Başkan Atila’dan 21 Haziran çağrısı
Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila tüm yıl boyunca yaptığı mahalle ve esnaf ziyaretlerini seçim sürecinde de sürdürüyor.
CHP Milletvekili Adayı Bedri Serter ve Bornova İlçe Başkanı Asım Güvenle birlikte Çamdibi ve Altındağ’da esnaf ve vatandaşla buluşan Atila, “24 Haziran’da yereldeki başarımızı genele taşıyacağız” dedi. Tüm İzmirlileri CHP’nin Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce’nin İzmir mitingine katılmaya davet eden Başkan Atila, “İzmir Kurtuluş Savaşımızın başladığı ve nihayetlendiği yerdir. Aynı zamanda demokrasi kentidir. Her zaman olduğu gibi bu konudaki farkımızı gösterelim ve 21 Haziran’da Gündoğdu Meydanı’nda Muharrem İnce’ye güç verelim” dedi.
Çamdibi’nde vadandaşlarla buluşan Başkan Atila, yerel yönetim olarak yaptıklarını anlatarak bu başarının Türkiye’ye yayılması için destek istedi.
CHP Milletvekili Adayı Bedri Serter ve CHP Bornova İlçe Başkanı Asım Güven ile birlikte Çamdibi Esnaf ve Sanatkar Odası Başkanı Reşat Gençtürk’ü ziyaret eden Başkan Atila daha sonra Altındağ Esnaf ve Sanatkar Odası Başkanı Nejat Yaylıcıkoral ile de bir araya geldi.
İzmir Ayakkabıcılar Odası Başkanı Yalçın Ata ve Yönetimi ile Altındağ Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Mehmet Semerci ve Yönetimi ile esnafın sorunları üzerinde değerlendirmeler yapan Atila, “25 Haziran’da Bornova’da olduğu gibi tüm Türkiye’de esnafımızın yüzü gülecek!” dedi.
Başkan Olgun Atila Tuna Mahallesi’ndeki seçim bürosu açılışına CHP İzmir Milletvekilleri Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır ve Atilla Sertel ile birlikte katıldı.
Her yer İzmir gibi olsun
Türkiye’de herkesin İzmir’de yaşamak istediğini hatırlatan Başkan Atila şöyle konuştu: “Türkiye İstatistik Kurumu verilerine göre en çok göç alan kent İzmir. İstanbul’a göç azalırken, İzmir’e artıyor. Hatta İstanbullular bile İzmir’e geliyor. Bunun nedeni başta İzmir Büyükşehir Belediyemiz olmak üzere yerel yönetimlerimizin çalışmalarıdır. Bu çalışmalar sayesinde İzmir yaşam standartları en yüksek kent haline geldi. İzmir’deki CHP’li belediyelerin bu başarısının tüm Türkiye’de de olmasını istiyoruz. Bunun için Muharrem İnce’nin Cumhurbaşkanı, CHP’nin de TBMM’de çoğunlukta olması gerekiyor. Yereldeki hizmet başarısının genele yayılması, her yerin İzmir gibi olması için bu gereklidir.”
Muharrem İnce’nin İzmir Mitingi’ne davet
Tüm İzmirlileri CHP’nin Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce’nin İzmir mitingine katılmaya davet eden Başkan Atila, “İzmir Kurtuluş Savaşımızın başladığı ve nihayetlendiği yerdir. Aynı zamanda demokrasi kentidir. Her zaman olduğu gibi bu konudaki farkımızı gösterelim ve 21 Haziran’da Gündoğdu Meydanı’nda Muharrem İnce’ye güç verelim” dedi.
Yorumlar (0)
Yorum Yaz
Yorumunuz hemen yayınlanacaktır.
Benzer Haberler
Erdoğan'dan Gazze Çağrısı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, ABD Başkan Donald Trump ile görüşmesinin öncesinde ABD basınına bir makale...
Büyük Saraçhane buluşmasında ikinci gün! Özgür Özel'den...
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun gözaltına alınmasının ardından CHP lideri Özgür Özel ve Ankara...
Fesih Çağrısı Sonrası AKP'den İlk Açıklama
Terör örgütü PKK lideri Abdullah Öcalan'ın örgüte fesih çağrısı sonrası AKP Genel Başkan Vekili...
POLİTİKA Haberleri
TümüKaraburun Belediye Başkanı Erdoğan bağımsız devam edecek
Karaburun Belediye Başkanı İlkay Girgin Erdoğan, YENİ Parti üyeliğinden istifa ettiğini ve...
Yeni Foça Yat Limanı için Bilal Saygılı'dan açıklama
AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, 2023'te hizmete açılan Yeni Foça Yat Limanı'nın 330 yat...
Gümrükçü: Muhtarlarımızla birlikte çözüm arıyoruz
CHP İzmir İl Başkanı Utku Gümrükçü, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla yaptığı açıklamada,...
CHP Konak İlçe Başkanı Kazımoğlu'ndan birleşme kararına...
CHP Konak İlçe Başkanı Emrah Kazımoğlu, mahalle birleşmesi kararı öncesinde muhtarların...
Karşıyaka’da 5 CHP’li meclis üyesi YENİ Parti’ye geçti
2024 yerel seçimlerinde CHP’den Karşıyaka Belediye Meclisi’ne seçilen 5 üye, partilerinden...
Kongre öncesi Kocaoğlu sürprizi: Adaylık için harekete...
YENİ Parti İzmir İl Başkanlığı ön seçimine günler kala, eski İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı...
Cemil Tugay 20 Ekim’e kadar şehir dışında olacak
Cemil Tugay’ın 14-20 Ekim tarihleri arasında şehir dışında olacağı belirtildi; 15 Ekim’deki...
Şeref Arpacı’dan Fon Krizi Tepkisi: “Hırsız İçeriden...
YENİ Parti Denizli Milletvekili Şeref Arpacı, TBMM Genel Kurulu’nda İYİ Parti’nin fon krizinin...
Eyyüp Kadir İnan duyurdu: AK Parti’den 1,6 Milyon TL’lik...
AK Parti Genel Sekreteri Eyyüp Kadir İnan, Şaban Sevinç, Timur Soykan ve YENİ Parti Sözcüsü...
Başkan Tugay'dan Kılıçdaroğlu'nun eleştirilerine yanıt:...
AK Parti'ye geçen İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay, 'anket' tartışmaları üzerinden...
Erdoğan’dan talimat: İzmir’le ilgili her sorunu bana...
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cemil Tugay’ın partilerine...
Başkan Tugay'dan 'eşim beni boşar' ifadelerine dair...
Geçmişte yaptığı "Eşim beni boşar' dedi" açıklamasıyla çok konuşulan İzmir Büyükşehir Belediye...

