Delican’a Milliyetçilik Dersi
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir İl Başkanı Necat Karataş, AKP İl Başkanı Bülent Delican’ın dün bir haber sitesine yaptığı açıklamalara cevap verdi.
Karataş; “Haddini aşıyorsun, sınırlarını bilmiyorsun, hem bilgin ve birikimin yok hem de asil Türk Milliyetçilerine dil uzatıyorsun! HDP’yi yükseltmeye çalışan tek parti vardır o da AKP’dir. AKP ve HDP başkanlık sistemi için ve her türlü bölücülük faaliyeti için ittifak yapmıştır. Bebek Katili Öcalan bunu itiraf etmiştir. O yüzden birbirinize atıp tutuyor kamuoyunda itibar devşirmeye çalışıyorsunuz. Bunu biz de Türk Milleti de çok iyi biliyoruz. Dolmabahçe Sarayında neler yaşandığını kimden gizlemeye çalışıyorsun, Yavuz hırsız olma, Delican!” dedi.
Dün bir haber sitesine verdiği mülakatta MHP’yi HDP gibi Etnik Milliyetçilik yapmakla suçlayan Adalet ve Kalkınma Partisi İzmir İl Başkanı Bülent Delican’a sert yanıt veren MHP’nin tecrübeli il başkanı Necat Karataş şöyle konuştu; “HDP’yi parlatan senin partindir! Etnik bölücülüğe yol veren senin zihniyetindir! Biz milli birlik ve bütünlük derken, bölücülük yapan senin kadrolarındır! Teröristleri Habur’da davul zurnayla karşılayarak meşrulaştıran senin temsil ettiğin politikalardır. Terörün hamileriyle halay çeken yine senin önünde el pençe divan durduğun parti amirlerindir! PKK ile görüşmem, görüşen şerefsizdir(!) deyip onlarla kucaklaşan senin partililerindir! İmralı ve Kandil arasında mekik dokuyan yine senin partinin bölücüleridir. Sen böyle olduğunu bildiğin halde haddini aşıyorsun, sınırlarını bilmiyorsun, hem bilgin ve birikimin yok hem de asil Türk Milliyetçilerine dil uzatıyorsun!!!”
AKP Türk Düşmanıdır!
Şimdi kalkmış MHP’yi bebek katilleriyle aynı safta tutmaya çalışıyorsun! Bre gafil, Türklüğü yok sayan senin zihniyetin değil mi? Hükümet olduğunuz sürece Türk düşmanlığı yapmadınız mı? Türk’süz bir insan topluluğu inşa etmek isteyen senin siyasetçilerin değil mi? Biz tüm insanımızı ayırmadan, bölmeden parçalamadan birlik ve bütünlük için mücadele ederken, bölücülüğü körükleyen senin partin değil mi?
Milliyetçilik Dersi
Sen Türk Milliyetçiliği kavramının dahi ne olduğunu bilmiyorsun! Sosyolojik olarak, Politik olarak ve Dinimizdeki yerinden bile habersizsin! Bir de kalkmış MHP ve milliyetçilik üzerine konuşuyorsun. Burada tek suçlu sen değilsin tabii, biz de suçlu sayılırız. Zamanında Sana Türk Milliyetçiliğini iyi öğretememişiz Delican(!) Şimdi sana bir milliyetçilik dersi vereyim, Bülent Delican, Türk Milliyetçiliği her durum ve şartta
birliği-bütünlüğü temsil eder, insanları ayırmaktan ziyade bir araya toplamanın mücadelesini verir. İnsanımızın bütününü, Ahenkle, huzur ve mutluluk içerisinde, dünya ve ahiret saadeti içerisinde yaşatmayı öngörür. Sizin temsil ettiğiniz görüş gibi parçadan yana değil, bütünden yanadır! Bunun neresi “Etnik”tir? Sahi Etnik ne demek Delican?
Davutoğlu’ndan farkı yok!
