BIST 100 14.104,70 %0,33 Altın 6.843,87 ₺/gr %0,24 Bitcoin $78.423 %1,21 Dolar 48,47 ₺ %0,06 Euro 56,32 ₺ %0,03 Sterlin 65,63 ₺ %0,00 Gümüş 102,73 ₺/gr %0,29 Ethereum $2.478,60 %0,40 İsviçre Frangı 59,79 ₺ %0,10 Kanada Doları 35,14 ₺ %0,19 Avustralya Doları 34,96 ₺ %0,03 Japon Yeni 0,00 ₺ %0,00 Suudi Riyali 12,91 ₺ %0,06 BAE Dirhemi 13,20 ₺ %0,06 Rus Rublesi 0,56 ₺ %0,76 Çin Yuanı 7,22 ₺ %0,04
Foto Galeri Video Yazarlar
Anasayfa POLİTİKA CHP'den İzmir'e, tarihi miting teşekkürü!

CHP'den İzmir'e, tarihi miting teşekkürü!

Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce'nin tarihi İzmir mitinginin yankıları sürerken, İzmir'de bir lider için yapılmış en büyük mitingi organize eden, CHP İzmir İl Örgütünün Başkanı Deniz Yücel İzmirlilere teşekkür etti.

0Yorumlar
CHP'den İzmir'e, tarihi miting teşekkürü!

Muharrem İnce'nin İzmir Gündoğdu Meydanı'nda gerçekleştirdiği miting öncesi, katılım sayısını 2 milyon olarak hedefleyen CHP İzmir'de,  mitinge katılan 2,5 milyon kişiyle birlikte hedefin aşılmasının mutluluğu yaşanıyor.

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, Mitingin sahibinin de, kahramanlarının da İzmirliler olduğunu ifade ederken "21 Haziran 2018 tarihi İzmir'de asla unutulmayacak. İzmir sözle anlatılamayacak, ancak gözyaşlarıyla ifade edilebilecek bir gün yaşattı Türkiye'ye" dedi. Yücel açıklamasında şunları söyledi.

İZMİR ALTIN HARFLERLE TARİH YAZDI

Teşekkürler İzmir, minnettarız İzmir, seninle gurur duyuyoruz İzmir. Sözlerime bu ifadelerle başlıyorum çünkü nasıl teşekkür etsek, İzmirlilere nasıl övgüler düzsek az gelecek. İzmir 21 Haziran 2018 tarihini, cumhuriyet ve demokrasi tarihimize altın harflerle yazdı. Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Muharrem İnce'nin mitingi için, Gündoğdu'ya sığmayan 2 buçuk milyon İzmirliye tek tek teşekkürlerimi sunuyorum. İzmir sözle anlatılamayacak, ancak gözyaşlarıyla ifade edilebilecek bir gün yaşattı Türkiye'ye.  İzmirli yine demokrasiye, cumhuriyete, adalete unutulmayacak görkemli bir gövde gösterisi ile sahip çıktı. İzmirli, Muharrem İnce cumhurbaşkanı olacak, bu iş bitmiştir, tamam dedi. Miting alanındaki manzara, o mahşeri kalabalık ve ellerinde ay yıldızlı bayraklarla, hem Gündoğdu meydanını hem Ege denizi kıyılarını gelincik tarlasına dönüştüren İzmirliler, bu mitingin gerçek sahibi ve kahramanlarıdır. İzmir'in Muharrem İnce'ye verdiği bu büyük güç, göreceksiniz sandıkta da artarak devam edecektir. Gündoğdu'da mitingimizde  kırılan rekor'un bir yenisini, İzmir'de Muharrem İnce ve CHP oylarında da göreceğimize eminiz.

