BIST 100 13.779,39 %0,14 Altın 6.660,55 ₺/gr %2,59 Bitcoin $65.183 %0,22 Dolar 47,74 ₺ %0,18 Euro 55,25 ₺ %0,32 Sterlin 64,48 ₺ %0,38 Gümüş 97,57 ₺/gr %3,57 Ethereum $1.925,47 %0,21 İsviçre Frangı 59,12 ₺ %0,82 Kanada Doları 34,23 ₺ %0,73 Avustralya Doları 33,75 ₺ %0,69 Japon Yeni 0,00 ₺ %0,01 Suudi Riyali 12,71 ₺ %0,22 BAE Dirhemi 13,00 ₺ %0,21 Rus Rublesi 0,58 ₺ %0,65 Çin Yuanı 7,08 ₺ %0,29
Foto Galeri Video Yazarlar
Anasayfa POLİTİKA Başkan Tugay’dan Kemalpaşa’ya raylı sistem sözü

Başkan Tugay’dan Kemalpaşa’ya raylı sistem sözü

CHP'nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Cemil Tugay, Kemalpaşa'da muhtarlarla bir araya geldi.

0Yorumlar
Başkan Tugay’dan Kemalpaşa’ya raylı sistem sözü

İlçeye dair projelerini anlatan Başkan Tugay, “Kemalpaşa’yı İzmir’e bağlayacak hafif raylı sistem projesi var. İlçenin bu ihtiyacının farkındayım. Benim de size vaadim olsun, o projeyi tamamlayacağız. Kimseye bağlı olmadan İzmir’i kalkındıracağız” dedi.

CHP'nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Cemil Tugay, Kemalpaşa’da muhtarlarla bir araya geldi. Nazarköy’de düzenlenen toplantıya, Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı, CHP Kemalpaşa Belediye Başkan Adayı Mehmet Türkmen, CHP Kemalpaşa İlçe Başkanı Ahmet Yılmaz, sivil toplum örgütleri ve yurttaşlar da katıldı. Kemalpaşa’da yaşayan herkese hizmet edecek projelerin hazır olduğunu söyleyen Başkan Cemil Tugay, “Her bölgesini ayrı sevdiğim bu kentte çok çalışacağım. Büyükşehir Belediye Başkanı olarak alt yapı, üst yapı, sosyal belediyecilik ve kalkınma belediyeciliği konusunda hizmet etmekten onur duyacağım” dedi.

“KIRSAL KALKINMA DESTEKLENMELİ”

Her türlü konuda üzerine düşeni yapmaya hazır olduğunu belirten Başkan Tugay, sözlerini şöyle tamamladı:

“Takım anlayışı içinde uyumlu çalışan iki başkanın o şehrin kaderini değiştirmekle ilgili çok önemli bir pozisyonu var. Ben Mehmet başkanıma çok güvendim. Biz Kemalpaşa’nın kaderini değiştiririz. Vatandaşın derdi sıkıntısı bizim de derdimiz sıkıntımız olacak. Kemalpaşa’yı İzmir’e bağlayacak hafif raylı sistem projesi var. İlçenin bu ihtiyacının farkındayım. Benim de size vaadim olsun, o projeyi tamamlayacağız. Kemalpaşa önce tarım sonra sanayi açısından İzmir’in can damarlarından birisi. İzmir için çok önemli bir ilçe. Bu niteliklerinin güçlendiğini görüyoruz. Sanayi özellikle çok gelişti ve büyüdü. Tarım alanında önemli bir potansiyele sahip. Kırsalda kalkınmayı destekleyeceğiz. Üretilen ürünün markalaşmasını bunun da yüksek katma değerde satılmasını sağlamalıyız.”

