CHP Bayraklı’ya 100 yeni üye!
İlçe kongresinin ardından, tüm mahallelerde örgütlenme girişimlerine hız veren CHP Bayraklı İlçe Başkanlığı, Başkan Didem Gültekin ve yönetim kurulu üyelerinin çalışmaları sonucunda Emek Mahallesi’nde 100 yeni üyeye daha rozetlerini taktı.
Törene katılan Başkan Sandal “İyilerin ve kötülerin iktidar mücadelesinde, memleket ve gelecek kavgasında artık sizinle daha güçlüyüz. Aramıza, ailemize hoş geldiniz” dedi.
100 YENİ ÜYE
Emek Mahallesi’nde bir kıraathanede düzenlenen rozet törenine, Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, CHP Bayraklı İlçe Başkanı Didem Gültekin, yönetim kurulu üyeleri, meclis üyeleri, mahalle temsilcileri katıldı. Yeni üyelere rozetlerini Başkan Sandal ve Başkan Gültekin taktı. CHP ailesine katılan üyelerin mutlulukları yüzlerinden okundu.
“BU, İYİLERLE KÖTÜLERİN MÜCADELESİ
Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, “Göreve geldiğimizden bu güne kadar kimseyi ötekileştirmedik, yok saymadık. Kimseyi dışarıda bırakmadık. Çünkü yüreğimizde Allah korkusu, kula bakınca utanacak yüzümüz var. Biz herkese eşit hizmet etmeyi boynumuzun borcu biliyoruz. Göğsümüzdeki CHP rozeti bize bunu yapmamız gerektiğini söylüyor. Hepimiz biriz, aynıyız. Soframız aynı, derdimiz aynı… Sizden tek isteğimiz; artık bizi kandırmalarına, dolandırmalarına izin vermeyin. Bu, iyilerle kötülerin mücadelesi artık. İyilerin tarafında bizimle olduğunuz için çok mutluyuz. Bayrağımız altında kimseyi ayırmadan, iyilerin olduğu bu şemsiye altında hep beraber toplanacağız. Ülkemizin geleceği için el ele, omuz omuza, gönül gönüle olacağız. Bu memleket kavgasında, iyilerle kötülerin mücadelesinde, sizinle artık daha güçlüyüz. Aramıza, ailemize hoş geldiniz” dedi.
AİLEMİZE HOŞ GELDİNİZ
CHP Bayraklı İlçe Başkanı Didem Gültekin, “Cumhuriyet Halk Partisi olarak hem memleketin içinde bulunduğu durumu düzeltmeye hem de insanların refah seviyelerini yükseltmeye kararlıyız. Tek gayemiz ülkemize huzuru, barışı, adaleti getirmek. Ülkemizde hukuku üstün kılarak demokrasiyi araç değil amaç olarak yeniden canlandırmak istiyoruz. Bu doğrultuda bize düşen, omuz omuza verip partimizi iktidara, Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu da Cumhurbaşkanlığı koltuğuna taşımaktır. Emek Mahallesi’nde buna sizin de büyük katkı koyacağınızı biliyorum. Bize güç verdiniz, mutluluk getirdiniz. Ailemize hoş geldiniz” dedi.
Yorumlar (0)
Yorum Yaz
Yorumunuz hemen yayınlanacaktır.
Benzer Haberler
CHP Konak'a yeni katılımlar: "İktidar mücadelesine güç...
CHP Konak’a yeni üye katılımları sürüyor. Yeni partiye üye olan kişilere rozetlerini CHP Konak...
100. günde Saraçhane’de tarihi miting! ‘Direnişin...
CHP, 23 Mart günü İBB Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu'nun tutuklanmasının 100'ncü...
CHP Güzelbahçe’ye Üye Akını
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezi’nin yapmış olduğu çağrıyla Güzelbahçe’de büyük bir üye...
POLİTİKA Haberleri
TümüSevda Erdan Kılıç, Cimer Başvuruları Üzerinden İktidara...
“Bu insanları bu noktaya bu iktidar getirdi; 25 yıldır sorunları görmezden geliyor, yoksulluğu...
Yeni Parti İzmir Milletvekili Deniz Yücel: “Çocuk...
YENİ Parti İzmir Milletvekili Deniz Yücel, Çocuk Koruma Kanunu'nun ikinci bölümü üzerine yaptığı...
Özel, Silivri'de konuştu
CHP'nin seçilmiş Genel Başkanı Özgür Özel, tutuklu İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun yargılandığı...
8 kişinin tedbir kararına itirazını reddetti
CHP'nin butlan Yüksek Disiplin Kurulu (YDK) tedbirli olarak ihraç talebiyle YDK’ye sevk edilen 7...
'Savunma hakkı engellenir durumda'
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Silivri'de İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP'nin...
Özgür Özel İzmir'de halka seslendi: Yeni iktidar...
CHP'nin seçilmiş Genel Başkanı Özgür Özel kentte Küçük Menderes turuna çıktı. Özgür Özel gittiği...
Özgür Özel: Başkan Tugay'ın düşüncesine saygılıyım
CHP'nin seçilmiş Genel Başkanı Özgür Özel İzmir'de yoğun bir mesai harcadı. Şehrin farklı...
Özgür Özel'den açıklamalar: İktidara giden bir yol açacağız
CHP'nin seçilmiş Genel Başkanı Özgür Özel Beydağ'da açıklamalarda bulundu.
‘Seçmen zorunluluğu anlar’
CHP’de seçilmiş yönetimi destekleyen il başkanları, yeni parti talebinin daha çok gençlerde...
Butlan yönetiminin sözcüsü Sarı'dan 'olağan kurultay'...
Mutlak butlan' yönetiminin sözcüsü Müslim Sarı, MYK ve PM toplantılarının ardından açıklamalarda...
CHP MYK'dan Karar Çıktı: Antalya ve Kayseri İl Başkanları...
CHP'de Antalya İl Başkanı Nail Kamacı ve Kayseri İl Başkanı Ufuk Ozan Gözbaşı görevden alındı
Demirtaş'tan Kılıçdaroğlu'na ret
Kemal Kılıçdaroğlu’nun "dokunulmazlık" açıklamalarının ardından Edirne Cezaevi’nde tutuklu...