BIST 100 11.116,99 %0,92 Altın 6.384,76 ₺/gr %0,62 Bitcoin $80.563 %1,08 Dolar 49,77 ₺ %0,08 Euro 55,87 ₺ %0,14 Sterlin 66,68 ₺ %0,14 Gümüş 86,16 ₺/gr %1,20 Ethereum $2.342,08 %1,70 İsviçre Frangı 60,35 ₺ %0,40 Kanada Doları 35,53 ₺ %0,14 Avustralya Doları 35,03 ₺ %0,31 Japon Yeni 0,00 ₺ %0,00 Suudi Riyali 13,26 ₺ %0,11 BAE Dirhemi 13,56 ₺ %0,10 Rus Rublesi 0,62 ₺ %1,26 Çin Yuanı 7,46 ₺ %0,13
Foto Galeri Video Yazarlar
Anasayfa POLİTİKA Romanlardan Batur’a coşkulu karşılama

Romanlardan Batur’a coşkulu karşılama

CHP Konak Belediye Başkan adayı Abdül Batur’un, Ege mahallesinde gerçekleşen Roman vatandaşlarla buluşma toplantısı, mitinge dönüştü.

0Yorumlar
Romanlardan Batur’a coşkulu karşılama

Roman vatandaşların coşkulu karşılaması ile şölen yerine dönen Ege mahallesi Batur’u, ‘Başkan Batur’ sloganları ile karşıladı.

Romanlardan Batur’a coşkulu karşılama

BATUR’DAN İŞ, AŞ, EĞİTİM SÖZÜ

CHP Konak Belediye Başkan adayı Abdül Batur’ için düzenlenen ve CHP İzmir Milletvekilleri Özcan Purçu Bedri Serter, Kani Beko ile CHP Konak İlçe Başkanı Çağrı Gruşcu’nun katıldığı Ege Mahallesi Roman buluşması büyük bir mitinge dönüştü. Meşaleler ve bayraklar ve sloganlar eşliğinde mahalle girişinde karşılanan Batur, etkinlik alanına vatandaşların yoğun ilgisi ve coşkusu ile birlikte yürüdü. Yoğun alkış ve sloganlar eşliğinde konuşma yapmak için sahneye çıkan CHP Konak Belediye Başkan adayı Abdül Batur,  ‘Sorunlarınızı biliyorum. Çözümlerimle geliyorum’ dedi. Batur “İzmir'imizin Türkiye'mizi güzel insanları, değerli dostlarım. Bugün burada konak belediye başkanı adayı olarak sizlerle beraber olmaktan, İzmir’imizin güzel insanları ile bir arada olmaktan gurur duyduğumu ve sizlerle yol yürüyeceğimi bilmekten mutluluk duyduğumu söylemek isterim. Sizin sorunlarınız çok fazla biliyorum. Çocuklarınızın sorunları var. Eğitim sorunları var, iş sorununuz en önemlisi.. Gençlerimiz iş sorunlarını kullanarak başka yönlere sevk eden anlayışa bir son vereceğiz. Burada mesken sorunuz var . Buradaki topluma yakışmıyor. Bununla ilgili büyükşehir belediyesi bir çalışma yapıyor. Bu çalışmayı inceleyeceğiz. Hiç kimsenin hakkı yenmeden, mağdur edilemeden yerine getireceğiz. Kentsel dönüşüm bizim işimiz. Bakın tüm afişlerime. Benim adımın üstünde mimar yazıyor. Narlıdere’yi mimar gözüyle ve bakış açısıyla bugünkü modern haline getirdik. Sizinde en doğal hakkınız olan barınma hakkınızı çözeceğiz. En iyi dönüşümü Narlıdere’de yaptım. Gidip bakabilirsiniz. Ben sorunlarınızı biliyorum ve bu sorunları çözeceğim.Daha özgür bir mahalle için, yaşam biçimlerimize müdahale olmaması için 31 Mart’ta bir karar verecekseniz. Bunu iyice bir düşünün. İzmirliler yaşama biçimlerine önem verir. Biz buna çok önem veririz. Özgürlüklerimize sahip çıkmak için hep birlikte olmamız, birbirimize destek olmamız lazım. Konak belediye başkan adayına sahip çıkacağınız dan hiç kuşkum yok. Size Abdül Batur sözü; buradaki tüm problemlerin çözme noktasında Abül Batur yanınızda olacak. İş sorunu, aş sorunu, eğitim sorununu beraber çözeceğiz. 31 Martta yumruğu bir noktaya vurmamız gerekiyor. %60 oy sözü verdik. O yüzden çalışmamız lazım. Çok çalışmamız lazım. Ege mahallesine yakışan oy oranına %80 dir. Hep birlikte bunu başaracağız size güveniyorum.

