“Karaburun ittifakı kazanacak”
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir ve Ankara’da belediye başkan adaylarının tanıtıldığı toplantılarda İzmir Karaburun Belediyesi’nin mevcut Başkanı İlkay Girgin Erdoğan, CHP Karaburun Belediye Başkan Adayı ilan edilmişti.
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, CHP Genel Başkan Yardımcıları, Parti Meclisi üyeleri ve milletvekillerinin gösterdiği güvene teşekkür eden Erdoğan, “Garaburun’un Gara Geçileriyiz. Özgürlüğümüze ve Cumhuriyet değerlerine sıkı sıkıya bağlıyız. 100 yıllık çınarımız Cumhuriyet Halk Partimize söz veriyoruz: Bu seçim bizim! Karaburun bizim. Karaburun İttifakı kazanacak” dedi.
“KARABURUN MORDOĞAN İLKAY GİRGİN ERDOĞAN!”
İzmir’de aday ilan edildiği toplantı sonrasında, önceki Pazar Ankara’da gerçekleştirilen CHP Seçim Bildirgesi ve Belediye Başkan Adayı Tanıtım Toplantısı’na katılan CHP Karaburun Belediye Başkan Adayı İlkay Girgin Erdoğan, kente gelişinde hemşerileri tarafından coşkuyla karşılandı. “Yarımada’nın has kızı” olarak da anılan Karaburun Belediye Başkanı Erdoğan, ilçeye gelişinde Mordoğan’a 2 km kala, kadınlar ve gençlerin yoğun olduğu bir grup hemşerisi tarafından araç konvoyu eşliğinde kente giriş yaptı. CHP’nin 2024 Yerel Seçim şarkısı, “İşimiz Gücümüz Türkiye” ve “Karaburun Mordoğan, İlkay Girgin Erdoğan” tezahüratları eşliğinde kendisini alkışlarla karşılamaya gelen Karaburunlulara sarılan Başkan Erdoğan, ellerinde Türk bayrağıyla bulunduğu otomobilden halkını selamlayarak kent turu attı.
ANNESİNDEN HELALLİK ALDI HALKIYLA KUCAKLAŞTI
İlk önce Mordoğan’da annesi Pembe Girgin’i ziyaret ederek ellerinden öpen ve helallik alan CHP Karaburun Belediye Başkan Adayı İlkay Girgin Erdoğan, CHP Karaburun İlçe Başkanı Erdal Subaşı’nın da katıldığı buluşmada, ilk önce Mordoğan Meydan’da hemşerilerine seslendi. Ardından Karaburun Meydanı’nda Atatürk Anıtı önünde Karaburun Eski Belediye Başkanı Serdar Yasa başta olmak üzere Karaburun İttifakı’nı oluşturan yurttaşlarıyla kucaklaşan Erdoğan, 31 Mart Yerel Seçimleri’nde Yarımada’nın ranta teslim edilmeyeceği ve halkın kazanacağı bir sonuçla Karaburun İttifakı’nın sandıktan yüksek bir oy oranıyla kazanarak çıkacağını söyledi.
“TÜRKİYE İTTİFAKIYLA HEP BERABER KARABURUN!”
Sahada, köylerde, mahallelerde sosyal belediyecilik uygulamalarını güçlendirerek, sistematik hale getirdikleri belediye hizmetlerini sürdürülebilir kılarak çok çalışmaya devam edeceklerini belirten CHP Karaburun Belediye Başkan Adayı Erdoğan; her zaman olduğu gibi insana dokunarak ve hemşerileriyle el ele, yürek yüreğe, “Hep Beraber Karaburun” diyerek, Karaburun İttifakı’nın yerelde iktidarını güçlendireceklerini vurguladı.

“RANT VE ÇIKAR ODAKLARININ TEHDİTLERİNE KARŞI MÜCADELE KARARLILIĞIMIZ PERÇİNLENDİ”
Cumhuriyet Halk Partisi’nin karar organları MYK ve PM yol göstericiliğinde, “İzmir İttifakı” potasında “Karaburun İttifakı”nı büyüterek, Yarımada’nın geleceğine sahip çıkması kararlılığının altını çizen Erdoğan, “Karaburun İttifakının büyüyerek güçlenmesi, Yarımada Halkımızın her türlü rant ve çıkar odağının tehdidini savuşturma kararlılığını perçinlemiştir. Karaburun İttifakı, çocuklarımızın ve torunlarımızın geleceği için vazgeçilmezdir. Biz (Garaburun’un gara geçileriyiz) Yolumuz uzun. Biz bu dağları, bu keçi inadıyla tırmanmayı başarırız. Herkes ve rakip siyasi partilerimizin değerli üyeleri de bu gerçeği biliyorlar. Duyan duymayan, duysun: Yapamazsın dediler yaptık, edemezsin dediler, ettik. Karaburun Halkımız, Mordoğan Halkımız, Yarımada Halkımız sözünü tutar. 100 yıllık çınarımız Cumhuriyet Halk Partimize söz veriyoruz: Bu seçim bizim! Karaburun Bizim, İzmir Bizim! Yolumuz açık olsun” dedi.
