MHP İzmir'de ilk aday Necat Karataş
Milliyetçi Hareket Partisi İzmir İl Başkanı Necat Karataş, partisinin ilçe başkanları ile iftar yemeğinde bir araya geldi. İlçe başkanları kongre sürecinde Necat Karataş'ı destekleyeceklerini bildirdi.
Milliyetçi Hareket Partisi İzmir İl Başkanı Necat Karataş, partisinin ilçe başkanları ile iftar yemeğinde bir araya geldi. İftar yemeğine MHP İzmir il başkanı Necat Karataş yanı sıra teşkilat birimi ve ilçe başkanları katıldı.
İLÇELERDEN TAM DESTEK
Toplantıda ilçe kongreleri ve önümüzdeki günlerde yapılacak olan il kongresi ile ilgili değerlendirmeler ele alında. İftar yemeğinden sonra söz alan ilçe başkanları, kongre sürecinde Necat Karataş’ı destekleyeceklerini bildirdiler.

İlçe yöneticileri tarafından yapılan açıklamada, “Partimizin ve liderimizin her daim arkasında bulunan ve vatan, millet adına daha ne yapabilirim derdinde olan sayın il başkanımızın samimiyetine güveniyoruz. Bizlerde yanında durarak ayrılıkçı, fitne içeren söz sahiplerine en net cevabı vermiş olacağız. Önümüzdeki il kongresinde Necat Karataş beyefendiyi sonuna kadar destekleyeceğiz.” ifadesinde bulundular.

KARATAŞ: LİDERİMİZ BAHÇELİ BEYFENDİ'NİN TALİMATLARINI YERİNE GETİRECEĞİZ
İlçe başkanlarından sonra söz alan MHP İzmir il başkanı Necat Karataş Ankara’ya yapmış olduğu ziyarete ve kongre süreçlerine değindi.
“Öncelikle bu mübarek ayda iftar soframızda bizlerle beraber olduğunuz için her birinize ayrı ayrı teşekkürlerimi iletiyorum ve hepinizle gurur duyuyorum. Geçtiğimiz ilçe kongrelerinde yeniden başkan seçilen ve yeni başkanlarımıza bir kez daha başarılar diliyorum. Her zaman belirttiğim gibi ülkemizi darboğazdan kurtaracak kadrolar İzmir’de oluşmaya başladı. Bunun bilincinde olup her zamankinden daha fazla gayret sarf ederek, amacımıza ulaşacağız.
Cuma günü liderimiz Devlet Bahçeli beyefendiyi makamında ziyarette bulunduk. Hepinize ayrı ayrı selamlarını iletti ve başarılar diledi. Önümüzdeki il kongresi tarihi konusunda inisiyatifi bizlere bıraktı. İl yönetimimiz ile birlikte istişare edip tarihi önümüzdeki günlerde Genel Merkezimizle paylaşacağız ve sizlere de duyuracağız. Ayrıca liderimizin talimatlarını eksiksiz ve titizlikle yerine getireceğiz.”
“Ben merhum Başbuğumuz Alparslan Türkeş Bey’e sadakatli bir parti üyesi ve yöneticisi oldum. Bugünde Liderimize aynı sadakatle bağlıyım. Ülkücü Harekete mensup olmaktan ve Devlet Bahçeli bey ‘in bir yönetici olmaktan şeref duyuyorum. Önce ülkem ve milletim sonra partim diyen, Hayatını yüce Türk milletine ve Milliyetçi – Ülkücü harekete adayan, ilkeli dürüst, büyük dava adamı ve devlet adamı olan Devlet Bahçeli bey ’in il başkanı olmaktan gurur duyuyorum.”
ADAY OLACAĞIM
“Aday olup, olmayacağım konusunda çeşitli söylentiler işitiyoruz. Burada sizlerin huzurunda ve sizlerin destekleriyle aday olacağımı açıklıyorum ve diyorum ki “ İzmir daha güçlü ve daha emin bir Milliyetçi Hareket Partisi’ni kazanacak.” Amaçlarımız ve gayelerimiz doğrultusunda İzmir’imize ve dolayısıyla Güzel ülkemize partimiz adına hizmet etmek için tekrar adayım"
Yorumlar (0)
Yorum Yaz
Yorumunuz hemen yayınlanacaktır.
Benzer Haberler
Karataş Yaya Üst Geçidi hizmete açıldı
İzmir Büyükşehir Belediyesi, Mustafa Kemal Sahil Bulvarı’nda yaya ve araç trafiğini daha güvenli...
30 ilde ortak aday
AK Parti ve MHP, 30 büyükşehirde “ortak aday” ile yerel seçime girecek. Son görüşmelerde, daha...
Karataş'tan liste değerlendirmesi
MHP İzmir İl Başkanı Necat Karataş, 24 Haziran'da yapılacak olan genel seçimlerde partisinin...
POLİTİKA Haberleri
TümüKaraburun Belediye Başkanı Erdoğan bağımsız devam edecek
Karaburun Belediye Başkanı İlkay Girgin Erdoğan, YENİ Parti üyeliğinden istifa ettiğini ve...
Yeni Foça Yat Limanı için Bilal Saygılı'dan açıklama
AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, 2023'te hizmete açılan Yeni Foça Yat Limanı'nın 330 yat...
Gümrükçü: Muhtarlarımızla birlikte çözüm arıyoruz
CHP İzmir İl Başkanı Utku Gümrükçü, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla yaptığı açıklamada,...
CHP Konak İlçe Başkanı Kazımoğlu'ndan birleşme kararına...
CHP Konak İlçe Başkanı Emrah Kazımoğlu, mahalle birleşmesi kararı öncesinde muhtarların...
Karşıyaka’da 5 CHP’li meclis üyesi YENİ Parti’ye geçti
2024 yerel seçimlerinde CHP’den Karşıyaka Belediye Meclisi’ne seçilen 5 üye, partilerinden...
Kongre öncesi Kocaoğlu sürprizi: Adaylık için harekete...
YENİ Parti İzmir İl Başkanlığı ön seçimine günler kala, eski İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı...
Cemil Tugay 20 Ekim’e kadar şehir dışında olacak
Cemil Tugay’ın 14-20 Ekim tarihleri arasında şehir dışında olacağı belirtildi; 15 Ekim’deki...
Şeref Arpacı’dan Fon Krizi Tepkisi: “Hırsız İçeriden...
YENİ Parti Denizli Milletvekili Şeref Arpacı, TBMM Genel Kurulu’nda İYİ Parti’nin fon krizinin...
Eyyüp Kadir İnan duyurdu: AK Parti’den 1,6 Milyon TL’lik...
AK Parti Genel Sekreteri Eyyüp Kadir İnan, Şaban Sevinç, Timur Soykan ve YENİ Parti Sözcüsü...
Başkan Tugay'dan Kılıçdaroğlu'nun eleştirilerine yanıt:...
AK Parti'ye geçen İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay, 'anket' tartışmaları üzerinden...
Erdoğan’dan talimat: İzmir’le ilgili her sorunu bana...
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cemil Tugay’ın partilerine...
Başkan Tugay'dan 'eşim beni boşar' ifadelerine dair...
Geçmişte yaptığı "Eşim beni boşar' dedi" açıklamasıyla çok konuşulan İzmir Büyükşehir Belediye...