CHP’li İnal Bornova Belediye Başkan Aday Adaylığı başvuru dosyasını teslim etti
CHP Bornova Meclis Üyesi ve Grup Başkan Vekili Ethem İnal, Bornova Belediye Başkan Aday Adaylığı başvuru dosyasını eşi, kızı ve yoğun bir kalabalık eşliğinde partilileriyle birlikte İlçe Başkanı Asım Güven’e teslim etti.
Genç belediye başkan aday adayı yaptığı açıklamayla; “Etkin, sürdürülebilir, şeffaf ve denetlenebilir mali politikalar uygulamaya, köklü bir geçmişe sahip kadim kentimizin tarihsel ve kültürel değerlerine sahip çıkmaya adayız. Biz Bornova’yı geleceğin kenti yapmak için yola” dedi.
“KATILIMCI VE HİZMET ODAKLI”
Aday adaylığını açıkladığı toplantıda nasıl bir Bornova düşlediğini, nasıl bir yönetim anlayışına sahip olacaklarını dile getiren İnal şöyle konuştu: “Sosyal demokrat ilkelerden aldığımız güçle katılımcı ve hizmet odaklı bir anlayışı ortaya koymaya adayız. Kentimizin sorunlarını, sıkıntılarını biliyoruz. Bu sorunlara çare olabilmek önce ortak aklın egemen kılınması gerektiğini söylüyoruz. Toplumun tüm kesimlerine kulak vermeye, demokratik bir yönetim anlayışı uygulamaya geliyoruz” dedi.
“ETKİN SÜRDÜRÜLEBİLİR, ŞEFFAF VE DENETLENEBİLİR MALİ POLİTİKALAR”
Bornova’da doğduğunu, büyüdüğünü ve eğitim aldığını dile getiren İnal, “Bornova’yı karış karış biliyoruz. Biz sokaklarında büyüdüğümüz Bornova’mızı geleceğin kenti yapmak için çıktık yola. Başta Bornovalı hemşerilerimiz olmak üzere, emek ve demokrasi güçleriyle, odalarla, sendikalarla, üniversitelerimizle, muhtarlarımızla birlikte kentimizi yöneteceğiz. Etkin, sürdürülebilir, şeffaf ve denetlenebilir mali politikalar uygulayacağız. Borçlanarak değil öz kaynaklarımızla yatırımlarımızı yaşama geçirecek Bornova’mıza değer katacağız. İnsana, doğaya, çevreye yaşamı paylaştığımız diğer canlı dostlarımıza dokunan bir yönetim anlayışıyla huzurlu bir kent yaratacağız. Köklü bir geçmişe sahip kadim kentimiz Bornova’nın tarihsel ve kültürel değerlerine sahip çıkacağız” dedi.
“HER ŞEY BORNOVA İÇİN”
Görev için hazır olduklarını söyleyerek sözlerini sonlandıran İnal şöyle konuştu; “Bornova’da yaşayan her genç yurttaşımızın daha iyi yetişmesini daha iyi yaşamasını, geleceğe ve ileriye kararlılık içinde bakmasını sağlamak bizim en büyük hedefimiz. Gençlerden çocuklara, yaşlılardan engellilere, çevreden sanata tüm konularda elimizi taşın altına koymaktan, sorumluluk almaktan çekinmeyeceğiz. Karşısında kim olursa olsun işçinin, emekçinin yanında olacağımıza, yanı başlarında saf tutacağımıza bugünden söz veriyoruz. Biz hazırız, eğer görev tebliğ edilirse her şey Bornova için olacak.”

Yorumlar (0)
Yorum Yaz
Yorumunuz hemen yayınlanacaktır.
Benzer Haberler
Özel, partisinin yol haritasını açıkladı
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun cumhurbaşkanı aday olamaması...
İzmir’de sosyal konut projesine başvuru sayısı 60 bini geçti
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay’ın seçim sürecindeki vaatlerinden 25 bin sosyal...
Serkan Acar yeniden aday
2024 yerel seçimleri yaklaşırken siyasi partilerde aday adaylığı yoğunluğu yaşanıyor. Aliağa...
POLİTİKA Haberleri
TümüKaraburun Belediye Başkanı Erdoğan bağımsız devam edecek
Karaburun Belediye Başkanı İlkay Girgin Erdoğan, YENİ Parti üyeliğinden istifa ettiğini ve...
Yeni Foça Yat Limanı için Bilal Saygılı'dan açıklama
AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, 2023'te hizmete açılan Yeni Foça Yat Limanı'nın 330 yat...
Gümrükçü: Muhtarlarımızla birlikte çözüm arıyoruz
CHP İzmir İl Başkanı Utku Gümrükçü, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla yaptığı açıklamada,...
CHP Konak İlçe Başkanı Kazımoğlu'ndan birleşme kararına...
CHP Konak İlçe Başkanı Emrah Kazımoğlu, mahalle birleşmesi kararı öncesinde muhtarların...
Karşıyaka’da 5 CHP’li meclis üyesi YENİ Parti’ye geçti
2024 yerel seçimlerinde CHP’den Karşıyaka Belediye Meclisi’ne seçilen 5 üye, partilerinden...
Kongre öncesi Kocaoğlu sürprizi: Adaylık için harekete...
YENİ Parti İzmir İl Başkanlığı ön seçimine günler kala, eski İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı...
Cemil Tugay 20 Ekim’e kadar şehir dışında olacak
Cemil Tugay’ın 14-20 Ekim tarihleri arasında şehir dışında olacağı belirtildi; 15 Ekim’deki...
Şeref Arpacı’dan Fon Krizi Tepkisi: “Hırsız İçeriden...
YENİ Parti Denizli Milletvekili Şeref Arpacı, TBMM Genel Kurulu’nda İYİ Parti’nin fon krizinin...
Eyyüp Kadir İnan duyurdu: AK Parti’den 1,6 Milyon TL’lik...
AK Parti Genel Sekreteri Eyyüp Kadir İnan, Şaban Sevinç, Timur Soykan ve YENİ Parti Sözcüsü...
Başkan Tugay'dan Kılıçdaroğlu'nun eleştirilerine yanıt:...
AK Parti'ye geçen İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay, 'anket' tartışmaları üzerinden...
Erdoğan’dan talimat: İzmir’le ilgili her sorunu bana...
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cemil Tugay’ın partilerine...
Başkan Tugay'dan 'eşim beni boşar' ifadelerine dair...
Geçmişte yaptığı "Eşim beni boşar' dedi" açıklamasıyla çok konuşulan İzmir Büyükşehir Belediye...
