BIST 100 11.116,99 %0,92 Altın 6.384,76 ₺/gr %0,62 Bitcoin $80.563 %1,08 Dolar 49,77 ₺ %0,08 Euro 55,87 ₺ %0,14 Sterlin 66,68 ₺ %0,14 Gümüş 86,16 ₺/gr %1,20 Ethereum $2.342,08 %1,70 İsviçre Frangı 60,35 ₺ %0,40 Kanada Doları 35,53 ₺ %0,14 Avustralya Doları 35,03 ₺ %0,31 Japon Yeni 0,00 ₺ %0,00 Suudi Riyali 13,26 ₺ %0,11 BAE Dirhemi 13,56 ₺ %0,10 Rus Rublesi 0,62 ₺ %1,26 Çin Yuanı 7,46 ₺ %0,13
Foto Galeri Video Yazarlar
Anasayfa SPOR Altınordu'dan imza şov

Altınordu'dan imza şov

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Altınordu, altyapısında mücadele eden 18 yaşını doldurmuş 14 oyuncusuyla profesyonel sözleşme imzaladı.

0Yorumlar
Altınordu'dan imza şov

 

Altınordu Futbol Akademisi'nde eğitim gören oyuncularına her yıl gelenekselleşen yemin töreni düzenleyen kırmızı-lacivertliler, genç yetenekleriyle 5'er yıllık mukavele yaptı.

Başkan Seyit Mehmet Özkan, yönetim kurulu üyeleri, tüm idari, teknik kadro ile velilerin katıldığı imza töreninde Mertcan Dağlı, Enes Kalyoncu, Yusufcan Esendemir, Hüseyin Solaklı, Alperen Selvi, Atalay Gürel, Muzaffer Kocaer, Mustafa Kaya, Barışcan Işık Altunbaş, Emre Oymak, Gökberk Efe, Sabrican Vural, Atalay Yıldırım ile Altar Han Hidayetoğlu, önce Türk ve Altınordu bayrakları ile futbol topu üzerine yemin etti, ardından da futbol kariyerlerinin ilk profesyonel imzalarını attı.

Ailelerin huzurunda gerçekleşen imza töreninden sonra gençler mutluluklarını ebeveynleri ile paylaştı, günün anısına hatıra fotoğrafları çektirdi. Başkan Özkan, törende yaptığı konuşmada anne babalara teşekkür etti. Özkan, "Süper Lig'deki 483 oyuncunun 240'ı yabancı, 28 yaş ortalaması var. Biz kimsenin yapamadığını başarmak için gece gündüz çalışıyoruz. Bu toprakların çocuklarına kendimizi adadık. Zengin olalım, yatımız katımız olsun diye hedefimiz yok. Tek hedefimiz gençleri Avrupa'nın en üst düzey liglerinde forma giyerken görmek" dedi. Özkan, iki yıl sonra A takımlarının tamamen akademiden çıkan gençlerden oluşacağını ifade ederek, "Allah bana çocuk vermedi ama şu anda benim 12 bin çocuğum var. Bu çocuklara spor yaptırmak, onları güvenli bir geleceği taşımak için çabalıyoruz" ifadelerini kullandı. 

İngiltere'nin Leicester City takımında görev yapan Çağlar Söyüncü ve İtalyan temsilcisi Roma'da oynayan kanat Cengiz Ünder'in Altınordu'da yetiştiğini ve dünya çapında oyuncular olduğunu hatırlatan Özkan, "İmza atan gençlerimiz de Çağlar ve Cengiz ağabeyleri gibi bir kariyer sahibi olabilirler" diye konuştu.

Altınordu'dan imza şov

Oyunculardan Alperen Selvi, "Bu hikaye, birlikte büyüyenlerin hikayesidir. Buraya çocuk olarak girdik. Şimdi birer genciz. Yarın bir gün ayrılıp kariyerlerimize başka yerlerde devam edeceğiz. Ancak geldiğimiz yeri hiçbir zaman unutmayacağız" açıklamasını yaparken, teknik direktör Hüseyin Eroğlu, "Çağlar ve Cengiz de bu yoldan geçti. Bu sistem sizin için var ve Altınordu forması sizleri bekliyor. Çalışın ve hak ettiğinizi alın" dedi. 



Yorumlar (0)

Yorumlar yükleniyor...

Yorum Yaz

Yorumunuz hemen yayınlanacaktır.

0/1000
Güvenlik Kodu

SPOR Haberleri

Tümü

Galatasaray'da 3 futbolcuyla yollar ayrılabilir

Galatasaray'da Leroy Sane, İlkay Gündoğan ve Kaan Ayhan ile ocak ayında yolların ayrılabileceği...

6 gün önce

Fenerbahçe’nin 6-0’lık yenilgisine yorumculardan sert tepki

Fenerbahçe’nin Aston Villa’ya 6-0 yenilmesinin ardından Nihat Kahveci, Bülent Uygun, Ümit Özat,...

10 gün önce

Fenerbahçe'den ayrıldı! Süper Lig'den Tedesco'ya sürpriz...

Süper Lig'de kötü sonuçların ardından Thorsten Fink ile yollarını ayıran Samsunspor'un,...

12 gün önce

İspanya'da Galatasaray manşetleri! "Bu cehennem aşılamaz...

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'nde Barcelona'yı ağırlayacağı kritik karşılaşma öncesinde...

12 gün önce

Okan Buruk'tan Yamal mesajı! "Durdurmak için planlarımız...

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Barcelona karşılaşması öncesinde Lamine Yamal'a karşı...

12 gün önce

Barcelona'dan Galatasaray maçı öncesi kadro açıklaması

Barcelona, Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray ile oynayacağı maçın kadrosunu açıkladı; Raphinha,...

13 gün önce

Altay, Uşakspor’u son anda geçti

Altay, Uşakspor’u son dakikada bulduğu golle 1-0 mağlup ederken teknik direktör Tuna Üzümcü,...

13 gün önce

Anthony Taylor’dan Süper Lig’de ilk atamalar

Süper Lig’de 7. hafta maçlarının hakemleri belli oldu. MHK Elit Hakem Direktörü Anthony...

17 gün önce

Galatasaray’dan Barış Alper Yılmaz için yeni sözleşme

Galatasaray, bu sezon skor katkısı veremeyen Barış Alper Yılmaz’ın sözleşmesini uzatmak için...

17 gün önce

Trabzonspor’dan Fiorentina’ya gitmişti, Galatasaray istiyor

Galatasaray’ın, Fiorentina’da istediği süreleri bulamadığı öne sürülen Christ Inao Oulai için...

17 gün önce

Okan Buruk iki stoperi de kulübeye çekebilir

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk’un Kasımpaşa maçında Abdülkerim Bardakcı ve Davinson...

18 gün önce

Montella için ayrılık iddiası gündemde

A Milli Takım’ın Uluslar Ligi’nde 4’te 0 yapmasının ardından Montella’nın görevden alınacağı ve...

18 gün önce