BIST 100 11.482,60 %1,32 Altın 6.556,39 ₺/gr %0,60 Bitcoin - %0,16 Dolar 50,16 ₺ %0,20 Euro 55,94 ₺ %0,62 Sterlin 67,02 ₺ %0,68 Gümüş 83,81 ₺/gr %0,09 Ethereum $2.238,64 %0,17 İsviçre Frangı 61,15 ₺ %0,19 Kanada Doları 35,51 ₺ %0,60 Avustralya Doları 34,43 ₺ %0,79 Suudi Riyali 13,36 ₺ %0,21 BAE Dirhemi 13,66 ₺ %0,21 Rus Rublesi 0,61 ₺ %0,30 Çin Yuanı 7,52 ₺ %0,08
Foto Galeri Video Yazarlar
Anasayfa BELEDİYE Başkan Tugay'dan iftar sofrasında dayanışma mesajı

Başkan Tugay'dan iftar sofrasında dayanışma mesajı

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından Aliağa'da kurulan iftar sofrasına konuk oldu.

0Yorumlar
Başkan Tugay'dan iftar sofrasında dayanışma mesajı

Yurttaşlarla oruç açan Başkan Tugay, birlik ve beraberlik mesajı verdi. Ülkenin içinde bulunduğu şartların herkesi zorladığını vurgulayan Tugay, “Ne olursa olsun bu güzel birlik ve beraberlik olduktan sonra başa çıkamayacağımız hiçbir şey yok. Biz gücümüzü sizlerden alıyoruz. Son gücümüze kadar sizlerin adına mücadeleyi sürdüreceğiz” dedi.

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından kentin bir çok noktasında kurulan iftar sofraları, İzmir'deki dayanışmayı büyütüyor. Aliağa'da Belediye ve Demokrasi Meydanı'nda kurulan iftar sofrasına konuk olan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, yurttaşlarla birlikte iftar yaptı. Başkan Cemil Tugay'a CHP Parti Meclisi (PM) Üyesi Yalçın Görgöz, İzmir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcıları Prof. Dr. Pınar Okyay ve Çağatay Güç de eşlik etti. Birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği programda, çocuklara pamuk şeker dağıtıldı.

“Başa çıkamayacağımız hiç bir zorluk yok”

Programda konuşan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, iftara katılan binlerce yurttaşa teşekkür etti. Başkan Tugay, “Burada sizlere ikram olarak sunulan her şey zaten sizlerin. Biz sadece aracılık etmeye, bir hizmet olarak bunları size geri döndürmeye çalışan insanlarız” dedi. İzmir Büyükşehir Belediyesi olarak çok çalıştıklarını ifade eden Tugay, “Ülkemizin içinde bulunduğu şartlar sizleri olduğu kadar, bizi de görevimizi yerine getirirken zorluyor. Ama ne olursa olsun bu güzel birlik ve beraberlik olduktan sonra başa çıkamayacağımız hiçbir şey yok. Biz gücümüzü sizlerden alıyoruz. İyi ki varsınız. Size çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

“Son gücümüze bu mücadeleye  devam”

Türkiye Cumhuriyeti'nin çok büyük olduğunu, yurttaşların birlik ve beraberlik içerisinde her türlü zorluğun üstesinden gelebileceğini de belirten Tugay, sözlerini şöyle tamamladı: “Bizler sizin evlatlarınızız. Bu toprakların, bu milletin yetiştirdiği insanlarız. Son gücümüze kadar sizlerin adına bu mücadeleyi yapmaya devam edeceğiz. Neşeli seslerini duyduğum bu güzel çocukların, büyüklerimizin, bu ülkenin, bu asil milletin o güzel hatırı için bütün zorlukları hep beraber yeneceğiz. Oruçlarınız, niyetleriniz, dualarınız kabul olsun. İzmirimiz, ülkemiz dertten ve tasadan uzak olsun.”    

Yakasındaki Türk Bayrağı rozetini isteyen çocuğu kırmadı

Programda, Aliağalı yurttaşlarla yakından ilgilenen, çocuklarla fotoğraf çektiren Başkan Tugay, 13 yaşındaki Kaan Uçan'ın isteğini kırmayarak, yakasındaki Türk Bayrağı rozetini, hatıra olarak kendisine verdi.



Yorumlar (0)

Yorumlar yükleniyor...

Yorum Yaz

Yorumunuz hemen yayınlanacaktır.

0/1000
Güvenlik Kodu

BELEDİYE Haberleri

Tümü

Güzelbahçe’de Bülent Ecevit için anma töreni

Eski Başbakan Bülent Ecevit, vefatının 20. yıl dönümünde Güzelbahçe’de Rahşan ve Bülent Ecevit...

3 gün önce

Ali Rıza Bodur için Karşıyaka’da anma töreni

Karşıyaka’da düzenlenen törende, eski CHP İzmir Milletvekili Ali Rıza Bodur birinci ölüm yıl...

3 gün önce

Çiğli Belediye Başkanı Yıldız’dan eleştirilere yanıt

Çiğli Belediye Başkanı Onur Emrah Yıldız, kooperatif süreci, kamu zararı iddiaları ve Joymade...

3 gün önce

Korkuteli Belediye Başkanı görevine bağımsız devam edecek

Korkuteli Belediye Başkanı Saniye Caran, CHP'den istifa ettiğini ve görevini bağımsız olarak...

3 gün önce

Konak Belediye Meclisi kasım ayının ilk toplantısını...

Konak Belediye Meclisi’nin kasım ayı toplantısında Alsancak ve Hatay’daki K planlarına yönelik...

3 gün önce

Konak’ta örnek iş birliği: Genç makaslar İleri Yaş’a...

Konak Belediyesi İleri Yaş Sağlıklı Yaşam Merkezi’ne konuk olan İzmir Konak Meslek Yüksekokulu...

3 gün önce

Bornova’da içleri ısıtan dayanışma

Bornova Belediyesi, havaların soğumasıyla birlikte hafta içi her sabah metro istasyonlarında 2...

3 gün önce

Besim Dutlulu’dan mal varlığı açıklaması

Besim Dutlulu, mal varlığına yönelik eleştirilere yanıt vererek birikimlerini eşiyle birlikte 20...

3 gün önce

Buca’nın tarihi hamamında sanata yer var

Buca Belediyesi’nin tarihi Pembe Köşk’ün hamam bölümünü dönüştürerek kültür ve sanat yaşamına...

3 gün önce

Başkan Eşki’den Serhat Sökmen’e anlamlı ziyaret

Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki, İzmir Barosu Başkanlığına seçilen eski mesai arkadaşı ve...

3 gün önce

İzmir’de 250 mahallede sosyal destek taraması

İzmir Büyükşehir Belediyesi, metropol dışındaki 19 ilçenin 250 mahallesinde yürüttüğü saha...

3 gün önce

Büyükşehir’in yeni hizmet binası için gece mesaisi

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin yeniden inşa edeceği ana hizmet binasının zemin ve temel etüt...

3 gün önce