BIST 100 11.116,99 %0,92 Altın 6.384,76 ₺/gr %0,62 Bitcoin $80.563 %1,08 Dolar 49,77 ₺ %0,08 Euro 55,87 ₺ %0,14 Sterlin 66,68 ₺ %0,14 Gümüş 86,16 ₺/gr %1,20 Ethereum $2.342,08 %1,70 İsviçre Frangı 60,35 ₺ %0,40 Kanada Doları 35,53 ₺ %0,14 Avustralya Doları 35,03 ₺ %0,31 Japon Yeni 0,00 ₺ %0,00 Suudi Riyali 13,26 ₺ %0,11 BAE Dirhemi 13,56 ₺ %0,10 Rus Rublesi 0,62 ₺ %1,26 Çin Yuanı 7,46 ₺ %0,13
Foto Galeri Video Yazarlar
Anasayfa POLİTİKA Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın İzmir programı belli oldu

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın İzmir programı belli oldu

AK Parti İzmir Milletvekili ve Plan ve Bütçe Komisyonu üyesi Yaşar Kırkpınar, AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 22 Şubat’ta İzmir’e geleceğini duyurdu.

0Yorumlar
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın İzmir programı belli oldu

 

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, 22 Şubat Cumartesi günü İzmir’e geliyor. Erdoğan programları kapsamında, saat 13.00’da Kuzey Ege Otoyolu olarak bilinen Menemen-Aliağa-Çandarlı Otoyolunun açılışını gerçekleştirecek. Erdoğan'ın açılışın ardından Kınık ve Bergama Belediyelerini de ziyaret etmesi bekleniyor.

AK Parti İzmir Milletvekili Yaşar Kırkpınar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın İzmir'e önem verdiğini söyledi. Kırkpınar, "İzmir ve İzmirlilere ayrı bir muhabbet duyan Cumhurbaşkanımız İzmir için önemli ulaştırma yatırımlarından biri olan Menemen-Aliağa-Çandarlı otoyolunun açılışını gerçekleştirmek üzere ilimize teşrif edecekler. Cumhurbaşkanımızın liderliğinde hükümetimiz 18 yıldan bu yana İzmir için çok önemli hizmetler yaptılar. Bu kapsamda yapılan yatırımlardan biri olan ve uzunluğu 82 km olan proje ile İzmir’i Çandarlı Limanı’na bağlamış olacağız. Proje, ülkemizin en büyük kapasiteli ve Avrupa’nın 4. büyük limanı olacak olan Çandarlı Limanı ile yine ülkemizin en büyük petrokimya tesislerinin bulunduğu Aliağa, Aliağa Organize Sanayi Bölgesi, Aliağa-Horozgediği bölgesinde kurulu bulunan ağır sanayi tesisleri, Çiğli Atatürk Organize Bölgesi gibi önemli tesislerin ulaşımının tüm Anadolu’ya açılması yönünden önem arz etmektedir” ifadelerini kullandı.

“İzmir hak ettiği yatırımlara AK Parti ile kavuştu”

Ulaştırma yatırımlarının doğrudan veya dolaylı şekilde hayatın her alanına etki ettiğine dikkat çeken Kırkpınar, "Kalkınmamızın, refah artışımızın, sosyal, kültürel ve ekonomik gelişmemizin yolu, büyük oranda bu işlerden geçiyor. Hedeflerimiz büyük. 17 yıl önce sadece 6 bin 100 kilometre, şu an 27 bin 288 kilometre olan bölünmüş yol uzunluğumuzu Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığımız yakın zamanda 36 bin 500 kilometreye çıkarmayı, 1300 kilometre olan yüksek hızlı tren ağımızı da 10 bin kilometreye çıkarmayı planlamaktadır. Biz hayal kurmuyoruz; çünkü bugüne kadar ne dediysek yaptık. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığımız ulaştırma, denizcilik ve haberleşme hizmetleri için son 17 yılda 757 milyar TL yatırım yapmış ve Ege’nin incisi İzmir’imizde bu yatırımlardan hak ettiği payı almıştır” şeklinde konuştu. Kırkpınar, açıklamasının sonunda tüm İzmirlileri cumartesi günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımları ile gerçekleştirilecek olan Menemen-Aliağa-Çandarlı otoyolunun açılış programına davet etti.



Yorumlar (0)

Yorumlar yükleniyor...

Yorum Yaz

Yorumunuz hemen yayınlanacaktır.

0/1000
Güvenlik Kodu

POLİTİKA Haberleri

Tümü

Karaburun Belediye Başkanı Erdoğan bağımsız devam edecek

Karaburun Belediye Başkanı İlkay Girgin Erdoğan, YENİ Parti üyeliğinden istifa ettiğini ve...

6 gün önce

Yeni Foça Yat Limanı için Bilal Saygılı'dan açıklama

AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, 2023'te hizmete açılan Yeni Foça Yat Limanı'nın 330 yat...

6 gün önce

Gümrükçü: Muhtarlarımızla birlikte çözüm arıyoruz

CHP İzmir İl Başkanı Utku Gümrükçü, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla yaptığı açıklamada,...

6 gün önce

CHP Konak İlçe Başkanı Kazımoğlu'ndan birleşme kararına...

CHP Konak İlçe Başkanı Emrah Kazımoğlu, mahalle birleşmesi kararı öncesinde muhtarların...

10 gün önce

Karşıyaka’da 5 CHP’li meclis üyesi YENİ Parti’ye geçti

2024 yerel seçimlerinde CHP’den Karşıyaka Belediye Meclisi’ne seçilen 5 üye, partilerinden...

10 gün önce

Kongre öncesi Kocaoğlu sürprizi: Adaylık için harekete...

YENİ Parti İzmir İl Başkanlığı ön seçimine günler kala, eski İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı...

10 gün önce

Cemil Tugay 20 Ekim’e kadar şehir dışında olacak

Cemil Tugay’ın 14-20 Ekim tarihleri arasında şehir dışında olacağı belirtildi; 15 Ekim’deki...

10 gün önce

Şeref Arpacı’dan Fon Krizi Tepkisi: “Hırsız İçeriden...

YENİ Parti Denizli Milletvekili Şeref Arpacı, TBMM Genel Kurulu’nda İYİ Parti’nin fon krizinin...

11 gün önce

Eyyüp Kadir İnan duyurdu: AK Parti’den 1,6 Milyon TL’lik...

AK Parti Genel Sekreteri Eyyüp Kadir İnan, Şaban Sevinç, Timur Soykan ve YENİ Parti Sözcüsü...

12 gün önce

Başkan Tugay'dan Kılıçdaroğlu'nun eleştirilerine yanıt:...

AK Parti'ye geçen İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay, 'anket' tartışmaları üzerinden...

12 gün önce

Erdoğan’dan talimat: İzmir’le ilgili her sorunu bana...

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cemil Tugay’ın partilerine...

12 gün önce

Başkan Tugay'dan 'eşim beni boşar' ifadelerine dair...

Geçmişte yaptığı "Eşim beni boşar' dedi" açıklamasıyla çok konuşulan İzmir Büyükşehir Belediye...

12 gün önce