'Yeni başarıların eşiğindeyiz''
Zafer Bayramı İzmir’in Gaziemir ilçesinde farklı kutlandı.
Kalabalık bir topluluğa seslenen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, yapılmaya çalışılan ekonomik operasyondan bir olarak, beraber olarak hep birlikte Türkiye olarak, Malazgirt’teki, Kurtuluş savaşındaki, 15 Temmuz’daki ruhla başarıyla çıkılacağını söyledi.
AK Parti Kuruluşun ve Kurtuluşun kenti İzmir’de farklı bir kutlama programı ortaya koydu. Gaziemir İlçe Teşkilatının düzenlediği “ZAFER BAYRAMI’NI BİRLİKTE KUTLUYORUZ” programı ilçedeki Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleşti. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, AK Parti İzmir Milletvekili Necip Nasır, Gaziemir Kaymakamı Yaşar Dönmez, AK Parti Gaziemir İlçe Başkanı Nazmi Yılmaz, il ve ilçe yöneticileri Gençlik ve Kadın Kolları, şehit ve gazi aileleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, partililer ve çok sayıda vatandaş programa katıldı.
YENİ ZAFERLERİN, YENİ BAŞARILARIN EŞİĞİNDEYİZ
Tarihin her döneminde olduğu gibi bugün de, mazlumlar ve mağdurlar için mücadele ettiklerini belirten Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, “Ağustos ayındaki zaferler zincirimizin bu son halkası, Türk Milletinin istiklalini ve istikbalini koruma konusundaki kararlılığının sembollerinden biri olarak tarihteki yerini almıştır. Malazgirt'le başlayan Anadolu'yu kendimize vatan kılma mücadelemizin asla bitmeyeceğini, en zor dönemimizde, 7 düvele karşı verdiğimiz Çanakkale Savaşı ile ilan etmiştik. 30 Ağustos Zaferi, bu kararlılığımızın yeni bir şahlanışa dönüşmesinin adı oldu. Gezi olaylarında, 17-25 Aralık’da, Suriye’deki meselelerinde, 15 Temmuz işgal girişiminde, ve şuanda yapılmaya çalışılan ekonomik operasyonu iyi okuyoruz. Şuan yaşadığımız süreçten de bir olarak, beraber olarak hep birlikte Türkiye olarak en iyi şekilde çıkacağız.
Tarihimizden aldığımız misyonu çok açık biliyoruz. Vizyonumuz da çok açıktır. 16 yıldır yaptıklarımız çok açıktır. Geçtiğimiz 16 yılda ülkemizin kat ettiği mesafe, zorlukları aşmanın bize bunun mümkün olduğunu göstermiştir. Bugün de yeni zaferlerin, yeni başarıların eşiğinde bulunduğumuza inanıyorum. Türkiye'ye ve Türk Milletine güvenenlerle birlikte mutlaka bu mücadeleyi de kazanacağız”dedi.
MİLLİ DURUŞ AYAKTA ALKIŞLANDI
Kısa süre önce göreve gelen AK Parti Gaziemir ilçe Başkanı Nazmi Yılmaz’ın konuşması sık sık yapılan alkışlarla desteklendi. Türk Milletinin milli duruşunun hainlerin ezberini bozduğunu belirten Başkan Yılmaz, “Malazgirt’te, Çanakkale’de ve Kurtuluş savaşında hainlerin kurduğu hayaller hüsranla sonuçlandı. 30 Ağustos; köşeye sıkışmış, işgale uğramış, bağrı delinmiş, bitkin düşmüş, darda kalmış, şehit olmuş, canı yanmış bir milletin neleri başarabileceğini, hangi müşkülat ve mihnetleri aşabileceğini net olarak göstermiştir. Milletimizin milli duruşuyla her zorluk aşılmış, hainlerin ezberleri bozulmuştur. Bundan ders çıkartamayanlar 15 Temmuz işgal girişiminde gerekli cevabı bir kez daha milletimizden almıştır. Şuanda ekonomik terörü tezgahlamaya çalışanlar bilsinler ki; 30 Ağustos ruhu milli vicdanda hala canlıdır. Bu ruh zulme karşı güvenlik zırhı, hıyanet ve melanete karşı en emin sığınak ve direnç kaynağıdır. Çevremizde sahnelenen küresel ve bölgesel ayak oyunlarını yine milletimizin milli duruşuyla aşacak güçteyiz” şeklinde konuştu.