MİTİNG, AKP'DEN KURTULUŞUN RESMİDİR

Muharrem İnce'nin İzmir mitingindeki manzaranın Türkiye'nin artık 16 yıllık AKP'nin baskılarından, adaletsizliğinden ve halkı yoksullaştırmasından bıktığının büyük bir resmi olduğunu belirten, CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel " Bu tarihi İzmir mitingi bizlere bir kez daha sorumluluğumuzun ve halkımızın bizlerden beklentisinin ne denli büyük olduğunu gösterdi. Halkımızın AKP'den ve tek adam rejiminden kurtuluşa hazır olduğunu İzmir'de herkes gördü. Bu büyük miting sonrasında, şimdi büyük bir görevimiz var.  Bu görev rehavete kapılmadan, asla ara vermeden sandıklar için çalışmak ve halkımızın oylarına sonuna kadar sahip çıkarak zafere ulaşmaktır" dedi.

Yücel ayrıca, Miting organizasyonunda emeği geçen İl Yöneticilerine, Milletvekilleri ve vekil adaylarına, Parti Meclisi ve YDK üyelerine, İlçe Örgüt Başkanlarına, Belediye Başkanlarına, Seçim Koordinasyon Merkezi sorumluları ve çalışanlarına, İzmir örgütüne ve emeği geçen herkese teşekkür etti.   



Yorumlar (0)

Yorumlar yükleniyor...

Yorum Yaz

Yorumunuz hemen yayınlanacaktır.

0/1000
Güvenlik Kodu

POLİTİKA Haberleri

Tümü

Yeni Parti Seferihisar’da ilçe binasını açtı: “Tek...

YENİ Parti Seferihisar İlçe Başkanlığı yeni binasına düzenlenen törenle kavuştu.

2 gün önce

CHP Gaziemir’den “Etik ve Şeffaflık Kurulu” hamlesi

CHP Gaziemir İlçe Örgütü, siyasette etik, şeffaflık ve hesap verebilirliği güçlendirmek amacıyla...

4 gün önce

Kılıçdaroğlu’ndan Buca’da villa tepkisi: Arsayı siz sattınız

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Buca Kaynaklar’da villa yapılaşmasından şikâyet eden...

4 gün önce

AK Parti Menderes Danışma Meclisi’nde Toplandı

AK Parti Menderes İlçe Teşkilatı, genişletilmiş ilçe danışma meclisinde toplandı.

4 gün önce

Kemal Kılıçdaroğlu'nun İzmir'de ikinci günü! Ziyaretler...

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu İzmir ziyaretinin ikinci gününde Kaynaklar'da köy halkıyla...

5 gün önce

Aliağa’nın MHP’li Başkanı Serkan Acar’dan iddialı çıkış!...

Aliağa’da başarılı işlere imza atan Acar, “Geldiğimiz nokta İzmir’in çok üzerinde. Bunu yeterli...

5 gün önce

Kemal Kılıçdaroğlu bugün İzmir'de! İşte saat saat programı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu bugün İzmir'e geliyor. Kılıçdaroğlu iki günlük İzmir...

5 gün önce

ZAFER PARTİSİ KARABAĞLAR’DAN 30 AĞUSTOS’TA ESNAFA BAYRAK...

Zafer Partisi Karabağlar İlçe Başkanlığı, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla Karabağlar’daki...

7 gün önce

YENİ PARTİ GAZİEMİR’DEN SESLENDİ: “YENİ PARTİ’NİN GÜCÜ...

YENİ Parti Grup Başkan Vekili Gökhan Günaydın, İzmir’de partisinin kısa sürede 600 bin üyeye...

10 gün önce

Zafer Partisi Karabağlar İlçe Başkanlığı’ndan 30 Ağustos...

Zafer Partisi Karabağlar İlçe Başkanlığı, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla Karabağlar İlçe...

10 gün önce

AK Parti’de dikkat çeken atamalar! 4 ilde il başkanı...

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle gerçekleştirilen...

11 gün önce

AK Parti İzmir’den 30 İlçe Tanıtım ve Medya Başkanları...

AK Parti İzmir Tanıtım ve Medya Başkanı Safa Narlı ‘’AK Parti’nin milletimizle iletişiminde...

18 gün önce