BIST 100 11.116,99 %0,92 Altın 6.384,76 ₺/gr %0,62 Bitcoin $80.563 %1,08 Dolar 49,77 ₺ %0,08 Euro 55,87 ₺ %0,14 Sterlin 66,68 ₺ %0,14 Gümüş 86,16 ₺/gr %1,20 Ethereum $2.342,08 %1,70 İsviçre Frangı 60,35 ₺ %0,40 Kanada Doları 35,53 ₺ %0,14 Avustralya Doları 35,03 ₺ %0,31 Japon Yeni 0,00 ₺ %0,00 Suudi Riyali 13,26 ₺ %0,11 BAE Dirhemi 13,56 ₺ %0,10 Rus Rublesi 0,62 ₺ %1,26 Çin Yuanı 7,46 ₺ %0,13
Foto Galeri Video Yazarlar
Anasayfa POLİTİKA Başkaları vaat eder AK Parti taahhüt eder

Başkaları vaat eder AK Parti taahhüt eder

Sahada çalışmalarına ilçe ilçe devam eden AK Parti İzmir 1. Bölge Milletvekili Adayı Mahmut Atilla Kaya, Gaziemir'de gerçekleştirdiği esnaf ziyaretleriyle seçim turlarını sürdürdü.

0Yorumlar
Başkaları vaat eder AK Parti taahhüt eder

Ziyaretleri sırasında esnafa yönelik önemli açıklamalar yapan Kaya, "Sabahları besmele ile atılan adımların ve akşamları şükürle indirilen kepenklerin sahibi esnaflarımız bizim için çok önemli. Seçim beyannamemizde esnaflarımıza yönelik birçok taahhüt yer aldı. Esnafımızın ekmeğini büyütmek için elimizden gelen desteği vermek boynumuzun borcu" dedi.  

 

Seçim çalışmalarına tüm hızıyla devam eden AK Parti İzmir 1. Bölge Milletvekili Adayı Mahmut Atilla Kaya, Gaziemir ilçesinde gerçekleştirdiği esnaf ziyaretlerinde seçmenlerle kucaklaştı. Vatandaşların sorun ve taleplerini dinleyen AK Partili Kaya, güçlü bir Türkiye için 1 Kasım'ı işaret etti, destek istedi. Gezdiği esnaflara AK Parti seçim beyannamesinin esnaflarla ilgili kısmı hakkında bilgiler veren Kaya, "Beyannamemizde esnafımıza kolaylıklar ve büyük avantajlar sağlayan birçok madde yer alıyor. Bilindiği gibi, esnafa düşük faizli kredi uygulaması 13 yıldır devam ediyor. Yeni dönemde ise esnafımıza 30 bin liraya kadar faizsiz kredi desteği sunacağız. KOBİ'lerin finansmana erişiminin artırılması amacıyla taşınırların teminat olarak kullanılmasının önündeki engelleri kaldıracak düzenlemeler yapacağız. Emeğin yoğun olduğu sektörlerde yatırımcıların talebi halinde, sembolik bir kira bedeli ile, anahtar teslimi, karşılıksız fabrika binası yapılacak. 51 ilimizde uygulanmakta olan yüzde 6 oranındaki işveren sigorta primi  indiriminde esas alınan 10 işçi çalıştırma zorunluluğunu da kaldırıyoruz. Bu imkandan 251 bin küçük işletmenin yararlanmasını sağlayacağız. Yeni iş kuran gençlerimize üç yıl boyunca gelir vergisi muafiyeti sağlayacağız. Biz bunları vaat etmiyoruz, taahhüt ediyoruz. AK Parti'yi diğerlerinden ayıran da budur. Onlar konuşur, AK Parti yapar. Esnaflarımız, sermaye ve refahın tabana yayılması, gelir dağılımının iyileştirilmesi ve böylece sosyal dengelerin korunmasında ekonomik ve sosyal hayatın önemli unsurlarından birisidir. Esnaflarımıza desteklerimiz artarak devam edecek" şeklinde konuştu. 