Açıklamasına AKP il başkanının partisine saldırmasını bir yere kadar makul karşıladığını ifade ederek sürdüren MHP İzmir il Başkanı Karataş, “tabii ki eriyen oylarından dolayı sorumludur, bir yerlere saldıracak hedef gösterecektir, ama yanlış adres seçmiştir. MHP katiller ordusuyla yan yana gelmez, getirilemez! Katillerle bölücülerle rahatlıkla yan yana gelen en meşhur kuruluş AKP’dir. Diğer taraftan ben kendisini Davutoğlu’na benzetiyorum. Seçimi kazansa başbakan değil, kaybetse zaten değil! Delican da aynen öyle Atatürk Stadyumu ve Gündoğdu Meydanı Mitingleri arasında kalmış biri insan olarak da üzülüyorum doğrusu(!)…”
Tavsiyem; haddi aşmamak iyidir
Son olarak benim kendisine birkaç tavsiyem var diyerek konuşmasına son veren Karataş, “yarın bir gün siyaseti bıraktığında toplum içinde gezebileceğini düşünmelidir, iftira attığı Türk Milliyetçileri ile aynı alanlarda olabileceğini bilmelidir. Gemi azığa alıp saldırmak çoğu zaman hüsranla karşılaşmaktır. Benim naçizane tavsiyem, haddi aşmamalıdır, ilk önce kendisine ve partisine bakmalı, bu vatana Türk Milletine ve Devletine verdikleri zararı hiç unutmamalıdır. HDP’yi yükseltmeye çalışan tek parti AKP’dir. AKP ve HDP’nin Başkanlık sistemi için ittifak yaptıklarını biz de Türk Milleti de görüyor ve biliyor. Birbirinize atıp tutmanızın sebebi bu. Bebek Katili Öcalan bunu aylar öncesinden kustu. Yavuz hırsızlık yapma Delican, bu millete yazık oluyor. Dolmabahçe Sarayı rezaleti daha gün gibi ortada duruyor” dedi.
Yorumlar (0)
Yorum Yaz
Yorumunuz hemen yayınlanacaktır.
Benzer Haberler
Sandal'dan MHP'li üyeye "milliyetçilik" dersi
Bayraklı Belediye Meclisi’nin Mayıs ayı ilk oturumunda Belediye Başkanı serdar sandal ile MHP’li...
Başkan Tugay: Göstermelik şovlarla milliyetçilik taklidi...
İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin, ulaşım alanında filo yönetim süreçlerini dijitalleştirme,...
Filo takip'ten bir garip "milliyetçilik" vurgusuna: cemil...
İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin, ulaşımda filo yönetim süreçlerini dijitalleştirme, optimize etme...
POLİTİKA Haberleri
TümüCHP Gaziemir’den “Etik ve Şeffaflık Kurulu” hamlesi
CHP Gaziemir İlçe Örgütü, siyasette etik, şeffaflık ve hesap verebilirliği güçlendirmek amacıyla...
Kılıçdaroğlu’ndan Buca’da villa tepkisi: Arsayı siz sattınız
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Buca Kaynaklar’da villa yapılaşmasından şikâyet eden...
AK Parti Menderes Danışma Meclisi’nde Toplandı
AK Parti Menderes İlçe Teşkilatı, genişletilmiş ilçe danışma meclisinde toplandı.
Kemal Kılıçdaroğlu'nun İzmir'de ikinci günü! Ziyaretler...
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu İzmir ziyaretinin ikinci gününde Kaynaklar'da köy halkıyla...
Aliağa’nın MHP’li Başkanı Serkan Acar’dan iddialı çıkış!...
Aliağa’da başarılı işlere imza atan Acar, “Geldiğimiz nokta İzmir’in çok üzerinde. Bunu yeterli...
Kemal Kılıçdaroğlu bugün İzmir'de! İşte saat saat programı
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu bugün İzmir'e geliyor. Kılıçdaroğlu iki günlük İzmir...
ZAFER PARTİSİ KARABAĞLAR’DAN 30 AĞUSTOS’TA ESNAFA BAYRAK...
Zafer Partisi Karabağlar İlçe Başkanlığı, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla Karabağlar’daki...
YENİ PARTİ GAZİEMİR’DEN SESLENDİ: “YENİ PARTİ’NİN GÜCÜ...
YENİ Parti Grup Başkan Vekili Gökhan Günaydın, İzmir’de partisinin kısa sürede 600 bin üyeye...
Zafer Partisi Karabağlar İlçe Başkanlığı’ndan 30 Ağustos...
Zafer Partisi Karabağlar İlçe Başkanlığı, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla Karabağlar İlçe...
AK Parti’de dikkat çeken atamalar! 4 ilde il başkanı...
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle gerçekleştirilen...
AK Parti İzmir’den 30 İlçe Tanıtım ve Medya Başkanları...
AK Parti İzmir Tanıtım ve Medya Başkanı Safa Narlı ‘’AK Parti’nin milletimizle iletişiminde...
YENİ PARTİLİ ÖSEN’DEN RAKAMLARLA ‘BARINMA’ TABLOSU: ÇÖZÜM...
YENİ Partili Seda Kâya Ösen, Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) 2026 yerleştirme...