BIST 100 11.116,99 %0,92 Altın 6.384,76 ₺/gr %0,62 Bitcoin $80.563 %1,08 Dolar 49,77 ₺ %0,08 Euro 55,87 ₺ %0,14 Sterlin 66,68 ₺ %0,14 Gümüş 86,16 ₺/gr %1,20 Ethereum $2.342,08 %1,70 İsviçre Frangı 60,35 ₺ %0,40 Kanada Doları 35,53 ₺ %0,14 Avustralya Doları 35,03 ₺ %0,31 Japon Yeni 0,00 ₺ %0,00 Suudi Riyali 13,26 ₺ %0,11 BAE Dirhemi 13,56 ₺ %0,10 Rus Rublesi 0,62 ₺ %1,26 Çin Yuanı 7,46 ₺ %0,13
Foto Galeri Video Yazarlar
Anasayfa POLİTİKA Özalan’dan Soyer’e sert tepki: "Öncelikle sen kimsin! Sen...

Özalan’dan Soyer’e sert tepki: "Öncelikle sen kimsin! Senin ne haddine..."

AK Parti İzmir Milletvekili Alpay Özalan, kayyum atanan Urla Belediyesi ve Tunç Soyer ile ilgili olarak çarpıcı açıklamalarda bulundu.

0Yorumlar
Özalan’dan Soyer’e sert tepki: "Öncelikle sen kimsin! Senin ne haddine..."

Özalan, “İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı her zaman olduğu gibi İzmir ve İzmirlilerin sorununu çözme yerine kendisine misyon olarak gördüğü boş işlerle uğraşmaya devam ediyor??. Dün yapmış olduğu açıklamada meclis üyeleri  arasından bir kişi seçip Urla Belediye Başkanı koltuğuna oturtacağını söylemiş?. Öncelikle sen kimsin! Senin ne haddine, sen kendini Türkiye Cumhuriyeti Anayasası ve kanunların üzerinde mi  görüyorsun??“  diyerek Tunç Soyer’in Urla Belediyesiyle ilgili yaptığı açıklamalara tepki gösterdi.

Ankara’daki teskere görüşmeleri sonrası İzmir’e gelen AK Parti İzmir Milletvekili Alpay Özalan, Aliağa ve Çiğli teşkilatlarının düzenlemiş olduğu İlçe Danışma Meclisi toplantılarına katıldı. 

Çiğli ve Aliağa’da parti teşkilatlarıyla bir araya gelen AK Parti İzmir Milletvekili Alpay Özalan, kayyum atanan Urla Belediyesi ve Tunç Soyer ile ilgili olarak çarpıcı açıklamalarda bulundu. 

Urla Belediye Başkanının FETÖ Terör örgütü ile irtibatı yüzünden Türkiye Cumhuriyeti Anayasası  ve kanunların gerektirdiği şekilde tutuklandığını belirten Özalan daha sonra görevinden alındığını vurguladı. Milletvekili Özalan, “İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı her zaman olduğu gibi İzmir ve İzmirlilerin sorununu çözme yerine kendisine misyon olarak gördüğü boş işlerle uğraşmaya devam ediyor??. Dün yapmış olduğu açıklamada meclis üyeleri arasından bir kişi seçip Urla Belediye Başkanı koltuğuna oturtacağını söylemi?. Öncelikle sen kimsin! Senin ne haddine, sen kendini Türkiye Cumhuriyeti Anayasası ve kanunların üzerinde mi  görüyorsun??“  diyerek Tunç Soyer’in Urla Belediyesiyle ilgili yaptığı açıklamalara tepki gösterdi.  Soyer’in daha önce HDP’li belediyelere verdiği desteği hatırlatan Özalan, “Gerçi biz seni PKK terör örgütüne yardım ettiği için Belediye başkanlığından alınan kişilere sahip çıkmanla biliyoruz. Ülkemizin menfaatleri doğrultusunda Doğu Akdeniz’de gemilerimizin olmasından dolayı rahatsızlık duyup yapmış olduğun ‘Kıbrıs’ı Kıbrıslılara bırakmak gerek’ açıklamandan dolayı seni iyi tanıyoruz. Senin kimin yanında olduğun ve kime sahip çıktığın, kime hizmet ettiğin belli! Sana tavsiyemiz; Vatanperverliğiyle tanınan İzmirlilerin, milli duygularını yaralayacak açıklamalar yapmaktan vazgeçmeli ve İzmir’in sorunlarını çözmek için birazcık çaba sarf etmelisin” ifadelerini kullandı.



Yorumlar (0)

Yorumlar yükleniyor...

Yorum Yaz

Yorumunuz hemen yayınlanacaktır.

0/1000
Güvenlik Kodu

POLİTİKA Haberleri

Tümü

Karaburun Belediye Başkanı Erdoğan bağımsız devam edecek

Karaburun Belediye Başkanı İlkay Girgin Erdoğan, YENİ Parti üyeliğinden istifa ettiğini ve...

6 gün önce

Yeni Foça Yat Limanı için Bilal Saygılı'dan açıklama

AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, 2023'te hizmete açılan Yeni Foça Yat Limanı'nın 330 yat...

6 gün önce

Gümrükçü: Muhtarlarımızla birlikte çözüm arıyoruz

CHP İzmir İl Başkanı Utku Gümrükçü, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla yaptığı açıklamada,...

6 gün önce

CHP Konak İlçe Başkanı Kazımoğlu'ndan birleşme kararına...

CHP Konak İlçe Başkanı Emrah Kazımoğlu, mahalle birleşmesi kararı öncesinde muhtarların...

10 gün önce

Karşıyaka’da 5 CHP’li meclis üyesi YENİ Parti’ye geçti

2024 yerel seçimlerinde CHP’den Karşıyaka Belediye Meclisi’ne seçilen 5 üye, partilerinden...

10 gün önce

Kongre öncesi Kocaoğlu sürprizi: Adaylık için harekete...

YENİ Parti İzmir İl Başkanlığı ön seçimine günler kala, eski İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı...

10 gün önce

Cemil Tugay 20 Ekim’e kadar şehir dışında olacak

Cemil Tugay’ın 14-20 Ekim tarihleri arasında şehir dışında olacağı belirtildi; 15 Ekim’deki...

10 gün önce

Şeref Arpacı’dan Fon Krizi Tepkisi: “Hırsız İçeriden...

YENİ Parti Denizli Milletvekili Şeref Arpacı, TBMM Genel Kurulu’nda İYİ Parti’nin fon krizinin...

11 gün önce

Eyyüp Kadir İnan duyurdu: AK Parti’den 1,6 Milyon TL’lik...

AK Parti Genel Sekreteri Eyyüp Kadir İnan, Şaban Sevinç, Timur Soykan ve YENİ Parti Sözcüsü...

12 gün önce

Başkan Tugay'dan Kılıçdaroğlu'nun eleştirilerine yanıt:...

AK Parti'ye geçen İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay, 'anket' tartışmaları üzerinden...

12 gün önce

Erdoğan’dan talimat: İzmir’le ilgili her sorunu bana...

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cemil Tugay’ın partilerine...

12 gün önce

Başkan Tugay'dan 'eşim beni boşar' ifadelerine dair...

Geçmişte yaptığı "Eşim beni boşar' dedi" açıklamasıyla çok konuşulan İzmir Büyükşehir Belediye...

12 gün önce