Özreçber: Oyumuzu artırırım, Büyükşehir'e katkı sağlarım
CHP Buca Belediye Başkan Aday Adayı Barış Özreçber, "Aday olursam Buca'da oyumuzu artırırım, Büyükşehir'e de katkı sağlarım.
200 binin altında oy alırsam kendimi başarısız sayacağım" dedi. Özreçber, belediyede oturan bir başkan olmayacağını, sahada, halkın içinde olacağını kaydetti.
CHP Buca Belediye Başkan Aday Adayı Barış Özreçber, alanda çalışmalarını sürdürüyor. STK ve meslek odaları, esnaf ziyaretlerini sürdüren vatandaşla bir araya gelen Özreçber, projelerini anlatarak, seçim çalışmalarına ilişkin bilgi verdi.
Özreçber şunları söyledi:
"SOSYAL BELEDİYECİLİK ÖNCELİĞİM"
Sosyal belediyeciliği çok önemsiyorum. İktidar insanları muhtaç hale getirdi. Biz hem maddi hem de iş sahibi yapma alanında, tarım ve kooperatifçilik alanın, meslek edindirme kulüpleri, tesisleşme alanlarında birçok projemizi hayata geçireceğiz.

"AMATÖR SPOR KULÜPLERİNİ DESTEKLEYECEĞİZ"
Madde bağımlılıkları ile ilgili çalışmalarımız var. Ben sporun içinden geliyorum. Amatör spor kulüplerini desteklemeliyiz. Emniyet Müdürümüzün açıklamasına göre Türkiye'nin en fazla suç işlenen ilçesi haline geldi Buca. Bizim buna belediye olarak koyacağımız katkı, sosyal ve spor alanları yaratmak. Amatör spor kulüplerine sahip çıkmak. Onlar ayakta kalsın ki gençleri kurtarsınlar. Buca'da sadece futbol değil hentbol kültürü vardı bizim gençliğimizde. Havuz, güreş talepleri çok fazla. Spor kulüplerine bu alanların tahsisini yaparsak uyuşturucu ve kötü alışkanlıkların önüne geçmiş oluruz.
"CAN DOSTLARIMIZ İÇİN PROJELERİMİZ VAR"
Hayvanlar, bizim can dostlarımız. Benim arabamda her zaman kedi maması var. Eşim bunu organize eder genelde. Onlar ailemizin bir parçası. Sokak hayvanlarıyla ilgili projemiz var, yerimiz hazır. 4,5 dönüm arazi belediyemiz ve 15 dönüm de hazineden arazimiz var. Can dostlarımız için güzel projelerimiz var.
"DUMLUPINAR FESTİVALİ YAPACAĞIZ"
En büyük hayallerimizden biri de Buca tren istasyonunun tahsisiydi. Bunu da başardık. Mevcut tren istasyonu 9 Eylül Üniversitesi'nin önünde çok değerli bir alan. 2,48 kilometrelik bi alan, biz burayı ağaçların, yeşilin bol olduğu, içinde yürüyüş, bisiklet yollarının olduğu bir alan yapacağız. Tren istasyonu Dumlupınar Mahallesi'ne açılıyor. İmar planı sonuçlandı. 114 tescilli yapımız var Dumlupınar Mahallesi. İzmir'in en güzel mahalle olma yolunda ilerliyor. Bölgede aktif kiliselerimiz var. Forbes Köşkü de kiralanacak. Bu alanı harekete geçirecek Dumlupınar Festivali ile Buca'yı turizmle buluşturacağız.
“BELEDİYE OTURAN BİR BAŞKAN OLMAYACAĞIM"
Özreçber, belediye başkanı seçilmesi durumunda sahada olacağını kaydederek, "Belediyede oturan bir belediye başkan modeli olmayacağım. Hep sahada olacağım, dondurma kuyruğunda olacağım, esnaf lokantasında yemek yiyeceğim, ailemle akşam Buca sokaklarında olacağım” diye konuştu.

