MHP İzmir’de 4 atama
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir il Başkanı Veysel Şahin, “Milliyetçi Hareket Partisi bir inanç hareketidir.
Bu inancın aksiyona dönüştüğü yerler de teşkilatlarımızdır. Bu sebeple teşkilatlarımız bizim güç merkezimizdir. Teşkilatlarımızın gücü ve etki alanı siyasi başarının anahtarıdır” dedi.
MHP İzmir İl Başkanlığı geçtiğimiz gün Bornova ve Buca’da iki coşkulu görev teslim töreni gerçekleştirdi. Yerel Seçimler ve istifalar dolayısıyla boşalan ilçe kadrolarını yenileyen MHP’de Bornova, Kiraz, Karaburun ve Buca İlçe teşkilatlarında başkan ve yönetim kurulları ataması yapıldı. MHP’nin Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı E. Semih Yalçın’ın ve MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin imzasıyla yapılan görevlendirmelerde Turan Otlu Bornova İlçe Başkanlığına, Bahadır Altınkeser Buca ilçe başkanlığına, Musa Özdemir Kiraz ve Erkan Özen de Karaburun ilçe başkanlığına atandı. Atama törenlerinde MHP’nin 1. Bölge Milletvekili Prof. Dr. Hasan Kalyoncu, il yönetim kurulu üyeleri, partide uzun yıllar görev yapmış tecrübeli isimler, ilçe teşkilatları, MHP’nin gönüllü kuruluşları ve vatandaşlar katıldı.

Teşkilatlarımız Güç Merkezlerimizdir
Atama törenlerinde konuşan İl Başkanı Veysel Şahin, partisinin elli yıllık geçmişinden bahsetti. MHP geçmişten geleceğe uzanan köprüdür diyen Şahin konuşmasını şöyle sürdürdü; “Elli yıllık geçmişe, tecrübeye ve onurlu bir mücadeleye sahip olan partimiz Başbuğ Türkeş ile başlattığı kutlu mücadelesini Liderimizin emrinde ve izinde ara vermeden sürdürüyor. Türkiye’nin her dönemine damgasını vuran Türk Milliyetçiliği ve MHP devletimizin temeli olduğu gibi aynı zamanda fikir kaynağıdır. Biz Türk milliyetçileri- ülkücüler de bu kaynaktan beslenen iman erleriyiz. Şimdi aranızda bazı büyüklerimi görüyor, elli yıllık asil mücadelemize şahit oluyorum. Bazı genç kardeşlerimi görüyor geleceğimize umutla bakıyorum. İşte MHP bu gerçektir. Geçmişten geleceğe uzanan kutlu köprüdür” dedi.
Barış Pınarı Varlık Mührümüzdür
Konuşmasında Ordumuz tarafından gerçekleştirilen Barış Pınarı Harekâtı’na da değinen İl Başkanı Şahin, “Liderimiz Devlet Bahçeli’nin kararlılığı ve güçlü devlet adamlığı sayesinde kendini bulan Türk Devleti artık emperyalizme kafa tutmaktadır. Sınırlarımıza binlerce kilometre öteden gelip silahlarını bize çevirenler irademiz karşısında yılmış yerle yeksan olmuştur. Fırat Kalkanı, Zeytin Dalı ve Barış Pınarı Harekâtları bizim bu coğrafyadaki varlık mührümüzdür. Bu mührü vuranlar da hiç şüphesiz Türk Milliyetçileridir” açıklamasını yaptı.
Artık Yeni Bir Rüyamız Var
Türk Milletinin Atatürk’ün gösterdiği İstiklal rüyasından sonra şimdi de Büyük Türkiye Rüyası görmeye başladığını ve bu alanda birçok atılımlar yapıldığını da sözlerine ekleyen Şahin, “Şimdi bütün Türkiye bir Kızıl Elma rüyası görüyor. Bu rüya rahmetle andığımız Atatürk’ün, Başbuğ Türkeş’in ve Lider Devlet Bahçeli’nin rüyasıdır. Türk Milleti bu rüyaya sahip çıkmış, gerçekleştirmek için hep birlikte yola çıkmıştır. Balkanlar’dan Japon Denizine kadar uzanan coğrafyada artık bu rüyanın gerçekleşmesi beklenmektedir” ifadelerini kullandı.
MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin son olarak, atanan teşkilatlarımı size, sizi onlara emanet ediyorum, diyerek sözlerini tamamladı.
Yorumlar (0)
Yorum Yaz
Yorumunuz hemen yayınlanacaktır.
Benzer Haberler
HSK atama kararları Resmi Gazete’de
Hakimler ve Savcılar Kurulu Başkanlığı (HSK) tarafından Resmi Gazete’de yayımlanan atama...
MHP İzmir’den Muhteşem Buluşma
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir İl Başkanlığı Geleneksel İftar Programı gerçekleştirildi....
Erdoğan'dan atama ve görevden alma kararları
AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasıyla görevden alma ve atama kararları Resmi Gazete'de...
POLİTİKA Haberleri
TümüKaraburun Belediye Başkanı Erdoğan bağımsız devam edecek
Karaburun Belediye Başkanı İlkay Girgin Erdoğan, YENİ Parti üyeliğinden istifa ettiğini ve...
Yeni Foça Yat Limanı için Bilal Saygılı'dan açıklama
AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, 2023'te hizmete açılan Yeni Foça Yat Limanı'nın 330 yat...
Gümrükçü: Muhtarlarımızla birlikte çözüm arıyoruz
CHP İzmir İl Başkanı Utku Gümrükçü, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla yaptığı açıklamada,...
CHP Konak İlçe Başkanı Kazımoğlu'ndan birleşme kararına...
CHP Konak İlçe Başkanı Emrah Kazımoğlu, mahalle birleşmesi kararı öncesinde muhtarların...
Karşıyaka’da 5 CHP’li meclis üyesi YENİ Parti’ye geçti
2024 yerel seçimlerinde CHP’den Karşıyaka Belediye Meclisi’ne seçilen 5 üye, partilerinden...
Kongre öncesi Kocaoğlu sürprizi: Adaylık için harekete...
YENİ Parti İzmir İl Başkanlığı ön seçimine günler kala, eski İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı...
Cemil Tugay 20 Ekim’e kadar şehir dışında olacak
Cemil Tugay’ın 14-20 Ekim tarihleri arasında şehir dışında olacağı belirtildi; 15 Ekim’deki...
Şeref Arpacı’dan Fon Krizi Tepkisi: “Hırsız İçeriden...
YENİ Parti Denizli Milletvekili Şeref Arpacı, TBMM Genel Kurulu’nda İYİ Parti’nin fon krizinin...
Eyyüp Kadir İnan duyurdu: AK Parti’den 1,6 Milyon TL’lik...
AK Parti Genel Sekreteri Eyyüp Kadir İnan, Şaban Sevinç, Timur Soykan ve YENİ Parti Sözcüsü...
Başkan Tugay'dan Kılıçdaroğlu'nun eleştirilerine yanıt:...
AK Parti'ye geçen İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay, 'anket' tartışmaları üzerinden...
Erdoğan’dan talimat: İzmir’le ilgili her sorunu bana...
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cemil Tugay’ın partilerine...
Başkan Tugay'dan 'eşim beni boşar' ifadelerine dair...
Geçmişte yaptığı "Eşim beni boşar' dedi" açıklamasıyla çok konuşulan İzmir Büyükşehir Belediye...