BIST 100 11.116,99 %0,92 Altın 6.384,76 ₺/gr %0,62 Bitcoin $80.563 %1,08 Dolar 49,77 ₺ %0,08 Euro 55,87 ₺ %0,14 Sterlin 66,68 ₺ %0,14 Gümüş 86,16 ₺/gr %1,20 Ethereum $2.342,08 %1,70 İsviçre Frangı 60,35 ₺ %0,40 Kanada Doları 35,53 ₺ %0,14 Avustralya Doları 35,03 ₺ %0,31 Japon Yeni 0,00 ₺ %0,00 Suudi Riyali 13,26 ₺ %0,11 BAE Dirhemi 13,56 ₺ %0,10 Rus Rublesi 0,62 ₺ %1,26 Çin Yuanı 7,46 ₺ %0,13
Foto Galeri Video Yazarlar
Anasayfa POLİTİKA Seçkinlerin değil milletin partisiyiz

Seçkinlerin değil milletin partisiyiz

Seçim çalışmalarını Buca ve Balçova ilçelerinde gerçekleştirdiği ziyaretlerle sürdüren AK Parti İzmir 1. Bölge Milletvekili Adayı Mahmut Atilla Kaya, AK Parti'nin 13 yılda inşa ettiği büyük dönüşüm sayesinde ülkenin sorunlarının çözülebileceğini, sadece birikmiş sorunları çözmekle kalmadan, yükselen, güçlü, itibarlı bir ülke de olunabileceğini herkese gösterdiğini belirtti.

0Yorumlar
Seçkinlerin değil milletin partisiyiz

Kaya, bu anlamda AK Parti'nin dünya siyasetine ilham veren bir hareket olduğunun altını çizdi. AK Parti'nin seçkinlerin değil milletin partisi olduğunu ifade eden Kaya, gücünü sadece milletten alan bir siyasi hareket olduklarını da vurguladı.

1 Kasım'a sayılı günler kala seçim gezilerine aralıksız devam eden AK Parti İzmir 1. Bölge Milletvekili Adayı Mahmut Atilla Kaya, Buca ve Balçova ilçelerinde gerçekleştirdiği ziyaretlerle seçim çalışmalarını sürdürdü. İlk olarak Buca'da parti teşkilatıyla bir araya gelen Kaya, ardından esnaf ziyaretlerinde bulundu, vatandaşlarla sohbet ederek hedeflerini anlattı, destek istedi. Kahvehane toplantılarında kanaat önderleri ve mahalle sakinleriyle bir araya gelen Kaya, "AK Parti'yi farklı kılan bir sevda ve gönül hareketi olmasıdır" diyerek, "Seçkinlerin değil, milletin partisiyiz. Yeni Türkiye'yi AK Parti'nin vefakâr teşkilatları ve milletimizle birlikte inşa edeceğiz. Teşkilatlarımızın en üst kademesinden en alt kademesine kadar, partiye hizmet eden bütün arkadaşlarımız AK Parti'nin isimsiz kahramanlarıdır. 13 yıl boyunca ülke yönetiminde elde ettiğimiz büyük tecrübe ve birikim en büyük referansımızdır. 13 yıl boyunca elde edilen tüm kazanımlarımızı koruyarak, önümüzdeki dönemde ülkemizi daha ileri seviyelere taşımak konusunda kararlıyız" şeklinde konuştu.

 

AK Parti'nin üslubu milletimizin üslubudur

Siyasetin merkezine insanı koyan, her daim milletin istikametinde yürüyen bir siyasi çizginin temsilcisi olduklarını vurgulayan Mahmut Atilla Kaya, "Milletin kurduğu, istikametini milletin belirlediği ve sadece millet eliyle kendini yenileyen bir parti olan AK Parti'nin üslubu milletimizin üslubudur. AK Parti, meşakkatli ve uzun mücadelesi boyunca halkın tercihlerinden ve rızasından geriye doğru hiçbir adım atmamıştır, atmayacaktır. AK Parti sadece millete güç vermiş, milletten güç almıştır. Biz tüm çalışmalarımızı bu minvalde gerçekleştiriyoruz. Demokrasinin çıtasını daha yükseğe çıkarmak, ekonomimizi büyütmek, kalkınma ve refahımızı daha ileri noktalara taşımak için vatandaşlarımızdan destek istiyoruz" dedi.

