BIST 100 14.432,17 %0,51 Altın 6.850,66 ₺/gr %0,16 Bitcoin $77.936 %1,30 Dolar 48,50 ₺ %0,03 Euro 56,56 ₺ %0,20 Sterlin 65,86 ₺ %0,19 Gümüş 103,92 ₺/gr %0,95 Ethereum $2.466,43 %0,98 İsviçre Frangı 59,84 ₺ %0,04 Kanada Doları 35,12 ₺ %0,01 Avustralya Doları 34,98 ₺ %0,08 Japon Yeni 0,00 ₺ %0,00 Suudi Riyali 12,92 ₺ %0,07 BAE Dirhemi 13,21 ₺ %0,03 Rus Rublesi 0,58 ₺ %1,47 Çin Yuanı 7,23 ₺ %0,03
Foto Galeri Video Yazarlar
Anasayfa POLİTİKA Türkmentepe’den miting gibi adaylık açıklaması

Türkmentepe’den miting gibi adaylık açıklaması

Cumhuriyet Halk Partisi Bornova İlçe Başkanlığı yarışına katılan genç isim Gürol Türkmentepe miting coşkusunda başvurusunu gerçekleştirdi.

0Yorumlar
Türkmentepe’den miting gibi adaylık açıklaması

 

Gürol Türkmentepe Bornova İlçe Başkanlığı için başvurusunu tamamlayarak, ilçe örgütüyle bir araya geldi. Yaptığı basın açıklamasına katılan büyük kalabalık açıklamanın miting havasında geçmesini sağladı.

Türkmentepe hesap veren bir yönetim anlayışını iktidar yapmak için yola çıktıklarına değinerek şöyle konuştu; “Bu bilinçle, hepimizin Bornovasında; Katılımcı demokratik bir örgüt yapısını kurmak için, çıktığımız bu yolda, kadınlarımızın daha etkin olacağı siyaset yapısını hayata geçirmek için, nüfusumuzun çoğunluğunu oluşturan gençlerimizin siyasette daha fazla söz sahibi olmalarını sağlamak, önlerini açmak, seslerine güç katmak için, çoğunluğa değil, çoğulculuğa dayanan demokratik yönetim anlayışını sürekli kılmak için, ötekileştirmelerin, kutuplaştırmaların olmadığı siyasi bir düzlem yaratmak, dayatmalara dur demek, geçit vermemek için yola çıktık.”

‘BAŞARILMAYANI BAŞARMAK İÇİN’

Türkmentepe, 17 yıldır ülkemizin temel değerlerinin derinden sarsıldığını, ekonomik kazanımlarının uçuruma sürüklendiğini söyledi. Türkmentepe; “Baskıcı ve despot bir siyasal iktidara karşı bir adım bile geri atmayan özgürlük ve ‘demokrasi’ sevdalılarına, Cumhuriyet Halk Partililere büyük görevler düşüyor. Siyasal iktidarın otoriter yönetim anlayışına karşı Bornova’da direnmek ve ilk genel seçimde partimizi iktidar yapma mücadelesine omuz vermek için, örgütümüzün desteğini istiyoruz. İlçe örgütümüzü birlikte yönetmek,  sorunları,  sıkıntıları birlikte aşmak,  mutluluğu paylaşmak; yapılmayanı yapmak, başarılmayanı başarmak için parti büyüklerime, yoldaşlarımıza el uzatıyoruz. Liyakatı esas alan, emeği baş tacı yapan, sokağın nabzını tutan bir yönetim anlayışını hayata geçirmek için görev bekliyoruz” diye konuştu.

‘VİCDANINIZA EMANET OLMAKTAN GURUR DUYUYORUM’

