BIST 100 13.198,84 %1,04 Altın 6.850,08 ₺/gr %0,52 Bitcoin $86.218 %0,44 Dolar 48,82 ₺ %0,03 Euro 55,93 ₺ %0,11 Sterlin 65,19 ₺ %0,16 Gümüş 105,63 ₺/gr %1,93 Ethereum $2.748,89 %0,48 İsviçre Frangı 59,51 ₺ %0,11 Kanada Doları 34,72 ₺ %0,18 Avustralya Doları 34,75 ₺ %0,00 Japon Yeni 0,00 ₺ %0,00 Suudi Riyali 13,00 ₺ %0,07 BAE Dirhemi 13,29 ₺ %0,02 Rus Rublesi 0,58 ₺ %0,43 Çin Yuanı 7,29 ₺ %0,05
Foto Galeri Video Yazarlar
Anasayfa BELEDİYE Bayraklı Belediyesinden evde kuaför hizmeti

Bayraklı Belediyesinden evde kuaför hizmeti

Bayraklı Belediyesi, hasta, yaşlı ve engelli vatandaşlara yönelik evde bakım hizmetlerini aralıksız sürdürüyor.

0Yorumlar
Bayraklı Belediyesinden evde kuaför hizmeti

 Evde kuaför hizmeti kapsamında, Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler; engelli, yaşlı, hasta ve dezavantajlı bireyleri evlerinde ziyaret ederek saç kesimi, sakal tıraşı ve tırnak kesimi gibi kişisel bakım ihtiyaçlarını özenle yerine getiriyor. Bayraklı Belediye Başkanı İrfan Önal, "Kişisel bakım ve kuaförlük gibi temel ihtiyaçlarını karşılayamayan ve günlük yaşamını tek başına sürdüremeyen vatandaşlarımız için başlattığımız bu hizmetleri kesintisiz sürdüreceğiz" dedi.

ÜCRETSİZ KİŞİSEL BAKIM DESTEĞİYLE YAŞAM KALİTESİ ARTIYOR

Evde hasta ve yaşlı bakım hizmetiyle tedavi sürecindeki vatandaşlara evlerinde sağlık hizmeti veren Bayraklı Belediyesi, bu hizmetlere ek olarak kişisel bakım desteği de sağlıyor. Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, evde kuaför hizmetiyle vatandaşların saç kesimi, sakal tıraşı, tırnak kesimi ve diğer kişisel bakım ihtiyaçlarını karşılıyor. Bu hizmetle ilçedeki yaşlı, engelli ve hasta bireylerin hayatları kolaylaşıyor ve yaşam kaliteleri artırılıyor. Hizmetten duyduğu memnuniyeti dile getiren 67 yaşındaki Erol Sarıgöz, "Hasta olup bizim gibi evden çıkamayanlar için belediyemizin ekiplerinin eve gelip bu hizmetleri vermesi çok güzel" dedi. 69 yaşındaki Raife Paril ise, "Bayraklı Belediyesinin kuaförlük hizmetinden faydalanıyorum. Evime gelen ekipler, saç kesimi başta olmak üzere kişisel bakım ihtiyaçlarımı karşılıyor. Belediye Başkanımız İrfan Önal'a ve güler yüzlü ekibine çok teşekkür ediyorum" dedi.

HİZMETTEN KİMLER FAYDALANABİLİR?

Evde bakım hizmetinden, günlük yaşam faaliyetlerini tek başına sürdüremeyen hasta, yaşlı ve engelli vatandaşlar faydalanabiliyor. Kuaförlük hizmetleri hakkında bilgi almak için 477 20 00 numaralı telefondan dahili 3069 veya 3119'u arayabilirsiniz.

VATANDAŞLARIMIZIN YANINDAYIZ

Bayraklı Belediye Başkanı İrfan Önal, "Belediye olarak, vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştırmak ve onlara hak ettikleri değeri sunmak en büyük önceliğimiz. Evde kuaför hizmetimiz de bu anlayışımızın bir parçası. Yaşlılarımız, engellilerimiz ve sağlık sorunları nedeniyle evden çıkamayan dezavantajlı komşularımız için kişisel bakım, sadece fiziksel bir ihtiyaç değil, aynı zamanda ruhsal sağlık ve öz saygı için de çok önemli. Ekiplerimiz, evlere giderek saç kesiminden tırnak bakımına kadar tüm kişisel ihtiyaçları özenle karşılıyor. Bu hizmetlerle, vatandaşlarımızın hem yaşam kalitesini artırıyor hem de yalnız olmadıklarını hissettiriyoruz. Bayraklı'da ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın her zaman yanında olmaya devam edeceğiz. Bu hizmetleri imkanlarımız dahilinde kesintisiz bir şekilde devam ettireceğiz" dedi.



Yorumlar (0)

Yorumlar yükleniyor...

Yorum Yaz

Yorumunuz hemen yayınlanacaktır.

0/1000
Güvenlik Kodu

BELEDİYE Haberleri

Tümü

Foça Belediyesi Kış Kurslarına Büyük İlgi

Foça Belediyesi tarafından çocuklar, gençler ve yetişkinlere yönelik düzenlenen 2026–2027 Kış...

7 saat önce

Cumhuriyet Semtevleri’nde kış dönemi kurs kayıtları başlıyor

Gaziemir Belediyesi’nin kadınların sosyal ve ekonomik hayatta daha aktif olmaları ve yeni...

8 saat önce

Büyükşehir Ortaklığı ile Kadınlar İstihdama Katılıyor

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Cevdet İnci Eğitim Vakfı ve İzmir Dokuz Eylül Rotary Kulübü iş...

10 saat önce

Karşıyaka’da gazilere saygı yürüyüşü

Karşıyaka Belediyesi, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’e gazilik ünvanı ile mareşal rütbesi...

10 saat önce

Bir avuç tohumdan 700 dönüme: 9. Ata Ekmeği ve Armola...

Seferihisar’ın atalık tohumu, yerel üretim kültürü ve geleneksel lezzetleri 9. Ata Ekmeği ve...

10 saat önce

Kemalpaşa’da Sağlık Hizmeti Evlere Ulaşıyor

Kemalpaşa’da yaşlı, yatağa bağımlı ve sağlık kuruluşlarına ulaşmakta güçlük çeken vatandaşlara...

10 saat önce

Seferihisar Belediyesi gençleri kentin tarihiyle...

Seferihisar Belediyesi, ilçenin binlerce yıllık tarihini gençlere yerinde anlatmak ve...

12 saat önce

Başkan V. Şen Saha Personeliyle Buluştu

Menderes Belediyesi’nde Başkan Vekili Asuman Şen, şantiyelerde belediye çalışanları ile bir...

12 saat önce

Buca’da “Kitap Değişim Günleri” köylere taşınıyor

Buca Belediyesi’nin düzenlediği “Kitap Değişim Günleri” kapsamında bugüne kadar 35 mahallede bin...

12 saat önce

Çocukluk hayalleriyle İzmir tarımına güç oluyorlar

İzmir Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı’nın saha ekipleri,...

12 saat önce

Torbalı’da Ailelerin Yükünü Hafifleten Destek

Sosyal belediyecilik çalışmalarıyla dikkat çeken Torbalı Belediyesi, yeni çocuğu olan ailelere...

12 saat önce

Genç kadınlar sesini Konak’tan yükseltti

Konak Belediyesi’nin paydaşı olduğu “Katılımdan Güce: Türkiye’de Genç Kadınlar Sivil ve Siyasi...

12 saat önce