BIST 100 12.888,33 %2,74 Altın 6.697,66 ₺/gr %0,49 Bitcoin $84.057 %0,30 Dolar 48,86 ₺ %0,05 Euro 55,68 ₺ %0,07 Sterlin 64,74 ₺ %0,08 Gümüş 99,91 ₺/gr %1,30 Ethereum $2.668,38 %0,04 İsviçre Frangı 58,99 ₺ %0,34 Kanada Doları 34,56 ₺ %0,21 Avustralya Doları 34,27 ₺ %0,32 Japon Yeni 0,00 ₺ %0,00 Suudi Riyali 13,01 ₺ %0,06 BAE Dirhemi 13,30 ₺ %0,05 Rus Rublesi 0,57 ₺ %0,75 Çin Yuanı 7,27 ₺ %0,02
Foto Galeri Video Yazarlar
Anasayfa POLİTİKA Saygılı’dan Özel’e ‘yapay zekâ’ çıkışı

Saygılı’dan Özel’e ‘yapay zekâ’ çıkışı

AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, yerel seçim takviminin son virajına girilirken önemli açıklamalar yaptı.

0Yorumlar
Saygılı’dan Özel’e ‘yapay zekâ’ çıkışı

Açıklamasında, CHP’nin söylemlerini de hedef alan Saygılı, sandık yaklaştıkça, büyük gaflara imza attıklarını söyledi. Başkan Saygılı; “Genel Başkanları Özel; yapay zekaya sorarak yolsuzluk şikâyeti tespit ettiklerini; adaylarına “Doğru-Dürüst’ sloganını bulduklarını söylüyor. Kendi yönettikleri şehrin sorunlarını ve adaylarını yapay zekaya sormaları bir yana; bu tamamen kötü ve şaibeli yönetimlerinin itirafıdır.” dedi.

Soyer, Kocaoğlu dürüst değil miydi?

CHP’nin İzmir’de aday ve slogan belirlerken yapay zekaya sordukları soruların doğru olduğunu ama aldıkları yanıtların kendilerini işaret ettiğini göremediklerini belirten AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, konuya ilişkin şunları söyledi; “Halka sorulası gerekeni, yapay zekaya sormuşlar. Hadi sordular, yapay zekâ mucizesini yok sayacak değiliz. Ama; aldıkları yolsuzluk şikâyeti olan yerlerle ilgili yanıtları hiç üstlerine alınmadan açıklama yapıyorlar. Maharetmiş gibi de “doğru-dürüst” sloganını buna göre belirlediklerini söylüyorlar. Şaka gibi gerçekten. Bu ne demek? Kendilerinin İzmir’i, Büyükşehir Belediye Başkan Adayları Cemil Tugay’ın son 5 yıl Karşıyaka’yı yönettiği yerde ‘yolsuzluk’ şikâyeti var demek. Doğru, Dürüst tarifine kendileri yüzünden ihtiyaç duymuşlar demek. Bu ne demek? Tugay’ın selefi Tunç Soyer, daha önceki başkanları Aziz Kocaoğlu ‘doğru-dürüst değildi’ demek. CHP’nin İzmir’de aynaya bakma alışkanlığı zaten hiç yoktu; yapay zekâ onlara acı gerçeği sunmuş, bu kez de üstlerine hiç alınmamışlar.”

