Delican’dan ‘motivasyon’ toplantısı
AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican, çoşkuyla tamamlanan miting sonrası Yönetim Kurulu üyeleri ve İlçe Başkanlarıyla bir araya geldi. Delican, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu’nun da bir bölümüne katıldığı toplantılarda teşkilat mensuplarına emeklerinden dolayı teşekkür etti, “7 Haziran seçimlerine İzmir’de başarıya kilitlendik” dedi.
“Mitingin nasıl yapılacağını gösterdik”
Sabah saatlerinde İl Başkanlığı’nda ilçe başkanları ile kahvaltıda buluşan Delican, AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun katıldığı İzmir mitingine tüm ilçelerin sahip çıktığını söyledi. İlçe başkanlarına çalışma ve gayretleri için teşekkür eden Başkan Delican, “İzmir’de Pazar günü yapılan miting bugüne kadar gerçekleştirilen en güzel mitinglerden biriydi. AK Parti’nin İzmir’deki gücü Gündoğdu Meydanı’na gönlünün koyan kardeşlerimiz sayesinde tüm Türkiye’de duyuldu. Genç, dinamik ve canlı bir yapı olduğumuzu gösterdik. Üyelerimizin hepsine ulaşarak, Gündoğdu meydanındaki İzmir buluşmasına davet ettik. İzmirli AK Gönüller, teşkilatlarımızın yoğun çalışmasına ve gönlündeki sese kulak verdi. Yürüyerek miting alanına gelenleri gördük. Sistemli ve planlı çalışmamızın sonucunu da AK Parti İzmir olarak diğer partilere göstermiş olduk. Türkiye Pazar günü milli iradeye İzmir’den sahip çıktı” diye konuştu. Toplantıda 7 Haziran’da yapılacak Genel Seçimlerde kilitlenmek gerektiğine vurgu yapan ve sözleri alkışlarla kesilen Delican, planlı ve düzenli çalışmaya devam edeceklerini ve başarıya kilitlendiklerini ifade etti.
“İzmir’de birinci parti olacağız”
AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican, akşam saatlerinde de İl Teşkilat Başkanı Abdurrahman Tosun, Kadın Kolları Başkanı Gözde Keskin, Gençlik Kolları Başkanı Nurettin Taşçı ile birlikte Yönetim Kurulu üyelerinin karşısına çıktı. Miting için teşekkür eden Delican’ın toplantısına Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu’da katıldı. İzmirlilerin kendisine ve partisine yoğun ilgi gösterdiğini belirten Bakan Eroğlu, “İzmirliler bize olan güvenlerini Pazar günü gerçekleştirdiğimiz mitingde Gündoğdu Meydanında gösterdi. Bizim bu güvene layık olmamız ve çok çalışmamız gerek. Mitingde emeği geçen herkese bende huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Ben inanıyorum ve biliyorum ki 7 Haziran Genel Seçimlerinde İzmir’de birinci parti olacağız” dedi.
Yorumlar (0)
Yorum Yaz
Yorumunuz hemen yayınlanacaktır.
Benzer Haberler
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 30 Ağustos Mesajı: En Güçlü...
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 30 Ağustos Zaferi nedeniyle mesaj yayımladı.
Karabağlarlı Gençler Sınav Öncesi Moral Depoladı
Karabağlar Belediyesi Sosyal Etkinlik Merkezi (KARBEM) tarafından bu yıl 8’incisi düzenlenen...
Bornova Muhtarlar Akademisi’nden anlamlı final
Bornova’daki kurumların iş birliğinde yürütülen Bornova Muhtarlar Akademisi kapsamında...
POLİTİKA Haberleri
TümüKaraburun Belediye Başkanı Erdoğan bağımsız devam edecek
Karaburun Belediye Başkanı İlkay Girgin Erdoğan, YENİ Parti üyeliğinden istifa ettiğini ve...
Yeni Foça Yat Limanı için Bilal Saygılı'dan açıklama
AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, 2023'te hizmete açılan Yeni Foça Yat Limanı'nın 330 yat...
Gümrükçü: Muhtarlarımızla birlikte çözüm arıyoruz
CHP İzmir İl Başkanı Utku Gümrükçü, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla yaptığı açıklamada,...
CHP Konak İlçe Başkanı Kazımoğlu'ndan birleşme kararına...
CHP Konak İlçe Başkanı Emrah Kazımoğlu, mahalle birleşmesi kararı öncesinde muhtarların...
Karşıyaka’da 5 CHP’li meclis üyesi YENİ Parti’ye geçti
2024 yerel seçimlerinde CHP’den Karşıyaka Belediye Meclisi’ne seçilen 5 üye, partilerinden...
Kongre öncesi Kocaoğlu sürprizi: Adaylık için harekete...
YENİ Parti İzmir İl Başkanlığı ön seçimine günler kala, eski İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı...
Cemil Tugay 20 Ekim’e kadar şehir dışında olacak
Cemil Tugay’ın 14-20 Ekim tarihleri arasında şehir dışında olacağı belirtildi; 15 Ekim’deki...
Şeref Arpacı’dan Fon Krizi Tepkisi: “Hırsız İçeriden...
YENİ Parti Denizli Milletvekili Şeref Arpacı, TBMM Genel Kurulu’nda İYİ Parti’nin fon krizinin...
Eyyüp Kadir İnan duyurdu: AK Parti’den 1,6 Milyon TL’lik...
AK Parti Genel Sekreteri Eyyüp Kadir İnan, Şaban Sevinç, Timur Soykan ve YENİ Parti Sözcüsü...
Başkan Tugay'dan Kılıçdaroğlu'nun eleştirilerine yanıt:...
AK Parti'ye geçen İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay, 'anket' tartışmaları üzerinden...
Erdoğan’dan talimat: İzmir’le ilgili her sorunu bana...
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cemil Tugay’ın partilerine...
Başkan Tugay'dan 'eşim beni boşar' ifadelerine dair...
Geçmişte yaptığı "Eşim beni boşar' dedi" açıklamasıyla çok konuşulan İzmir Büyükşehir Belediye...