Romanlardan Batur’a coşkulu karşılama

BATUR’DAN ROMANLARA SÜRPRİZ PROJE

Ege mahallesi sokaklarını dolduran ve evlerinin pencerelerinden büyük bir coşku ile Batura destek veren Romanlara başkan Batur birde sürpriz proje açıkladı. Batur “Bunu önümüzdeki haftalarda tüm projelerimizle birlikte açıklayacaktım ama bu coşkuyu ve bana gösterdiğiniz ilgiye karşılıksız kalamadım. Ben her zaman sizlerin yanında yakınında olacağım. Her zaman sıkıntılarınızı çözmek için birlikte olacağız. Siz değerli kardeşlerim için bir projemiz var. Bu projeyi hemen hayata geçireceğiz. Bir Roman Kültür Merkezi yapacağız. Bu merkez içinde gençlerle ve çocuklarla ilgili çocuk ve gençlik tiyatrolarını kuracağız. Engellilere dönük projelerimiz olacak. Kültür-sanat anlamında bir şehir tiyatrosu kurulması noktasında çalışmalara hemen başlayacağız. En önemlisi de kısa film yarışmaları yapacağız. Yaşlı bakım merkezi kuracağız” dedi.

Romanlardan Batur’a coşkulu karşılama

MİLLETVEKİLLERİ ROMANLARDAN BATUR’A OY İSTEDİLER

CHP İzmir Milletvekilleri Özcan Purçu Bedri Serter, Kani Beko ise yaptıkları konuşmalarda “ Batur sizin evladınız. Bizim yol arkadaşımız. Bu mahalleden en az %80 oy bekliyoruz. Zaten size de bu yakışır. Ege mahallesinde parçalanma istemiyoruz. Yumruğu bir yere vurmak lazım. Sizin sorunlarınızı biz biliyoruz, biz çözeceğiz. Halktan yana, adaletten yana olan parti Cumhuriyet Halk Partisidir. Çözüm istiyorsak, dertlerimize derman istiyorsak, CHP’ye oy vereceğiz. Martın sonu Bahar” dediler.



Yorumlar (0)

Yorumlar yükleniyor...

Yorum Yaz

Yorumunuz hemen yayınlanacaktır.

0/1000
Güvenlik Kodu

POLİTİKA Haberleri

Tümü

Karaburun Belediye Başkanı Erdoğan bağımsız devam edecek

Karaburun Belediye Başkanı İlkay Girgin Erdoğan, YENİ Parti üyeliğinden istifa ettiğini ve...

6 gün önce

Yeni Foça Yat Limanı için Bilal Saygılı'dan açıklama

AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, 2023'te hizmete açılan Yeni Foça Yat Limanı'nın 330 yat...

6 gün önce

Gümrükçü: Muhtarlarımızla birlikte çözüm arıyoruz

CHP İzmir İl Başkanı Utku Gümrükçü, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla yaptığı açıklamada,...

6 gün önce

CHP Konak İlçe Başkanı Kazımoğlu'ndan birleşme kararına...

CHP Konak İlçe Başkanı Emrah Kazımoğlu, mahalle birleşmesi kararı öncesinde muhtarların...

10 gün önce

Karşıyaka’da 5 CHP’li meclis üyesi YENİ Parti’ye geçti

2024 yerel seçimlerinde CHP’den Karşıyaka Belediye Meclisi’ne seçilen 5 üye, partilerinden...

10 gün önce

Kongre öncesi Kocaoğlu sürprizi: Adaylık için harekete...

YENİ Parti İzmir İl Başkanlığı ön seçimine günler kala, eski İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı...

10 gün önce

Cemil Tugay 20 Ekim’e kadar şehir dışında olacak

Cemil Tugay’ın 14-20 Ekim tarihleri arasında şehir dışında olacağı belirtildi; 15 Ekim’deki...

10 gün önce

Şeref Arpacı’dan Fon Krizi Tepkisi: “Hırsız İçeriden...

YENİ Parti Denizli Milletvekili Şeref Arpacı, TBMM Genel Kurulu’nda İYİ Parti’nin fon krizinin...

11 gün önce

Eyyüp Kadir İnan duyurdu: AK Parti’den 1,6 Milyon TL’lik...

AK Parti Genel Sekreteri Eyyüp Kadir İnan, Şaban Sevinç, Timur Soykan ve YENİ Parti Sözcüsü...

12 gün önce

Başkan Tugay'dan Kılıçdaroğlu'nun eleştirilerine yanıt:...

AK Parti'ye geçen İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay, 'anket' tartışmaları üzerinden...

12 gün önce

Erdoğan’dan talimat: İzmir’le ilgili her sorunu bana...

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cemil Tugay’ın partilerine...

12 gün önce

Başkan Tugay'dan 'eşim beni boşar' ifadelerine dair...

Geçmişte yaptığı "Eşim beni boşar' dedi" açıklamasıyla çok konuşulan İzmir Büyükşehir Belediye...

12 gün önce