Yaşadığı kentin yurttaşlarına dokunan, sorunlarını bilen, gören, duyan bir örgüt yapısını inşa etmek için görev talep ettiklerinin altını çizen Türkmentepe; “Biz ülkesini düşünen kardeşçe bir yaşamı düşleyen hemşerilerimizin sesi olmak istiyoruz. Özgür iradeyi etkin kılmak, partililerimizi baş tacı yapmak istiyoruz. Örgütümüzle, kadın ve gençlik kollarımızla, Milletvekillerimizle, muhtarlarımızla, belediye başkanlarımızla, meclis üyelerimizle beraber, halkımıza hizmet etmek istiyoruz. Bornova’mızda herkesi kucaklayacak, insanlarımızın yüreklerine ve vicdanlarına dokunarak onların sözcüsü ve öncüsü olacak bir siyaset anlayışını ortaya koymak istiyoruz. Cumhuriyet kazanımlarını ve Atatürk Devrimlerini korumak ve daha da ileriye taşımak istiyoruz. Partimizin genelde belirlediği politikaları, yerelde güçlü bir şekilde savunmak istiyoruz. Kentimizde mezhep, dil, din, ırk, cinsiyet, renk ayrımı yapmaksızın toplumsal barışın mimarlığını üstlenmek istiyoruz. 17 yıllık yıkıma dur demek; bu doğrultuda Bornova’mızdan, İzmir’imizden yükselecek güçlü bir sese omuz vermek istiyoruz. Ülkemizin, milletimizin, evlatlarımızın, geleceği adına hissettiğim sorumluluk duygumla, yarınlarımızı yeniden umutla inşa edeceğimize olan inancımla ve parti içi demokrasi anlayışına güvenle Bornova İlçe Başkanlığına adayım. Bu zorlu yarışta örgütümüzün takdiri, vicdanınıza emanet olmaktan gurur duyuyorum” dedi.



Yorumlar (0)

Yorumlar yükleniyor...

Yorum Yaz

Yorumunuz hemen yayınlanacaktır.

0/1000
Güvenlik Kodu

POLİTİKA Haberleri

Tümü

MHP'YE İZMİR'DE BÜYÜK KATILIM

MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin, Karşıyaka İlçe Teşkilatı’nın yeni üyelerle gerçekleştirilen...

39 dakika önce

CHP Karşıyaka Kadın Kolları Başkanı Dilek Köktaş...

9 Eylül: Kurtuluşun, Kuruluşun ve Kadınların Günü

1 gün önce

Gümrükçü 'den 9 Eylül İçin Çifte Bayram Mesajı

“9 Eylül; bağımsızlığa inanmış bir milletin küllerinden yeniden doğuşunun, egemenliğin kayıtsız...

1 gün önce

Üsküdar Belediyesi’nde dengeler değişti! Başkan...

Üsküdar Belediyesi’nde 21-21 eşitlikle başlayan başkan vekilliği seçimi dördüncü turda...

1 gün önce

Türk-İş Ege Başkanı Çakmak’tan otoyol ve köprü...

Türk-İş Ege Bölge Başkanı Hayrettin Çakmak, sendikal örgütlenme çalışmaları, işçilerin yaşadığı...

1 gün önce

Yeni Parti Seferihisar’da ilçe binasını açtı: “Tek...

YENİ Parti Seferihisar İlçe Başkanlığı yeni binasına düzenlenen törenle kavuştu.

4 gün önce

CHP Gaziemir’den “Etik ve Şeffaflık Kurulu” hamlesi

CHP Gaziemir İlçe Örgütü, siyasette etik, şeffaflık ve hesap verebilirliği güçlendirmek amacıyla...

6 gün önce

Kılıçdaroğlu’ndan Buca’da villa tepkisi: Arsayı siz sattınız

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Buca Kaynaklar’da villa yapılaşmasından şikâyet eden...

7 gün önce

AK Parti Menderes Danışma Meclisi’nde Toplandı

AK Parti Menderes İlçe Teşkilatı, genişletilmiş ilçe danışma meclisinde toplandı.

7 gün önce

Kemal Kılıçdaroğlu'nun İzmir'de ikinci günü! Ziyaretler...

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu İzmir ziyaretinin ikinci gününde Kaynaklar'da köy halkıyla...

7 gün önce

Aliağa’nın MHP’li Başkanı Serkan Acar’dan iddialı çıkış!...

Aliağa’da başarılı işlere imza atan Acar, “Geldiğimiz nokta İzmir’in çok üzerinde. Bunu yeterli...

7 gün önce

Kemal Kılıçdaroğlu bugün İzmir'de! İşte saat saat programı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu bugün İzmir'e geliyor. Kılıçdaroğlu iki günlük İzmir...

8 gün önce