 

Esnaf belirsizlik değil istikrar istiyor

 

Esnaf gezileri sırasında esnafın siyasi belirsizlik istemediğini gördüğünü dile getiren Mahmut Atilla Kaya, "Esnafımız belirsizlik istemiyor. Esnafımız istikrar istiyor. Bu nedenle esnafımız AK Parti'ye 'tek başına iş başına' diyor. Tek başına iktidar, güven ve istikrar açısından büyük önem taşıyor. AK Parti dışındaki diğer partilerin tek başına iktidar olma ihtimali olmadığı gibi bir araya gelerek koalisyon kurma kabiliyetleri olmadığını da geçen süreçte yaşayarak gördük. Bu yüzden AK Parti'nin yeniden tek başına iktidar olması, güven ve istikrarın sürmesi açısından büyük önem taşıyor" ifadesinde bulundu. AK Partili Mahmut Atilla Kaya, Gaziemir temaslarının ardından özel bir televizyon kanalında canlı yayına katılmak üzere ilçeden ayrıldı. 



Yorumlar (0)

Yorumlar yükleniyor...

Yorum Yaz

Yorumunuz hemen yayınlanacaktır.

0/1000
Güvenlik Kodu

POLİTİKA Haberleri

Tümü

Karaburun Belediye Başkanı Erdoğan bağımsız devam edecek

Karaburun Belediye Başkanı İlkay Girgin Erdoğan, YENİ Parti üyeliğinden istifa ettiğini ve...

6 gün önce

Yeni Foça Yat Limanı için Bilal Saygılı'dan açıklama

AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, 2023'te hizmete açılan Yeni Foça Yat Limanı'nın 330 yat...

6 gün önce

Gümrükçü: Muhtarlarımızla birlikte çözüm arıyoruz

CHP İzmir İl Başkanı Utku Gümrükçü, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla yaptığı açıklamada,...

6 gün önce

CHP Konak İlçe Başkanı Kazımoğlu'ndan birleşme kararına...

CHP Konak İlçe Başkanı Emrah Kazımoğlu, mahalle birleşmesi kararı öncesinde muhtarların...

10 gün önce

Karşıyaka’da 5 CHP’li meclis üyesi YENİ Parti’ye geçti

2024 yerel seçimlerinde CHP’den Karşıyaka Belediye Meclisi’ne seçilen 5 üye, partilerinden...

10 gün önce

Kongre öncesi Kocaoğlu sürprizi: Adaylık için harekete...

YENİ Parti İzmir İl Başkanlığı ön seçimine günler kala, eski İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı...

10 gün önce

Cemil Tugay 20 Ekim’e kadar şehir dışında olacak

Cemil Tugay’ın 14-20 Ekim tarihleri arasında şehir dışında olacağı belirtildi; 15 Ekim’deki...

10 gün önce

Şeref Arpacı’dan Fon Krizi Tepkisi: “Hırsız İçeriden...

YENİ Parti Denizli Milletvekili Şeref Arpacı, TBMM Genel Kurulu’nda İYİ Parti’nin fon krizinin...

11 gün önce

Eyyüp Kadir İnan duyurdu: AK Parti’den 1,6 Milyon TL’lik...

AK Parti Genel Sekreteri Eyyüp Kadir İnan, Şaban Sevinç, Timur Soykan ve YENİ Parti Sözcüsü...

12 gün önce

Başkan Tugay'dan Kılıçdaroğlu'nun eleştirilerine yanıt:...

AK Parti'ye geçen İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay, 'anket' tartışmaları üzerinden...

12 gün önce

Erdoğan’dan talimat: İzmir’le ilgili her sorunu bana...

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cemil Tugay’ın partilerine...

12 gün önce

Başkan Tugay'dan 'eşim beni boşar' ifadelerine dair...

Geçmişte yaptığı "Eşim beni boşar' dedi" açıklamasıyla çok konuşulan İzmir Büyükşehir Belediye...

12 gün önce