CHP'den İzmir’de ittifak zirvesi
CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşmesinin ardından CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, yerel seçim çalışmaları kapsamında ilçe başkanlarıyla bir araya gelerek, İYİ Parti ile yapılan iş birliğinin ilçeler yansımasını ele aldı.

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, önümüzdeki yerel seçim çalışması kapsamında ilçe başkanlarıyla il binasında bir araya geldi. Seçimle ilgili değerlendirmenin yapıldığı toplantıda Yücel, ilçe başkanlarından süreçteki çalışmalar ve İYİ Parti ile yapılacak ittifak hakkında görüş aldı.
Toplantı sonrası açıklama yapan CHP İl Başkanı Yücel, "İlçe başkanlarımızla seçim öncesi artık olağan hale gelen toplantılarımızdan birisini gerçekleştirdik. Seçim yaklaştıkça seçim hazırlıkları ve ittifaklar konusunda yeni gelişmeler yaşanıyor. Bizlerde İzmir örgütü olarak bu gelişmeleri değerlendirmek, görüş alışverişinde bulunmak için koordinasyon toplantılarımızı sıklaştırıyoruz. Bugün ilçe başkanlarımızla İYİ Parti ile yapılacak ittifak ve seçim çalışmaları konularını ele aldık. Elbette ittifak konusunda son sözü genel merkezimiz söyleyecek ama yerelde dengelerin ne olduğu, İzmir'deki hedeflere nasıl ulaşılabileceği ve seçmenin beklentilerini de en iyi bilecek olanda il örgütümüz” dedi.
İttifak konusunda, diğer tüm konularda olduğu gibi genel merkez ile sürekli bir irtibat halinde olduklarını ifade eden Yücel, toplantıda ilçe başkanlarının, parti örgütünün görüşlerini, önerilerini aldıklarını ve değerlendirmelerde bulunduklarını ve bun görüşleri genel merkez ile paylaşacaklarını söyledi.

“İYİ Parti ile ittifakı çok önemsiyoruz”
İYİ Parti ile yapılacak bir ittifakı çok önemsediklerini kaydeden CHP İl Başkanı Deniz Yücel, "Sadece partiler için değil, Türkiye'de huzurun, uyumun, demokrasinin ve refahın hakim kılınması için gerekli görüyoruz. İttifakın uygulanma şekli ve şartları konusunda farklı düşünceler olabilir ama önemli olan başarıya ulaşmaktır. Bizim bir hedefimiz var, İzmir'de Büyükşehir Belediyemizle birlikte ilçelerimizde 30'da 30 yaparak, tüm belediyeleri kazanmak istiyoruz. Bu hedefe ilerlerken en iyi yol haritasını çıkarmak ve ona göre ilerlemek içinde ilçelerimizle uyum içinde çalışıyoruz" ifadelerini kullandı.
Yorumlar (0)
Yorum Yaz
Yorumunuz hemen yayınlanacaktır.
Benzer Haberler
Lâl Denizli, Akdeniz İklim Zirvesi’nde Çeşme’nin iklim...
Çeşme Belediye Başkanı Lâl Denizli, Muğla’da düzenlenen Akdeniz İklim Zirvesi kapsamında...
İzmir’de “Cesaretin Adı: Kadın zirvesi başlıyor
İzmir Büyükşehir Belediyesi, Batı Anadolu Sanayici ve İş İnsanları Dernekleri Federasyonu...
Özel'den 'Mansur Yavaş' açıklaması
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Türkiye'yi demokratikleştirme konusunda herkesle iş birliği...
POLİTİKA Haberleri
TümüKaraburun Belediye Başkanı Erdoğan bağımsız devam edecek
Karaburun Belediye Başkanı İlkay Girgin Erdoğan, YENİ Parti üyeliğinden istifa ettiğini ve...
Yeni Foça Yat Limanı için Bilal Saygılı'dan açıklama
AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, 2023'te hizmete açılan Yeni Foça Yat Limanı'nın 330 yat...
Gümrükçü: Muhtarlarımızla birlikte çözüm arıyoruz
CHP İzmir İl Başkanı Utku Gümrükçü, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla yaptığı açıklamada,...
CHP Konak İlçe Başkanı Kazımoğlu'ndan birleşme kararına...
CHP Konak İlçe Başkanı Emrah Kazımoğlu, mahalle birleşmesi kararı öncesinde muhtarların...
Karşıyaka’da 5 CHP’li meclis üyesi YENİ Parti’ye geçti
2024 yerel seçimlerinde CHP’den Karşıyaka Belediye Meclisi’ne seçilen 5 üye, partilerinden...
Kongre öncesi Kocaoğlu sürprizi: Adaylık için harekete...
YENİ Parti İzmir İl Başkanlığı ön seçimine günler kala, eski İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı...
Cemil Tugay 20 Ekim’e kadar şehir dışında olacak
Cemil Tugay’ın 14-20 Ekim tarihleri arasında şehir dışında olacağı belirtildi; 15 Ekim’deki...
Şeref Arpacı’dan Fon Krizi Tepkisi: “Hırsız İçeriden...
YENİ Parti Denizli Milletvekili Şeref Arpacı, TBMM Genel Kurulu’nda İYİ Parti’nin fon krizinin...
Eyyüp Kadir İnan duyurdu: AK Parti’den 1,6 Milyon TL’lik...
AK Parti Genel Sekreteri Eyyüp Kadir İnan, Şaban Sevinç, Timur Soykan ve YENİ Parti Sözcüsü...
Başkan Tugay'dan Kılıçdaroğlu'nun eleştirilerine yanıt:...
AK Parti'ye geçen İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay, 'anket' tartışmaları üzerinden...
Erdoğan’dan talimat: İzmir’le ilgili her sorunu bana...
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cemil Tugay’ın partilerine...
Başkan Tugay'dan 'eşim beni boşar' ifadelerine dair...
Geçmişte yaptığı "Eşim beni boşar' dedi" açıklamasıyla çok konuşulan İzmir Büyükşehir Belediye...