BIST 100 11.116,99 %0,92 Altın 6.384,76 ₺/gr %0,62 Bitcoin $80.563 %1,08 Dolar 49,77 ₺ %0,08 Euro 55,87 ₺ %0,14 Sterlin 66,68 ₺ %0,14 Gümüş 86,16 ₺/gr %1,20 Ethereum $2.342,08 %1,70 İsviçre Frangı 60,35 ₺ %0,40 Kanada Doları 35,53 ₺ %0,14 Avustralya Doları 35,03 ₺ %0,31 Japon Yeni 0,00 ₺ %0,00 Suudi Riyali 13,26 ₺ %0,11 BAE Dirhemi 13,56 ₺ %0,10 Rus Rublesi 0,62 ₺ %1,26 Çin Yuanı 7,46 ₺ %0,13
Foto Galeri Video Yazarlar
Anasayfa POLİTİKA Kılıç: “2 Kasım'da Türkiye rahat bir nefes alacak”

Kılıç: “2 Kasım'da Türkiye rahat bir nefes alacak”

Kılıç ve Sezer gözleme yaptı

0Yorumlar
Kılıç: “2 Kasım'da Türkiye rahat bir nefes alacak”

CHP İzmir milletvekili adayları Avukat Sevda Erdan Kılıç ile Hüseyin Sezer, CHP Parti Meclisi Üyesi ve eski İzmir Milletvekili Alaattin Yüksel ve partililerle, Güzelbahçe'de seçim çalışmalarına katıldı. Kılıç, bir standta yufka açtı, Sezer ise gözlemeleri pişirdi. Vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaşan CHP İzmir Milletvekili adayları Kılıç ve Sezer ile PM Üyesi Yüksel, 1 Kasım seçimlerinin önemine dikkat çekti, CHP'nin programını anlattı. Kılıç, “2 Kasım'da Türkiye rahat bir nefes alacak. CHP iktidara yürüyor” dedi. 

TÜRKİYE'NİN GENÇLERİNE GÜVENİYORUZ

İlçe ilçe dolaşıp, günün geç saatlerine kadar partisinin halka dokunan projelerini anlatan milletvekili adayları Kılıç ve Sezer, vatandaşlardan da büyük destek gördü. CHP PM Üyesi Yüksel'in de eşlik ettiği seçim çalışmalarının bir durağı da Güzelbahçe pazaryeri oldu.  Gözleme yapılan bir standta, emekçi kadınlarla biraraya gelip sohbet eden Kılıç, yufka açarak, kadınlara eşlik etti. Milletvekili adayı Sezer ise gözlemeleri pişerek, kadınlara yardımcı oldu. CHP'nin projelerinin umut olduğunu belirten Kılıç, ülke gündemindeki acı ve karanlık olaylar nedeniyle halkın güvensizlik ortamı içinde olduğunu, alım gücünün azaldığını söyledi, “Ülke kan gölüne dönmüş, ekonomi kan ağlıyor. Halk can güvenliğinden endişeli, korku duvarları her gün daha da büyüyor. Gençler işsizlikten kırılıyor. 1 Kasım seçimleri Türkiye’nin geleceği açısından çok önemli. Ülkeyi her geçen gün bilinmezliğe sürükleyen AKP hükümetinden ülkeyi kurtarmalıyız. Seçim bildirgemizi gençlere adadık, onlar için projeler ürettik. Türkiye'nin geleceğine, gençlerine güveniyoruz. 2 Kasım'da Türkiye rahat bir nefes alacak. CHP iktidara yürüyor” diye konuştu. 

MUTSUZLUKLAR ÜLKESİ OLDUK

İşçi, köylü, memur ve esnafın zor şartlar altında geçimlerini sürdürmeye çalıştığını belirten Kılıç, vatandaşların geçim mücadelesi verdiğini söyledi. Ekonomideki düşüşün, gelir azlığının semt pazarlarını da vurduğuna değinen Kılıç, “Pazaryerlerinde satılan ürünler, vatandaşların alım gücünün düşüklüğü nedeniyle tezgahlarda bekliyor. Pazarcılar dertli, vatandaş dertli, sıkıntılı, mutsuzlar ülkesi olduk. Esnafın sorunu CHP iktidarında sona erecek. Toplumun her kesimini rahatlatacak projelerimiz hazır. Sizlerden 1 Kasım’da CHP’yi tek başına iktidara getirmenizi istiyoruz” diye konuştu. 

CHP PM Üyesi Yüksel, Kılıç ve Sezer ile birlikte  pazarcı esnafı, vatandaşlarla tek tek tokalaştı. Vatandaşlar da CHP'li vekil adaylarından, 2 Kasım'da iktidar olmalarını istedi.



Yorumlar (0)

Yorumlar yükleniyor...

Yorum Yaz

Yorumunuz hemen yayınlanacaktır.

0/1000
Güvenlik Kodu

POLİTİKA Haberleri

Tümü

Karaburun Belediye Başkanı Erdoğan bağımsız devam edecek

Karaburun Belediye Başkanı İlkay Girgin Erdoğan, YENİ Parti üyeliğinden istifa ettiğini ve...

6 gün önce

Yeni Foça Yat Limanı için Bilal Saygılı'dan açıklama

AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, 2023'te hizmete açılan Yeni Foça Yat Limanı'nın 330 yat...

6 gün önce

Gümrükçü: Muhtarlarımızla birlikte çözüm arıyoruz

CHP İzmir İl Başkanı Utku Gümrükçü, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla yaptığı açıklamada,...

6 gün önce

CHP Konak İlçe Başkanı Kazımoğlu'ndan birleşme kararına...

CHP Konak İlçe Başkanı Emrah Kazımoğlu, mahalle birleşmesi kararı öncesinde muhtarların...

10 gün önce

Karşıyaka’da 5 CHP’li meclis üyesi YENİ Parti’ye geçti

2024 yerel seçimlerinde CHP’den Karşıyaka Belediye Meclisi’ne seçilen 5 üye, partilerinden...

10 gün önce

Kongre öncesi Kocaoğlu sürprizi: Adaylık için harekete...

YENİ Parti İzmir İl Başkanlığı ön seçimine günler kala, eski İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı...

10 gün önce

Cemil Tugay 20 Ekim’e kadar şehir dışında olacak

Cemil Tugay’ın 14-20 Ekim tarihleri arasında şehir dışında olacağı belirtildi; 15 Ekim’deki...

10 gün önce

Şeref Arpacı’dan Fon Krizi Tepkisi: “Hırsız İçeriden...

YENİ Parti Denizli Milletvekili Şeref Arpacı, TBMM Genel Kurulu’nda İYİ Parti’nin fon krizinin...

11 gün önce

Eyyüp Kadir İnan duyurdu: AK Parti’den 1,6 Milyon TL’lik...

AK Parti Genel Sekreteri Eyyüp Kadir İnan, Şaban Sevinç, Timur Soykan ve YENİ Parti Sözcüsü...

12 gün önce

Başkan Tugay'dan Kılıçdaroğlu'nun eleştirilerine yanıt:...

AK Parti'ye geçen İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay, 'anket' tartışmaları üzerinden...

12 gün önce

Erdoğan’dan talimat: İzmir’le ilgili her sorunu bana...

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cemil Tugay’ın partilerine...

12 gün önce

Başkan Tugay'dan 'eşim beni boşar' ifadelerine dair...

Geçmişte yaptığı "Eşim beni boşar' dedi" açıklamasıyla çok konuşulan İzmir Büyükşehir Belediye...

12 gün önce