Olgun Atila Büyükşehir için dosyasını teslim edecek
Bornova Eski Belediye Başkanı Olgun Atila İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı için aday adaylığı dosyasını 2 Aralık 2023 Cumartesi CHP İzmir İl Başkanlığı'na teslim edecek.
Bir açıklamada bulunan Olgun Atila: "Halkımızdan aldığımız gücün sorumluluğu ile, liyakat ve dürüstlük ilkesi doğrltusunda, Büyük Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk ‘ün bize gösterdiği yolda, İzmir’imize hizmet etmek üzere İzmir Büyükşehir Başkanlığı’na aday adaylığı dosya tesliminde 2 Aralık 2023 Cumartesi günü saat 14.00’de CHP İzmir İl Başkalığı’da birlikte olmak dileğiyle…. dedi.
İŞTE O AÇIKLAMA
Güzel İzmir’imizin güzel insanları…
Doğduğumuz, büyüdüğümüz ve de yaşadığımız bu nadide kenti daha da güzelleştirmek için yeni bir yolculuğa çıkmaya karar verdim.
Bu önemli kararı siz çok kıymetli dostlarımın, yol arkadaşlarımın teşviki, telkini ve de tavsiyeleri üzerine aldım. Dün olduğu gibi bugün de ‘kendimizden önce kentimiz’ anlayışını merkeze alan, çalışkan, üretken, çözümden yana, birlikte üretim-birlikte yönetim anlayışını benimseyen, ranta değil halka yakın durmaya özen gösteren anlayışımızı İzmir’imizin tamamına taşımak için yola çıkıyoruz.
İlk gençlik yıllarımdan itibaren fiilen içinde olduğum siyasal yaşamımda 2009-2014 arasında CHP Büyükşehir Belediye Meclis Üyeliği, 2014-2019 yılları arasında Bornova Belediye Başkanlığı’nda elde ettiğim çok kıymetli yönetim tecrübesini gençliğin enerjisiyle harmanlayıp güzel İzmir’imizin çok daha iyi yönetilmesi için harcamaya talibim.
Değişim temasıyla Türk siyasi yaşamında yeni bir sayfa açan Genel Başkanımız Özgür Özel’in kendisi gibi eğitimli, genç, dinamik kadrosuyla çıktığı iktidar yolculuğuna İzmir’den katkı koymak, ülkeye örnek gösterilecek yerel yönetim performansıyla desteklemek kararlılığındayım.
Halkımızdan aldığımız gücün sorumluluğu ile, liyakat ve dürüstlük ilkesi doğrltusunda, Büyük Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk ‘ün bize gösterdiği yolda, İzmir’imize hizmet etmek üzere İzmir Büyükşehir Başkanlığı’na aday adaylığı dosya tesliminde 2 Aralık 2023 Cumartesi günü saat 14.00’de CHP İzmir İl Başkalığı’da birlikte olmak dileğiyle….

Yorumlar (0)
Yorum Yaz
Yorumunuz hemen yayınlanacaktır.
Benzer Haberler
Eşki dosyasını alkışlarla teslim etti
Bornova Belediye Başkan Adayı Ömer Eşki, adaylık dosyasını Bornova İlçe Seçim Kurulu’na teslim...
Olgun gençler doyasıya eğlendi
Balçova Belediyesi’ne bağlı ileri yaş grubuna eğitim hizmeti veren Olgun Gençlik Merkezi’nin...
Atila, ”Hep Birlikte Kazanacağız”
İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Olgun Atila, ortak akıl ziyaretlerine sendikalarla...
POLİTİKA Haberleri
TümüSevda Erdan Kılıç, Cimer Başvuruları Üzerinden İktidara...
“Bu insanları bu noktaya bu iktidar getirdi; 25 yıldır sorunları görmezden geliyor, yoksulluğu...
Yeni Parti İzmir Milletvekili Deniz Yücel: “Çocuk...
YENİ Parti İzmir Milletvekili Deniz Yücel, Çocuk Koruma Kanunu'nun ikinci bölümü üzerine yaptığı...
Özel, Silivri'de konuştu
CHP'nin seçilmiş Genel Başkanı Özgür Özel, tutuklu İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun yargılandığı...
8 kişinin tedbir kararına itirazını reddetti
CHP'nin butlan Yüksek Disiplin Kurulu (YDK) tedbirli olarak ihraç talebiyle YDK’ye sevk edilen 7...
'Savunma hakkı engellenir durumda'
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Silivri'de İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP'nin...
Özgür Özel İzmir'de halka seslendi: Yeni iktidar...
CHP'nin seçilmiş Genel Başkanı Özgür Özel kentte Küçük Menderes turuna çıktı. Özgür Özel gittiği...
Özgür Özel: Başkan Tugay'ın düşüncesine saygılıyım
CHP'nin seçilmiş Genel Başkanı Özgür Özel İzmir'de yoğun bir mesai harcadı. Şehrin farklı...
Özgür Özel'den açıklamalar: İktidara giden bir yol açacağız
CHP'nin seçilmiş Genel Başkanı Özgür Özel Beydağ'da açıklamalarda bulundu.
‘Seçmen zorunluluğu anlar’
CHP’de seçilmiş yönetimi destekleyen il başkanları, yeni parti talebinin daha çok gençlerde...
Butlan yönetiminin sözcüsü Sarı'dan 'olağan kurultay'...
Mutlak butlan' yönetiminin sözcüsü Müslim Sarı, MYK ve PM toplantılarının ardından açıklamalarda...
CHP MYK'dan Karar Çıktı: Antalya ve Kayseri İl Başkanları...
CHP'de Antalya İl Başkanı Nail Kamacı ve Kayseri İl Başkanı Ufuk Ozan Gözbaşı görevden alındı
Demirtaş'tan Kılıçdaroğlu'na ret
Kemal Kılıçdaroğlu’nun "dokunulmazlık" açıklamalarının ardından Edirne Cezaevi’nde tutuklu...