CHP Başkan Adayı Onur Emrah Yıldız: “Kadının izi varsa, zor kolaydır.”
Çiğli Belediye Başkan Adayı Onur Emrah Yıldız, meclis üyeleri adayları ile kahvaltıda bir araya geldi.
Toplantıda konuşan Yıldız, hedeflerinin altını çizerek; “Bu liste kadın devrimidir ve kadının olduğu yerde huzur ve disiplin vardır. Emek ve üretim vardır. Kadının izinin olduğu yerde, zor kolaylaşır. Çiğli, bir kez daha farkını ortaya koymuştur. Hedefimiz; ittifaksız, yüzde 65’in üzerine çıkmak. Yüzde 70’i yakalamaktır. Öncelikle birer birer ve hep beraber çok çalışacağız. Tüm bileşenlerimizle, işçilerimiz, kadın ve gençlik örgütlerimizle birlikte, kimseyi kırıp dökmeden, bizimle iyide ve kötüde yol yürüyen, mücadelemize katkı koyan herkesi kucaklayacağız.” diye konuştu.

Bizimle yol yürüyen, yol arkadaşımızdır…
Kadın adaylardan başlayarak listede yer alan isimleri tek tek tanıtan CHP Çiğli Belediye Başkanı Onur Emrah Yıldız; meclis üyesi adaylarının görüş ve önerilerini de dinledi. Yıldız, sözlerine şöyle devam etti; “Cumhuriyet Halk Partisi’nde, bundan sonra işte böyle bir siyaset egemen olacak. Hiç ummadığınız anda, hiç ummadığınız yerde listelerde olabileceğinizi gördünüz. Kadınlarımızın gücü, en çarpıcı biçimde bizim listemizde yer aldı. Artık, tam gaz ileri devam edeceğiz. Yol haritamız belli; ilçe başkanımız, ana kademelerimiz ve işçilerimizle beraber; gönüllü kadın ve gençlerimizle birlikte, hiçbir bileşenimizi kırmadan çok çalışacağız. Bilinsin ki; bizimle yol yürüyenler, ayrımsız yol arkadaşımızdır. Bizde, ehli muhabbet esastır. Gönül kapısı sırdır, bu tarafa geçmek isteyenlerle beraber; iyi günde kötü günde yanımızda kalan, mücadelede bizimle birlikte ve dimdik duran; tüm kalbiyle, iyi niyet ve ameliyle yanımızda olan herkes bizim ehli muhabbetimiz olsun. Kazanan ben değil, kazanan siz değil; kazanan Cumhuriyet Halk Partisi olsun. Yolumuz uzun; yolumuz açık olsun.”

Kadının olduğu yerde…
Meclis üyeleri adaylarını tebrik ederek tek tek görüşlerini dinleyen Çiğli Başkan Adayı Onur Emrah Yıldız, listenin üst sıralarında ve ağırlıklı olarak kadın adaylara yer verilmesinin devrim niteliğinde bir adım olduğunu belirterek; “7 meclis üyesi adayı kadın arkadaşımız var ve bunların 5’i net. 6.’sı da seçilebilecek sırada. Bu liste, kadınlar açısından bir devrimdir. Kadının olduğu yerde huzur olur, disiplin olur. Kadının olduğu yerde, emek olur, üretim olur. Bugüne kadar Çiğli Belediye Meclisi’nde üçten fazla kadın yoktu. Biz bu sayıyı arttırdık. Biliyorum ki; tüm hedeflerimizi sahiplenecek ve büyütecekler. Listede genç arkadaşlarımız da var. Dinamik, kucaklayıcı, donanımlı bir kadromuz var. Çiğli’de partimizi ittifaksız yüzde 65’in üzerine taşıyacağız. Buna inandığınızı biliyor; hepinizin çok sesliliği, çok renk ve çok nefesi temsil ettiğinizi düşünüyorum. Şimdi bizlere düşen, 31 Mart seçimlerinden yüzünün akıyla çıkmış, hedeflerini yakalamış bir kadro olmak için çok çalışmak.” dedi.
Yorumlar (0)
Yorum Yaz
Yorumunuz hemen yayınlanacaktır.
Benzer Haberler
YENİ Parti’den Onur Emrah Yıldız’ın AK Parti kararına tepki
YENİ Parti İzmir Örgütü ve Emek ve Demokrasi Güçleri, Çiğli Belediye Başkanı Onur Emrah...
Çiğli Belediye Başkanı Onur Emrah Yıldız, AK Parti'ye geçti!
2024 yerel seçimlerinde CHP'den seçilen Çiğli Belediye Başkanı Onur Emrah Yıldız, partisinden...
Çiğli Belediyesi Araç Filosunu Güçlendiriyor: 53 Araç ve...
Başkan Onur Emrah Yıldız: “Kendi araç filomuzla hizmet kapasitemizi artıracak, kiralama...
POLİTİKA Haberleri
TümüKaraburun Belediye Başkanı Erdoğan bağımsız devam edecek
Karaburun Belediye Başkanı İlkay Girgin Erdoğan, YENİ Parti üyeliğinden istifa ettiğini ve...
Yeni Foça Yat Limanı için Bilal Saygılı'dan açıklama
AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, 2023'te hizmete açılan Yeni Foça Yat Limanı'nın 330 yat...
Gümrükçü: Muhtarlarımızla birlikte çözüm arıyoruz
CHP İzmir İl Başkanı Utku Gümrükçü, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla yaptığı açıklamada,...
CHP Konak İlçe Başkanı Kazımoğlu'ndan birleşme kararına...
CHP Konak İlçe Başkanı Emrah Kazımoğlu, mahalle birleşmesi kararı öncesinde muhtarların...
Karşıyaka’da 5 CHP’li meclis üyesi YENİ Parti’ye geçti
2024 yerel seçimlerinde CHP’den Karşıyaka Belediye Meclisi’ne seçilen 5 üye, partilerinden...
Kongre öncesi Kocaoğlu sürprizi: Adaylık için harekete...
YENİ Parti İzmir İl Başkanlığı ön seçimine günler kala, eski İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı...
Cemil Tugay 20 Ekim’e kadar şehir dışında olacak
Cemil Tugay’ın 14-20 Ekim tarihleri arasında şehir dışında olacağı belirtildi; 15 Ekim’deki...
Şeref Arpacı’dan Fon Krizi Tepkisi: “Hırsız İçeriden...
YENİ Parti Denizli Milletvekili Şeref Arpacı, TBMM Genel Kurulu’nda İYİ Parti’nin fon krizinin...
Eyyüp Kadir İnan duyurdu: AK Parti’den 1,6 Milyon TL’lik...
AK Parti Genel Sekreteri Eyyüp Kadir İnan, Şaban Sevinç, Timur Soykan ve YENİ Parti Sözcüsü...
Başkan Tugay'dan Kılıçdaroğlu'nun eleştirilerine yanıt:...
AK Parti'ye geçen İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay, 'anket' tartışmaları üzerinden...
Erdoğan’dan talimat: İzmir’le ilgili her sorunu bana...
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cemil Tugay’ın partilerine...
Başkan Tugay'dan 'eşim beni boşar' ifadelerine dair...
Geçmişte yaptığı "Eşim beni boşar' dedi" açıklamasıyla çok konuşulan İzmir Büyükşehir Belediye...