“GÜCÜMÜZÜ DOĞDUĞUMUZ TOPRAĞIMIZDAN ALIYORUZ”
Güçlerini doğdukları topraklardan aldığını ve Karaburun’a hizmette ikinci beş yılın kendilerine güvenen herkese karşı sorumlulukları beraberinde getirdiğini kaydeden CHP Karaburun Belediye Başkan Adayı İlkay Girgin Erdoğan, İlçe Başkanı Erdal Subaşı’nın kendisine başarı dileyerek ağırladığı CHP Karaburun İlçe Örgütü ziyaretinde ise şunları söyledi:
“Gösterdikleri güven nedeniyle, CHP Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel’e, Sayın CHP Genel Başkan Yardımcılarımıza, Sayın Parti Meclisi üyelerimize, kent duyarlılıklarını her alanda önde tutan Sayın İzmir milletvekillerimize, CHP Karaburun İlçe Örgütümüze Karaburun adına teşekkürlerimi arz ediyorum.”
Yorumlar (0)
Yorum Yaz
Yorumunuz hemen yayınlanacaktır.
Benzer Haberler
8. Karaburun Nergis Festivali başladı
Karaburun’la özdeşleşen ve eşsiz kokusuyla her yıl heyecanla beklenen nergis çiçeği, 8. Karaburun...
Özgür Özel Muğla'da konuştu:
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Cumhur İttifakı'nı mağlup etmek için en geniş ittifakı...
Karaburun'un mis kokulu festivali 6. kez başladı
İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Karaburun Belediyesi tarafından nergis çiçeğini dünyaya tanıtmak...
POLİTİKA Haberleri
TümüDSP İzmir İl Başkanı Yaşar genel başkanlığa aday
DSP İzmir İl Başkanı Adem Yaşar, 6 Aralık kurultayı öncesinde genel başkanlığa adaylığını...
CHP İzmir’de eğitim seferberliği 10 ilçeye ulaştı
CHP İzmir İl Başkanlığının yönetici eğitimleri 10 ilçeye ulaştı. Çalışmaların kısa sürede 30...
Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na NATO PA’da yeni görev
AK Parti İzmir Milletvekili Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Abu Dabi’deki toplantıda NATO PA Akdeniz...
Başkan Güç: “Halkımız sorun çözmeyen sorun yaratan...
Dikili’de şoför esnafıyla bir araya gelen YENİ Parti İzmir İl Başkanı Çağatay Güç, artan...
Başkan Güç Dikili’de Çiftçilere Buluştu: “Tarımı...
YENİ Parti İzmir İl Başkanı Çağatay Güç, Dikili Ziraat Odası’nı ziyaret ederek bölge...
CHP Gaziemir’den Belediye Yönetimine Sert Tepki: “Halkın...
Demirsoy, belediye yönetimine yönelik eleştirilerde bulunarak demokratik temsil, siyasi etik ve...
MHP Manisa teşkilatından birlik ve beraberlik buluşması!...
Milliyetçi Hareket Partisi Manisa İl Başkanlığı tarafından düzenlenen istişare toplantısında...
AK Partili vekil Kırkpınar’dan mesaj: Türkiye’nin önü açık!
AK Parti İzmir Milletvekili ve TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi Yaşar Kırkpınar, Sanayi ve...
Milas Belediye Başkan Vekili Barbaros Gezgin oldu
Milas Belediye Başkanı Fevzi Topuz'un tutuklanmasının ardından yapılan seçimde YENİ Partili...
Özgür Özel’den Emir Sarıgül’ün para iddiasına ilk yanıt
Özgür Özel, Emir Sarıgül’ün babasının kendisine 350 bin dolar verdiği iddiasını reddederek atkı...
Mustafa Savaş: AK Parti’nin hizmet yolculuğu sürüyor
AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, 3 Kasım 2002’nin yıl dönümünde yayımladığı mesajda 24...
MHP Manisa’dan Soma ve Kırkağaç çıkarması! Terörsüz...
MHP Manisa İl Başkanı Nurullah Savaş, MYK Üyesi Ali Uçak ve beraberindeki heyet, Soma ve...