Şoförler Odası'nı ziyaret etti

AK Parti adayı Kaya, Buca ziyaretlerinin ardından Balçova'da temaslarını sürdürdü. Burada parti teşkilatıyla bir araya gelen Kaya, daha sonra İnciraltı ve Ata Caddesi üzerinde esnaf ziyaretlerinde bulundu, vatandaşlarla kucaklaştı. Kaya daha sonra, Balçova Şoförler Odası'nı ziyaret ederek, şoförlerle bir araya geldi, oda üyelerinin sorunlarını dinledi. 



Yorumlar (0)

Yorumlar yükleniyor...

Yorum Yaz

Yorumunuz hemen yayınlanacaktır.

0/1000
Güvenlik Kodu

POLİTİKA Haberleri

Tümü

Karaburun Belediye Başkanı Erdoğan bağımsız devam edecek

Karaburun Belediye Başkanı İlkay Girgin Erdoğan, YENİ Parti üyeliğinden istifa ettiğini ve...

6 gün önce

Yeni Foça Yat Limanı için Bilal Saygılı'dan açıklama

AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, 2023'te hizmete açılan Yeni Foça Yat Limanı'nın 330 yat...

6 gün önce

Gümrükçü: Muhtarlarımızla birlikte çözüm arıyoruz

CHP İzmir İl Başkanı Utku Gümrükçü, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla yaptığı açıklamada,...

6 gün önce

CHP Konak İlçe Başkanı Kazımoğlu'ndan birleşme kararına...

CHP Konak İlçe Başkanı Emrah Kazımoğlu, mahalle birleşmesi kararı öncesinde muhtarların...

10 gün önce

Karşıyaka’da 5 CHP’li meclis üyesi YENİ Parti’ye geçti

2024 yerel seçimlerinde CHP’den Karşıyaka Belediye Meclisi’ne seçilen 5 üye, partilerinden...

10 gün önce

Kongre öncesi Kocaoğlu sürprizi: Adaylık için harekete...

YENİ Parti İzmir İl Başkanlığı ön seçimine günler kala, eski İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı...

10 gün önce

Cemil Tugay 20 Ekim’e kadar şehir dışında olacak

Cemil Tugay’ın 14-20 Ekim tarihleri arasında şehir dışında olacağı belirtildi; 15 Ekim’deki...

10 gün önce

Şeref Arpacı’dan Fon Krizi Tepkisi: “Hırsız İçeriden...

YENİ Parti Denizli Milletvekili Şeref Arpacı, TBMM Genel Kurulu’nda İYİ Parti’nin fon krizinin...

11 gün önce

Eyyüp Kadir İnan duyurdu: AK Parti’den 1,6 Milyon TL’lik...

AK Parti Genel Sekreteri Eyyüp Kadir İnan, Şaban Sevinç, Timur Soykan ve YENİ Parti Sözcüsü...

12 gün önce

Başkan Tugay'dan Kılıçdaroğlu'nun eleştirilerine yanıt:...

AK Parti'ye geçen İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay, 'anket' tartışmaları üzerinden...

12 gün önce

Erdoğan’dan talimat: İzmir’le ilgili her sorunu bana...

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cemil Tugay’ın partilerine...

12 gün önce

Başkan Tugay'dan 'eşim beni boşar' ifadelerine dair...

Geçmişte yaptığı "Eşim beni boşar' dedi" açıklamasıyla çok konuşulan İzmir Büyükşehir Belediye...

12 gün önce