BIST 100 11.116,99 %0,92 Altın 6.384,76 ₺/gr %0,62 Bitcoin $80.396 %1,23 Dolar 49,77 ₺ %0,08 Euro 55,87 ₺ %0,14 Sterlin 66,68 ₺ %0,14 Gümüş 86,16 ₺/gr %1,20 Ethereum $2.333,87 %2,79 İsviçre Frangı 60,35 ₺ %0,40 Kanada Doları 35,53 ₺ %0,14 Avustralya Doları 35,03 ₺ %0,31 Japon Yeni 0,00 ₺ %0,00 Suudi Riyali 13,26 ₺ %0,11 BAE Dirhemi 13,56 ₺ %0,10 Rus Rublesi 0,62 ₺ %1,26 Çin Yuanı 7,46 ₺ %0,13
Foto Galeri Video Yazarlar
Anasayfa POLİTİKA CHP Konak’ta 24 Haziran için 24 saat çalışma

CHP Konak’ta 24 Haziran için 24 saat çalışma

CHP Konak İlçe örgütü saha çalışmalarına tam gaz devam ediyor. İzmir 1. Bölge Milletvekili Adaylarıyla yapılan alan çalışmalarının yanı sıra, seçim büroları, Konak’ın merkezi yerlerinde açılan stantları, 804 sandık için her gün sabah, öğle ve akşam verilen sandık güvenliği eğitimleri, gezici anons araçları ve bayraklama ekibiyle sahayı boş bırakmıyor.

0Yorumlar
CHP Konak’ta 24 Haziran için 24 saat çalışma

CHP Konak İlçe Başkanlığı 6. Seçim Bürosunu Çınartepe’ye açtı. Konak İlçe’nin 113 mahallesinde yürütülen alan çalışmalarının yanı sıra mahallelerde açtığı seçim bürolarında Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce’yi ve ülke sorunlarına çözüm olarak sunduğu 5 ana başlık olan Adalet, Eğitim, Ekonomi, Toplumsal Barış ve Dış Politika konularındaki vaatlerini anlatarak hizmet vermeye devam ediyor.

CHP Konak İlçe Başkanı Çağrı Gruşçu, Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş, CHP İzmir Milletvekilleri ve 1. Bölge milletvekilleri adayları ile birlikte partililer, mahalle sakinlerinin katıldığı seçim bürosu açılışları seçim süreci heyecanını arttırıyor.

Seçim bürolarının imece usulüyle, partililerin kendi çabaları sonucunda açıldığı belirtilirken, “Millet için Geliyoruz!” seçim sloganının Konak duvarlarını süslediği görüldü.

“Biz kazanacağız!”

Açılışta konuşan Gruşçu: “Toplumsal barışın, uzlaşının hakim olduğu bir coğrafyayı yeniden yaratmak için ekonomik dar boğazın ortadan kalktığı, hep beraber huzuru, adaleti, barışı yeniden inşaa ettiğimiz dış politikada kanla irfanla yoğrulan ve her bir karış toprağında şehitlerimizin kanı olduğunu bilerek bundan sonra geleceği yeniden inşaa edeceğiz. Sadece siyasette kendini var etmek üzere, sadece bireysel mücadele içinde olarak halka kulağını tıklamış, kendi siyasi ikbalini saraya ipotek etmiş olanların memleketi değil, garibanların, yoksulların, yetimlerin sesi çıkmayanların artık sesinin gür çıktığı ve emeğin baş tacı olduğu bir ülkeyi hep beraber yaratacağız. Biz kazanacağız.

CHP Konak İlçe Merkez Seçim Bürosu 3 Haziran Pazar günü davul, zurna ve halaylarla Çankaya’da açılmış, Seçim Kurulu Başkanı Mehmet Şakir Başak 7 gün 24 saat boyunca merkezin açık olacağını belirtmişti.