ATATÜRK’ÜN SEVDİĞİ ŞARKILAR YANKILANDI
Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan programda gerçekleştirilen 30 Ağustos Zafer Bayramı sinevizyon özel gösterisi salondaki kalabalığı coşturdu. Günün anlam ve önemini vurgulayan şiirlerin okunması duygu yüklü dakikaların yaşanmasına neden oldu. Sahnede seslendirilen Atatürk’ün sevdiği şarkı ve türkülere İlçe Başkanı Yılmaz ile birlikte davetliler de eşlik etti. Halk oyunları gösterisi büyük alkış aldı. Gerçekleşen Tiyatro gösterisi kutlama salonunun havasına daha da bir anlam kattı. Program sonunda, etkinliğe katkı sağlayanlar, İlçe yönetimi ve üyeleri ile davetliler 30 Ağustos Zafer Bayramı hatıra fotoğrafı çektirdi. İlçe Başkanı Nazmi Yılmaz bu etkinlik için bir aydır çalışan Kadın ve Geçlik Kolları başta olmak üzere emeği geçenlere ve davetlilere teşekkür etti. Program 10. yıl marşı ile sona erdi.
Yorumlar (0)
Yorum Yaz
Yorumunuz hemen yayınlanacaktır.
Benzer Haberler
Çiftçilere yeni destek! TARSİM'de yeni dönem: Cevizden...
Tarım Sigortaları Havuzu (TARSİM), 2027 yılından itibaren don riskine karşı sigorta kapsamını...
YENİ Parti Karabağlar’da yeni ilçe binasını açtı:...
YENİ Parti Karabağlar İlçe Başkanlığı’nın binası törenle açıldı. Açılışta konuşan YENİ Parti...
'Millet olarak bir kararın eşiğindeyiz'
CHP Sözcüsü Deniz Yücel, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne yönelik soruşturma kapsamında...
POLİTİKA Haberleri
TümüKaraburun Belediye Başkanı Erdoğan bağımsız devam edecek
Karaburun Belediye Başkanı İlkay Girgin Erdoğan, YENİ Parti üyeliğinden istifa ettiğini ve...
Yeni Foça Yat Limanı için Bilal Saygılı'dan açıklama
AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, 2023'te hizmete açılan Yeni Foça Yat Limanı'nın 330 yat...
Gümrükçü: Muhtarlarımızla birlikte çözüm arıyoruz
CHP İzmir İl Başkanı Utku Gümrükçü, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla yaptığı açıklamada,...
CHP Konak İlçe Başkanı Kazımoğlu'ndan birleşme kararına...
CHP Konak İlçe Başkanı Emrah Kazımoğlu, mahalle birleşmesi kararı öncesinde muhtarların...
Karşıyaka’da 5 CHP’li meclis üyesi YENİ Parti’ye geçti
2024 yerel seçimlerinde CHP’den Karşıyaka Belediye Meclisi’ne seçilen 5 üye, partilerinden...
Kongre öncesi Kocaoğlu sürprizi: Adaylık için harekete...
YENİ Parti İzmir İl Başkanlığı ön seçimine günler kala, eski İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı...
Cemil Tugay 20 Ekim’e kadar şehir dışında olacak
Cemil Tugay’ın 14-20 Ekim tarihleri arasında şehir dışında olacağı belirtildi; 15 Ekim’deki...
Şeref Arpacı’dan Fon Krizi Tepkisi: “Hırsız İçeriden...
YENİ Parti Denizli Milletvekili Şeref Arpacı, TBMM Genel Kurulu’nda İYİ Parti’nin fon krizinin...
Eyyüp Kadir İnan duyurdu: AK Parti’den 1,6 Milyon TL’lik...
AK Parti Genel Sekreteri Eyyüp Kadir İnan, Şaban Sevinç, Timur Soykan ve YENİ Parti Sözcüsü...
Başkan Tugay'dan Kılıçdaroğlu'nun eleştirilerine yanıt:...
AK Parti'ye geçen İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay, 'anket' tartışmaları üzerinden...
Erdoğan’dan talimat: İzmir’le ilgili her sorunu bana...
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cemil Tugay’ın partilerine...
Başkan Tugay'dan 'eşim beni boşar' ifadelerine dair...
Geçmişte yaptığı "Eşim beni boşar' dedi" açıklamasıyla çok konuşulan İzmir Büyükşehir Belediye...