“KİMSEYE BAĞLI OLMADAN İZMİR'İ KALKINDIRACAĞIZ”

Hem elektriğin hem de akaryakıtın çiftçinin ve yurttaşların üzerinde yük olduğunu ifade eden Başkan Tugay, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Doğru tarım teknikleri için bilgi sahibi insanlardan yararlanmak, planlama yapmak, ne zaman nereye ne ekeceğimizi bilmek, mahsulü soğuk hava depolarında saklamak ya da hızlıca pazarlamak, buradaki zincirleri kurmak önemli. Tarım ve sanayi ile kalkınmak için kime ne destek vermemiz gerekiyorsa bu desteği vereceğiz. Kimseye bağlı olmadan İzmir’i kalkındıracağız. Bölge şehirleri birbirini tamamlayan şehirler olacak. Dolayısıyla bu kadar çok işsizimiz olmayacak, emekle üretilen ürünler üç kuruşa satılmak zorunda kalmayacak. Sanayiyi de ticareti de birbirine destek olacak şekilde yapacağız. Ben milletimizin her şeyi başarabileceğine yürekten inanıyorum. Akıllı becerikli, başarılı, deneyimli insanlarımız var. Ne kadar vatansever olduğunuzu biliyorum çünkü içinizde yaşıyorum.”

TÜRKMEN PROJELERİNİ ANLATTI

Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı da İzmir'i ve 30 ilçeyi CHP’li yerel yöneticilerin önderliğinde daha güzel yerlere taşımak istediklerini söyledi. CHP'nin Kemalpaşa Belediye Başkan Adayı Mehmet Türkmen ise 31 Mart'tan sonra ilçeye en güzel hizmeti sunmak için iyi bir ekip kurduğunu belirterek, “Şehir içi ulaşım sorunumuz var. Ücretsiz ring seferleri yapacağız. Yaşlı bakım evi kurmak istiyorum. Belediye denetimli güzel bir bakım evi yapacağız. Yollarımız merkezlerde çok dar. İmar planını düzgün yaparsak Kemalpaşa’mızda uzun süre sıkıntımız kalmayacak” dedi.



Yorumlar (0)

Yorumlar yükleniyor...

Yorum Yaz

Yorumunuz hemen yayınlanacaktır.

0/1000
Güvenlik Kodu

POLİTİKA Haberleri

Tümü

Sevda Erdan Kılıç, Cimer Başvuruları Üzerinden İktidara...

“Bu insanları bu noktaya bu iktidar getirdi; 25 yıldır sorunları görmezden geliyor, yoksulluğu...

1 gün önce

Yeni Parti İzmir Milletvekili Deniz Yücel: “Çocuk...

YENİ Parti İzmir Milletvekili Deniz Yücel, Çocuk Koruma Kanunu'nun ikinci bölümü üzerine yaptığı...

1 gün önce

Özel, Silivri'de konuştu

CHP'nin seçilmiş Genel Başkanı Özgür Özel, tutuklu İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun yargılandığı...

1 ay önce

8 kişinin tedbir kararına itirazını reddetti

CHP'nin butlan Yüksek Disiplin Kurulu (YDK) tedbirli olarak ihraç talebiyle YDK’ye sevk edilen 7...

1 ay önce

'Savunma hakkı engellenir durumda'

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Silivri'de İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP'nin...

1 ay önce

Özgür Özel İzmir'de halka seslendi: Yeni iktidar...

CHP'nin seçilmiş Genel Başkanı Özgür Özel kentte Küçük Menderes turuna çıktı. Özgür Özel gittiği...

1 ay önce

Özgür Özel: Başkan Tugay'ın düşüncesine saygılıyım

CHP'nin seçilmiş Genel Başkanı Özgür Özel İzmir'de yoğun bir mesai harcadı. Şehrin farklı...

1 ay önce

Özgür Özel'den açıklamalar: İktidara giden bir yol açacağız

CHP'nin seçilmiş Genel Başkanı Özgür Özel Beydağ'da açıklamalarda bulundu.

1 ay önce

‘Seçmen zorunluluğu anlar’

CHP’de seçilmiş yönetimi destekleyen il başkanları, yeni parti talebinin daha çok gençlerde...

1 ay önce

Butlan yönetiminin sözcüsü Sarı'dan 'olağan kurultay'...

Mutlak butlan' yönetiminin sözcüsü Müslim Sarı, MYK ve PM toplantılarının ardından açıklamalarda...

1 ay önce

CHP MYK'dan Karar Çıktı: Antalya ve Kayseri İl Başkanları...

CHP'de Antalya İl Başkanı Nail Kamacı ve Kayseri İl Başkanı Ufuk Ozan Gözbaşı görevden alındı

1 ay önce

Demirtaş'tan Kılıçdaroğlu'na ret

Kemal Kılıçdaroğlu’nun "dokunulmazlık" açıklamalarının ardından Edirne Cezaevi’nde tutuklu...

1 ay önce