Konak Merkez Seçim Bürosu’nun yanı sıra İsmetpaşa, Çobançeşme, Güzelyalı, Kılıçreis, Çınartepe olmak üzere 6 seçim bürosuna sahip olan CHP Konak İlçe Başkanlığı önümüzdeki günlerde açacağı 2 seçim bürosu hazırlığına devam ediyor.

Emeğe Teşekkür

Açılış konuşmalarında emeğin en yüce değer olduğuna değinen Gruşçu: “Gece gündüz bayraklama yapan arkadaşlarımıza, sabaha kadar çalışan gençlik örgütümüze, alan bırakmadan mahalle mahalle gezen Kadın Kollarımıza, yönetici arkadaşlarımıza, belediye meclis üyelerimize, partili partisiz kim varsa bu işe emek vermiş herkese çok teşekkür ediyorum.” dedi.

Gruşçu: “İnanıyorum ki, 24 Haziran’da Konak’ta birinci parti CHP çıkacak, Cumhurbaşkanı olarak Muharrem İnce seçilecek.” diyerek sözlerine son verdi.



Yorumlar (0)

Yorumlar yükleniyor...

Yorum Yaz

Yorumunuz hemen yayınlanacaktır.

0/1000
Güvenlik Kodu

POLİTİKA Haberleri

Tümü

Karaburun Belediye Başkanı Erdoğan bağımsız devam edecek

Karaburun Belediye Başkanı İlkay Girgin Erdoğan, YENİ Parti üyeliğinden istifa ettiğini ve...

5 gün önce

Yeni Foça Yat Limanı için Bilal Saygılı'dan açıklama

AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, 2023'te hizmete açılan Yeni Foça Yat Limanı'nın 330 yat...

5 gün önce

Gümrükçü: Muhtarlarımızla birlikte çözüm arıyoruz

CHP İzmir İl Başkanı Utku Gümrükçü, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla yaptığı açıklamada,...

5 gün önce

CHP Konak İlçe Başkanı Kazımoğlu'ndan birleşme kararına...

CHP Konak İlçe Başkanı Emrah Kazımoğlu, mahalle birleşmesi kararı öncesinde muhtarların...

9 gün önce

Karşıyaka’da 5 CHP’li meclis üyesi YENİ Parti’ye geçti

2024 yerel seçimlerinde CHP’den Karşıyaka Belediye Meclisi’ne seçilen 5 üye, partilerinden...

9 gün önce

Kongre öncesi Kocaoğlu sürprizi: Adaylık için harekete...

YENİ Parti İzmir İl Başkanlığı ön seçimine günler kala, eski İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı...

9 gün önce

Cemil Tugay 20 Ekim’e kadar şehir dışında olacak

Cemil Tugay’ın 14-20 Ekim tarihleri arasında şehir dışında olacağı belirtildi; 15 Ekim’deki...

9 gün önce

Şeref Arpacı’dan Fon Krizi Tepkisi: “Hırsız İçeriden...

YENİ Parti Denizli Milletvekili Şeref Arpacı, TBMM Genel Kurulu’nda İYİ Parti’nin fon krizinin...

10 gün önce

Eyyüp Kadir İnan duyurdu: AK Parti’den 1,6 Milyon TL’lik...

AK Parti Genel Sekreteri Eyyüp Kadir İnan, Şaban Sevinç, Timur Soykan ve YENİ Parti Sözcüsü...

11 gün önce

Başkan Tugay'dan Kılıçdaroğlu'nun eleştirilerine yanıt:...

AK Parti'ye geçen İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay, 'anket' tartışmaları üzerinden...

11 gün önce

Erdoğan’dan talimat: İzmir’le ilgili her sorunu bana...

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cemil Tugay’ın partilerine...

11 gün önce

Başkan Tugay'dan 'eşim beni boşar' ifadelerine dair...

Geçmişte yaptığı "Eşim beni boşar' dedi" açıklamasıyla çok konuşulan İzmir Büyükşehir Belediye...

11 gün önce