Başkan Sengel’den partisinin yeni üyelerine teşekkür
Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel, Cumhuriyet Halk Partisi’nin cumhurbaşkanı adayının belirleneceği seçim öncesinde partisine katılan tüm yurttaşlara teşekkür etti.
Daha önce Genel Başkan Özgür Özel’in yapmış olduğu çağrı üzerine Efes Selçuklu vatandaşları partisine üye olmaya davet eden Başkan Sengel; “23 Mart 2025 tarihinde, Türkiye Cumhuriyeti tarihinde bir ilk yaşanacak. Cumhuriyet Halk Partisi, Cumhurbaşkanı adayını tüm üyelerinin katılımıyla ön seçimde belirleyecek. Bu sebeple, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel’in yapmış olduğu çağrı üzerine 28 Şubat saat 17.00’ye kadar üye olan bütün vatandaşlarımıza sonsuz şükranlarımı ve teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.
19’DAN 99’A, HER YAŞTAN YURTTAŞA TEŞEKKÜRLER
Her yaştan yurttaşın Cumhuriyet Halk Partisi’ne güveninin giderek arttığını belirten Başkan Sengel; “İnanın 19 yaşından, 18 yaşından, 99 yaşına kadar birçok vatandaşımız Efes Selçuk’ta üye oldu. Bizleri çok sevindirdiler. Kimilerine telefon açtım, teşekkürlerimi ilettim. Kimilerinin üyeliğinde buradaydım. Rozetlerini şahsen taktım. 99 yaşında partimize üye olan İbrahim amcama telefon açtım. Ellerinden öptüğümü söyledim. 96 yaşında partimize üye olan Zehra teyzemiz ülkeden umudunu kesmemiş ve bundan sonra da güzel şeylerin, bütün gelecek için, bütün gençler için olmasını istiyor, herkese sonsuz şükranlarımı ve teşekkürlerimi tekrar sunmak istiyorum. Tarihinde ilk defa Efes Selçuk’ta Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Örgütü 2881 üyeye sahip oldu” dedi.
İLK SEÇİMDE CUMHURİYET HALK PARTİLİ CUMHURBAŞKANIMIZ OLACAK
Parti üyelerinin 23 Mart 2025’e Cumhurbaşkanı adayını seçerek Türkiye’nin kaderini de belirleyeceğini belirten Başkan Ceritoğlu Sengel; “Pembe Düğün Salonu’nda kuracağımız sandıkla beraber Cumhuriyet Halk Partisi’nin Cumhurbaşkanı adayını belirleyeceğiz. “Gelin, seçin, tarihe geçin” sloganıyla birlikte belirlemiş olduğumuz Cumhurbaşkanımızın arkasında dimdik duracak ve gerçekten Türkiye Cumhuriyeti’nin hak ettiği yarınlara hep birlikte sahip çıkacağız. Bundan sonrası için 23 Mart 2025 günü Pembe Düğün Salonu’nda gerçekleşecek demokrasi şölenimize bütün üyelerimizi davet ediyorum. İlk erken ve acil seçimde Cumhurbaşkanımız Cumhuriyet Halk Partili olacak. Hep birlikte o bahsettiğimiz, o arzuladığımız güzel yarınlara kavuşacağız” dedi.
Yorumlar (0)
Yorum Yaz
Yorumunuz hemen yayınlanacaktır.
Benzer Haberler
Başkan Sengel’den Yeni Parti’ye üyelik çağrısı
Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel, kuruluş sürecini tamamlayan Yeni Parti Efes...
Başkan Sengel’den 14 Mayıs Mesajı: “Köylünün yeniden...
Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel, 14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü kapsamında...
Başkan Sengel’den oda başkanlarına ziyaret
Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel, kentin ekonomik ve sosyal yaşamında önemli...
POLİTİKA Haberleri
TümüCHP İzmir’den DEVA Partisi’ne Ziyaret
CHP İzmir İl Başkanı Utku Gümrükçü ve il yönetimi, DEVA Partisi İzmir İl Başkanlığı’nı ziyaret...
CHP'de Önceki Dönem İl Başkanlarından Ortak Mesaj
Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanı Utku Gümrükçü, CHP'nin örgüt çalışmalarının...
Başkan Çağatay Güç: "CHP'nin oyları yüzde 4'ü geçmiyor"
Beydağ’da teşkilat yapılanmasını tamamlayan YENİ Parti, ilçe başkanlığının açılışını...
DEVA Partisi İzmir’de sahaya indi! Bostanlı Pazaryeri’nde...
DEVA Partisi İzmir İl Başkanı Muhammet Yılmaz, Karşıyaka programı kapsamında Bostanlı...
Mesut Ergin’den Ankara’da Özgür Özel’e ziyaret
Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin, Ankara temasları kapsamında YENİ Parti Genel Merkezi’ni...
Saniye Bora Fıçı AKP'ye geçti, sendikaya 'boşaltın' dedi!
CHP’den istifa ederek AK Parti’ye geçen Foça Belediye Başkanı Saniye Fıçı'nın ilk icraatlarından...
Murat Bakan'dan Manisa'da açıklama: Olayı duyar duymaz...
YENİ Parti heyeti, Manisa'nın Turgutlu ilçesinde İnci Üzmez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi...
Özgür Özel İzmir’e geliyor! Ön seçimi yerinde takip edecek
YENİ Parti Genel Başkanı Özgür Özel, 26 Eylül Cumartesi günü İzmir’e gelecek. Özel’in Gaziemir...
Gümrükçü'den Siyasi Etik Kanunu çağrısı
Son dönemde artan partiler arası transferleri ve milli iradeyi hiçe sayan siyasi hamleleri sert...
Gümrükçü’den Foça tepkisi: Hakkımı helal etmiyorum
CHP İzmir İl Başkanı Utku Gümrükçü, Foça Belediye Başkanı Saniye Bora Fıçı’nın AK Parti’ye...
Kutlu Parti İzmir 1. Olağan Kongresi: Osman Serkan...
Kutlu Parti İzmir İl Başkanlığı’nın 1. Olağan Kongresi gerçekleştirildi. Kongrede İl Başkanı...
MHP İzmir'de kongre tamamlandı: Gündem "Terörsüz Türkiye"
Milliyetçi Hareket Partisi’nin 15’inci Olağan İzmir İl Kongresi Balçova’daki bir otelde...