak; büyük...

2 gün önce

Mustafa Sarıgül YENİ Parti'den istifa etti

Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül, hakkında yürütülen soruşturma sonuçlanıncaya kadar YENİ...

4 gün önce

YENİ Parti kurultayı 14-15 Kasım’da yapılacak

YENİ Parti’nin kurultayı 14-15 Kasım’da Ankara Arena’da yapılacak, genel başkanlık ön seçimi ise...

7 gün önce