BUCA’DA OYUMUZU ARTTIRIR, BÜYÜKŞEHiR’E KATKI SAĞLARIM
İddialı bir oy hedefi ortaya koyan Özreçber, "Biz Buca'yı bırakmayız. Ben '200 bin oyun altında oy alırsam kendimi başarısız sayacağım ve beni cezalandırabilirsiniz' dedim parti büyüklerime. Oyla alakalı hiçbir sıkıntımız yok, yeter ki aday gösterelim, Buca'da oyumuzu artırır, Büyükşehir'e de oy katkısı sunarız. Buca'yı ne kadar sevdiğimizi herkese göstereceğiz. Biz Buca'ya aşığız" dedi.
Yorumlar (0)
Yorum Yaz
Yorumunuz hemen yayınlanacaktır.
Benzer Haberler
Büyükşehir’den yeni eğitim döneminde beslenme desteği
İzmir Büyükşehir Belediyesi, 2026-2027 eğitim yılında da çocuk ve gençlerin sağlıklı...
Büyükşehir’den özel gereksinimli öğrencilere sıcak destek
İzmir Büyükşehir Belediyesi, eğitimde fırsat eşitliğine katkı sağlamak amacıyla özel...
Barış Özreçber'e coşkulu karşılama: "Spora destek olacağız"
Buca Belediye Başkan Aday Adayı Barış Özreçber ziyaretlerini sürdüyor. İşçievlerispor Kulübü'ne...
POLİTİKA Haberleri
TümüCHP'de Önceki Dönem İl Başkanlarından Ortak Mesaj
Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanı Utku Gümrükçü, CHP'nin örgüt çalışmalarının...
Başkan Çağatay Güç: "CHP'nin oyları yüzde 4'ü geçmiyor"
Beydağ’da teşkilat yapılanmasını tamamlayan YENİ Parti, ilçe başkanlığının açılışını...
DEVA Partisi İzmir’de sahaya indi! Bostanlı Pazaryeri’nde...
DEVA Partisi İzmir İl Başkanı Muhammet Yılmaz, Karşıyaka programı kapsamında Bostanlı...
Mesut Ergin’den Ankara’da Özgür Özel’e ziyaret
Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin, Ankara temasları kapsamında YENİ Parti Genel Merkezi’ni...
Saniye Bora Fıçı AKP'ye geçti, sendikaya 'boşaltın' dedi!
CHP’den istifa ederek AK Parti’ye geçen Foça Belediye Başkanı Saniye Fıçı'nın ilk icraatlarından...
Murat Bakan'dan Manisa'da açıklama: Olayı duyar duymaz...
YENİ Parti heyeti, Manisa'nın Turgutlu ilçesinde İnci Üzmez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi...
Özgür Özel İzmir’e geliyor! Ön seçimi yerinde takip edecek
YENİ Parti Genel Başkanı Özgür Özel, 26 Eylül Cumartesi günü İzmir’e gelecek. Özel’in Gaziemir...
Gümrükçü'den Siyasi Etik Kanunu çağrısı
Son dönemde artan partiler arası transferleri ve milli iradeyi hiçe sayan siyasi hamleleri sert...
Gümrükçü’den Foça tepkisi: Hakkımı helal etmiyorum
CHP İzmir İl Başkanı Utku Gümrükçü, Foça Belediye Başkanı Saniye Bora Fıçı’nın AK Parti’ye...
Kutlu Parti İzmir 1. Olağan Kongresi: Osman Serkan...
Kutlu Parti İzmir İl Başkanlığı’nın 1. Olağan Kongresi gerçekleştirildi. Kongrede İl Başkanı...
MHP İzmir'de kongre tamamlandı: Gündem "Terörsüz Türkiye"
Milliyetçi Hareket Partisi’nin 15’inci Olağan İzmir İl Kongresi Balçova’daki bir otelde...
Marmaris Belediye Başkanı Acar Ünlü YENİ Parti'ye Katıldı
Marmaris Belediye Başkanı Acar Ünlü, düzenlenen resmi törenle YENİ Parti saflarına katıldı....