Soyer’in yapamadıkları, Dağ’ın vaat ettikleri olmasaydı…

CHP Büyükşehir Adayı Cemil Tugay’ın iz sürdüğünü, özgün ve somut vaatler yerine taklidi tercih ettiğini vurgulayan İl Başkanı Bilal Saygılı; “Tunç Soyer’in yapamadıkları ve yanlışları ile Adayımız Hamza Dağ’ın ayakları yere basan vaat ve projeleri olmasaydı ne söyleyecekti merak ediyoruz. Adayları Tugay; 90 dakika uygulaması, trafik sorunu çözümleri, battı çıktılar, kavşaklar, su indirimi, kütüphaneler gibi birçok konuda ya mevcut başkanlarının yapamadığını ya da adayımız Dağ’ın verdiği sözlerin, ortaya koyduğu vizyonun peşinden gidiyor. Ya eleştiriyor ya da tekrar ediyor. Ya değerler siyaseti yaparak prim yapmaya çalışıyor ya da yine tekrar ediyor! Şehirler, başkanlarının ufku kadar gelişir. Tugay’ın ufku, bizim söylediklerimizin izinden gitmekten ibaret. Ufku olmayanın bu şehre hiçbir faydası olamaz. Sandığa gitmemize sayılı günler kaldı. İzmir’e sunabildikleri bu. CHP’li ve kararsız olan vatandaşlarımıza sesleniyorum; İzmir’i bu zihniyetin eline bir 5 yıl daha bırakacak mıyız? Kaybolan yıllara yılları mı ekleyeceğiz, yoksa gerçek hizmeti, gerçek belediyeciliği mi tercih edeceğiz! İşte 31 Mart’ta bu seçimi yapacağız. İnanıyorum ki; artık bizimle yol yürüyeceksiniz” diye konuştu.



Yorumlar (0)

Yorumlar yükleniyor...

Yorum Yaz

Yorumunuz hemen yayınlanacaktır.

0/1000
Güvenlik Kodu

POLİTİKA Haberleri

Tümü

CHP İzmir’den DEVA Partisi’ne Ziyaret

CHP İzmir İl Başkanı Utku Gümrükçü ve il yönetimi, DEVA Partisi İzmir İl Başkanlığı’nı ziyaret...

6 saat önce

CHP'de Önceki Dönem İl Başkanlarından Ortak Mesaj

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanı Utku Gümrükçü, CHP'nin örgüt çalışmalarının...

11 saat önce

Başkan Çağatay Güç: "CHP'nin oyları yüzde 4'ü geçmiyor"

Beydağ’da teşkilat yapılanmasını tamamlayan YENİ Parti, ilçe başkanlığının açılışını...

11 saat önce

DEVA Partisi İzmir’de sahaya indi! Bostanlı Pazaryeri’nde...

DEVA Partisi İzmir İl Başkanı Muhammet Yılmaz, Karşıyaka programı kapsamında Bostanlı...

1 gün önce

Mesut Ergin’den Ankara’da Özgür Özel’e ziyaret

Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin, Ankara temasları kapsamında YENİ Parti Genel Merkezi’ni...

1 gün önce

Saniye Bora Fıçı AKP'ye geçti, sendikaya 'boşaltın' dedi!

CHP’den istifa ederek AK Parti’ye geçen Foça Belediye Başkanı Saniye Fıçı'nın ilk icraatlarından...

1 gün önce

Murat Bakan'dan Manisa'da açıklama: Olayı duyar duymaz...

YENİ Parti heyeti, Manisa'nın Turgutlu ilçesinde İnci Üzmez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi...

2 gün önce

Özgür Özel İzmir’e geliyor! Ön seçimi yerinde takip edecek

YENİ Parti Genel Başkanı Özgür Özel, 26 Eylül Cumartesi günü İzmir’e gelecek. Özel’in Gaziemir...

2 gün önce

Gümrükçü'den Siyasi Etik Kanunu çağrısı

Son dönemde artan partiler arası transferleri ve milli iradeyi hiçe sayan siyasi hamleleri sert...

7 gün önce

Gümrükçü’den Foça tepkisi: Hakkımı helal etmiyorum

CHP İzmir İl Başkanı Utku Gümrükçü, Foça Belediye Başkanı Saniye Bora Fıçı’nın AK Parti’ye...

10 gün önce

Kutlu Parti İzmir 1. Olağan Kongresi: Osman Serkan...

Kutlu Parti İzmir İl Başkanlığı’nın 1. Olağan Kongresi gerçekleştirildi. Kongrede İl Başkanı...

10 gün önce

MHP İzmir'de kongre tamamlandı: Gündem "Terörsüz Türkiye"

Milliyetçi Hareket Partisi’nin 15’inci Olağan İzmir İl Kongresi Balçova’daki bir otelde...

10 gün önce