İzmir-İstanbul-Ankara Koordinatörü Murat Yıldırım AK Parti Buca 'da partililere seslendi.
AK Parti Teşkilat Başkan Yardımcısı ve İzmir-İstanbul-Ankara Koordinatörü Murat Yıldırım AK Parti Buca Seçim Koordinasyon Merkezi'nde partililere seslendi. Yıldırım, “İstiklal, istikrar ve istikbalimiz için ‘evet’ diyeceğiz” dedi.
AK Parti Teşkilat Başkan Yardımcısı ve İzmir-İstanbul-Ankara Koordinatörü Murat Yıldırım AK Parti Buca Seçim Koordinasyon Merkezi'nde partililere seslendi.
16 Nisan'da yapılacak halk oylamasının Türkiye'nin istiklali ve istikrarı için çok önemli olduğunu vurgulayan Yıldırım, "Sandıklara sahip çıkarak Milletimizin oyuna sahip çıkmalıyız" dedi.

İSTİKLAL, İSTİKRAR VE İSTİKBALİMİZ İÇİN "EVET"
AK Parti Buca İlçe Başkanlığı tarafından Menderes Caddesi'nde açılan Seçim Koordinasyon Merkezinde, AK Parti Buca İlçe Başkanı Mustafa Arslan ve Teşkilat yönetimi ve yüzlerce partiliyle buluşan Yıldırım, Buca'da gördüğü heyecanlı çalışmalardan dolayı İlçe Başkanı Arslan'ı tebrik etti.
Son olarak Hollanda'da yaşanan skandala dikkat çeken Yıldırım, "Egemen güçlerin Türkiye üzerinde oynadıkları oyunları hepimiz görüyoruz. Neden bu oyunlara başvuruyorlar? Çünkü Türkiye artık gelişiyor, Türkiye artık köklerinden filizleniyor, Türkiye üzerindeki küller savruluyor. Bu yüzden hepimize önemli ve kutsal bir görev düşüyor. Şimdi istikrarımız için yani koalisyonlardan kurtulmamız için, istikrarın devam etmediği yerde kalkınma olmaz, refah seviyesi yükselmez. İkincisi İstiklalimiz için evet diyeceğiz. Türkiye'nin tam bağımsız olması için… Ekonomik ve siyasi bağımsızlığımız için Türkiye'nin üzerinde oynadıkları oyunu bozmak için evet demeliyiz. Üçüncüsü ise istikbalimiz için, geleceğimiz için, çocuklarımız için, vatanımız için. Şimdi bütün bunlar için bize büyük görev düşüyor. Önemli bir mücadele veriyoruz. Bu mücadelemizi sokakta tankların önüne yatarak verdik ama sandıklara da sahip çıkmak işte bu kadar önemli bir görev atılan her oya sahip çıkmak zorundayız. Gerekirse 1 ay uyumayacağız ama ülkemiz için çalışacağız. Her seçmenimizin kapısını çalacağız. Çünkü Türkiye'nin geleceği söz konusu... Buca'nın güçlü heyecanı ile bunu yapacak kudreti olduğunu görüyorum" diye konuştu.
Yorumlar (0)
Yorum Yaz
Yorumunuz hemen yayınlanacaktır.
Benzer Haberler
18. ULUSLARARASI BODRUM SARI YAZ FESTİVALİ’NDE: “HAFIZA...
BODRUM – 18. Uluslararası Bodrum Sarı Yaz Festivali kapsamında düzenlenen Bodrum’un Kültür...
Aziz Yıldırım'dan İsmail Kartal'ı İstifadan Döndüren...
Fenerbahçe eski Başkanı Aziz Yıldırım'ın, teknik direktör İsmail Kartal'ı görevinden istifa...
Murat Yıldırım ikinci kez baba oldu: Oğlunun adı belli
Murat Yıldırım ile İman Elbani’nin ikinci çocukları dünyaya geldi. Çift, erkek bebeklerine Kerem...
POLİTİKA Haberleri
TümüKaraburun Belediye Başkanı Erdoğan bağımsız devam edecek
Karaburun Belediye Başkanı İlkay Girgin Erdoğan, YENİ Parti üyeliğinden istifa ettiğini ve...
Yeni Foça Yat Limanı için Bilal Saygılı'dan açıklama
AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, 2023'te hizmete açılan Yeni Foça Yat Limanı'nın 330 yat...
Gümrükçü: Muhtarlarımızla birlikte çözüm arıyoruz
CHP İzmir İl Başkanı Utku Gümrükçü, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla yaptığı açıklamada,...
CHP Konak İlçe Başkanı Kazımoğlu'ndan birleşme kararına...
CHP Konak İlçe Başkanı Emrah Kazımoğlu, mahalle birleşmesi kararı öncesinde muhtarların...
Karşıyaka’da 5 CHP’li meclis üyesi YENİ Parti’ye geçti
2024 yerel seçimlerinde CHP’den Karşıyaka Belediye Meclisi’ne seçilen 5 üye, partilerinden...
Kongre öncesi Kocaoğlu sürprizi: Adaylık için harekete...
YENİ Parti İzmir İl Başkanlığı ön seçimine günler kala, eski İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı...
Cemil Tugay 20 Ekim’e kadar şehir dışında olacak
Cemil Tugay’ın 14-20 Ekim tarihleri arasında şehir dışında olacağı belirtildi; 15 Ekim’deki...
Şeref Arpacı’dan Fon Krizi Tepkisi: “Hırsız İçeriden...
YENİ Parti Denizli Milletvekili Şeref Arpacı, TBMM Genel Kurulu’nda İYİ Parti’nin fon krizinin...
Eyyüp Kadir İnan duyurdu: AK Parti’den 1,6 Milyon TL’lik...
AK Parti Genel Sekreteri Eyyüp Kadir İnan, Şaban Sevinç, Timur Soykan ve YENİ Parti Sözcüsü...
Başkan Tugay'dan Kılıçdaroğlu'nun eleştirilerine yanıt:...
AK Parti'ye geçen İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay, 'anket' tartışmaları üzerinden...
Erdoğan’dan talimat: İzmir’le ilgili her sorunu bana...
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cemil Tugay’ın partilerine...
Başkan Tugay'dan 'eşim beni boşar' ifadelerine dair...
Geçmişte yaptığı "Eşim beni boşar' dedi" açıklamasıyla çok konuşulan İzmir Büyükşehir Belediye...