Güzelbahçe’de hayır oyları patlayacak
CHP Güzelbahçe İlçe Başkanlığı, referandum çalışmalarına katılacak partililere iletişim, ikna ve beden dili eğitimi verdi. Eğitim öncesi konuşan CHP İlçe Başkanı Kazım Çam, “Güzelbahçe’de sandıkları hayır oylarıyla patlatacağız ve yüzde 85’i bulan hayır oyu çıkartacağız” dedi.
CHP Genel Merkezi İletişim Uzmanı Görkem Başaran, CHP Güzelbahçe ilçe örgütüne kayıtlı üyelere referandum sürecinde nasıl davranmaları gerektiğini anlatan bir seminer verdi. Seminer öncesinde üyelere hitap eden CHP Güzelbahçe İlçe Başkanı Kazım Çam, “Cumhuriyet olmadan adalet olmaz, demokrasi olmaz.15 yıldır bu ülkeyi yönetenler PKK ile FETÖ ile kol kola girdiler, şimdi de kandırıldık diyorlar. Bunlar Allahtan korkmuyor ama kuldan da utamıyor” dedi. CHP olarak referandum sürecinde halka neden ‘hayır’ oyu verilmesi gerektiğini anlatacaklarını ve kimseyle kavga etmeyeceklerini belirten Çam, “Adalet ve Kalkınma Partisi içerisinde de cumhuriyetten ve parlamenter sistemden yana olan çok sayıda vatandaşımız var. Bu seçmenlerimiz ile partide buluşmak yerine referandum sürecinde açacağımız ‘Demokrasi Evleri’nde buluşacağız. Güzelbahçe’de iki merkezde bu evlerden açarak halkımıza referandum sürecinde yardımcı olacağız. İki aylık çalışmamız sonucunda Güzelbahçe’de sandıkları hayır oylarıyla patlatacağız ve yüzde 85’i bulacak oranda hayır oyları çıkartmayı hedefliyoruz” diye konuştu.
İNCE:BİZ BİR TAKIMIZ
Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce de referandum çalışmalarının örgütlü bir şekilde yapılmasından yana olduğunu belirterek, “Biz bir örgütüz. Hepimiz bir takımız. Takım el ele tutuşur, kol kola girer. Birbirine destek olur, yanında yer alır. Kimse tek başına bir şeyi başaramaz. Ama hep birlikte çok şeyi başarabiliriz. İktidar partisinin içerisinden de hayır diyen çok sayıda hemşerimiz var. Onları ikna ederek hayır oylarının oranını mümkün olan en yüksek seviyeye çıkarmalıyız. Bunun için de önümüzdeki iki ay gece demeden, gündüz demeden çalışmalıyız” dedi.
ETKİLİ İLETİŞİMİN PÜF NOKTALARINI ANLATTI
Daha sonra iletişim uzmanı Görkem Başaran, CHP üyelerine etkili iletişim kurmanın püf noktalarını anlattı. Başaran, “Kesinlikle saldırgan ve agresif olmayın. Kemikleşmiş, fanatik seçmenleri ikna etmek için uğraşmayın, onlarla boşuna zaman harcamayın. Sinirlerinize hakim olun” dedi. Başaran, “Evet veya hayır çıkması bizlerin elinde. Kim daha çok çalışır ve neden hayır demek veya neden evet dememek gerektiğini çok iyi anlatırsak, zaten kamuoyu yoklamalarında açık ara önde olan hayır oyları, daha da artar” diye konuştu.
Yorumlar (0)
Yorum Yaz
Yorumunuz hemen yayınlanacaktır.
Benzer Haberler
Çeşme’de Gülşah Durbay için hayır yemeği dağıtıldı
Çeşme Belediyesi tarafından, 14 Aralık’ta yaşamını yitiren Gülşah Durbay’ın ruhu için Çeşme...
Başkan Tugay, Onur Günay'ın hayır yemeğine katıldı
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay ve eşi Öznur Tugay, Güzelbahçe Belediye Başkanı...
Karşıyaka’dan “Kadına Şiddete Hayır” çağrısı
Karşıyaka Belediyesi Kadın ve Aile Müdürlüğü tarafından Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası...
POLİTİKA Haberleri
TümüYeni Parti Seferihisar’da ilçe binasını açtı: “Tek...
YENİ Parti Seferihisar İlçe Başkanlığı yeni binasına düzenlenen törenle kavuştu.
CHP Gaziemir’den “Etik ve Şeffaflık Kurulu” hamlesi
CHP Gaziemir İlçe Örgütü, siyasette etik, şeffaflık ve hesap verebilirliği güçlendirmek amacıyla...
Kılıçdaroğlu’ndan Buca’da villa tepkisi: Arsayı siz sattınız
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Buca Kaynaklar’da villa yapılaşmasından şikâyet eden...
AK Parti Menderes Danışma Meclisi’nde Toplandı
AK Parti Menderes İlçe Teşkilatı, genişletilmiş ilçe danışma meclisinde toplandı.
Kemal Kılıçdaroğlu'nun İzmir'de ikinci günü! Ziyaretler...
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu İzmir ziyaretinin ikinci gününde Kaynaklar'da köy halkıyla...
Aliağa’nın MHP’li Başkanı Serkan Acar’dan iddialı çıkış!...
Aliağa’da başarılı işlere imza atan Acar, “Geldiğimiz nokta İzmir’in çok üzerinde. Bunu yeterli...
Kemal Kılıçdaroğlu bugün İzmir'de! İşte saat saat programı
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu bugün İzmir'e geliyor. Kılıçdaroğlu iki günlük İzmir...
ZAFER PARTİSİ KARABAĞLAR’DAN 30 AĞUSTOS’TA ESNAFA BAYRAK...
Zafer Partisi Karabağlar İlçe Başkanlığı, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla Karabağlar’daki...
YENİ PARTİ GAZİEMİR’DEN SESLENDİ: “YENİ PARTİ’NİN GÜCÜ...
YENİ Parti Grup Başkan Vekili Gökhan Günaydın, İzmir’de partisinin kısa sürede 600 bin üyeye...
Zafer Partisi Karabağlar İlçe Başkanlığı’ndan 30 Ağustos...
Zafer Partisi Karabağlar İlçe Başkanlığı, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla Karabağlar İlçe...
AK Parti’de dikkat çeken atamalar! 4 ilde il başkanı...
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle gerçekleştirilen...
AK Parti İzmir’den 30 İlçe Tanıtım ve Medya Başkanları...
AK Parti İzmir Tanıtım ve Medya Başkanı Safa Narlı ‘’AK Parti’nin milletimizle iletişiminde...