Bornova’da spor dolu yaz
Bornova Belediyesi’nin 1959-2021 yılları doğumlu arasında her yaştan vatandaşı kapsayan geniş branş yelpazesiyle Yaz Spor Kursları yoğun ilgi görüyor.
Cimnastik, yüzme, taekwondo, futbol, voleybol ve basketbol sahalarının dolup taştığı ilçede başta çocuklar olmak üzere tüm Bornovalılar sporla dolu bir yaz geçiriyor. Belediye Başkanı Ömer Eşki, kurslara olan ilgiden büyük memnuniyet duyduklarını belirterek sporu Bornova’da kalıcı bir yaşam kültürü haline getirmeyi hedeflediklerini vurguladı.
Bornova Belediyesi ilçede başta çocuklar olmak üzere her yaştan vatandaşı hareketli ve sağlıklı bir yaşamla buluşturan "Yaz Spor Kursları" büyük bir heyecanla başladı. Farklı branşlarda eğitimlerin hız kesmeden devam ettiği kurslar sayesinde Bornovalılar sporla dolu bir yaz geçiriyor.
7'den 70'e herkes için farklı branşlarda
Geniş bir yaş skalasına hitap eden programda her yaştan Bornovalı kendine uygun bir spor dalı buluyor. Çocuklar ve gençler için Cimnastik (2019-2021 doğumlular), Taekwondo (2011-2018 doğumlular) ve Futbol (2013-2020 doğumlular) branşlarında eğitimler devam ediyor. Takım sporlarında yeteneklerini sergileyen gençler için Voleybol (2012-2017 doğumlular) ile Kadın Basketbol (2012-2018 doğumlular) ve Erkek Basketbol (2012-2019 doğumlular) grupları sahaları dolduruyor. Yazın en çok ilgi gören branşlarından biri olan yüzme ise Yüzme (2010-2017 doğumlular) ile Yüzme Yetişkin (1959-2009 doğumlular) gruplarıyla her yaştan Bornovalıyı suyla buluşturuyor. Yetişkinler için ayrıca Voleybol Yetişkin (1976-2007 doğumlular) grubu da file önündeki yerini aldı.
Başkan Eşki: “Sporu kalıcı bir yaşam kültürü haline getirmek istiyoruz"
Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki, sporu ilçenin her noktasına yayma hedeflerine ulaştıklarını belirterek, "Bornova’da çocuklarımızın erken yaşta cimnastik, yüzme, futbol gibi branşlarla spora adım atması ve yetişkinlerimizin de bu hareketli yazın bir parçası olması bizim için çok değerli. Kurslarımızın başlamasıyla sahalarımız, salonlarımız ve havuzlarımız neşeyle doldu. Amacımız sporu Bornova'da kalıcı bir yaşam kültürü haline getirmektir." diye konuştu.
Yorumlar (0)
Yorum Yaz
Yorumunuz hemen yayınlanacaktır.
Benzer Haberler
Ödemiş’te kurtuluşun 104. yılı dolu dolu etkinliklerle...
Kuvayı Milliye’nin temellerini İlkkurşun Direnişi ile atan Ödemiş’in düşman işgalinden...
Çiğli’de Yaz Sporla Dolu Geçti: 1.747 Kişi Yaz...
Çiğli Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından çocukların, gençlerin ve...
Konak’ta yaz sporla güzelleşiyor
Konak Belediyesi’nin ücretsiz Yaz Spor Okulları, çocuklar ve kadınlara spor dolu bir yaz sunuyor.
BELEDİYE Haberleri
TümüManisa Büyükşehir Belediyesi’nden Gaziler Günü’ne Özel...
Manisa Büyükşehir Belediyesi, 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla gazi ve şehit aileleri onuruna...
Avrupa Hareketlilik Haftası’nda Sinema Gecesi Beğeni Topladı
Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından 16-22 Eylül Avrupa Hareketlilik Haftası kapsamında...
Sardes’te Tarih ve Müzik Buluşuyor: Goran Bregović...
Manisa Büyükşehir Belediyesi, binlerce yıllık geçmişiyle Lidya uygarlığının başkenti olan ve...
Denizli, İsmet İnönü ve Musalla’da kış hazırlıklarını...
Çeşme Belediye Başkanı Lâl Denizli, başkan yardımcıları, ilgili birim müdürleri ve mahalle...
Menemen Çömlek Festivaline muhteşem açılış!
Menemen Belediyesi tarafından 5’inci kez düzenlenen Uluslararası Menemen Çömlek Festivali,...
Efes Selçuk’ta 19 Eylül Gaziler Günü Törenle Kutlandı
Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e Sakarya Meydan Muharebesi’nin ardından gazilik ünvanı ve mareşallik...
Bornova'da 19 Eylül Gaziler Günü törenle kutlandı
Bornova Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen 19 Eylül Gaziler Günü programında, kahraman gazilere...
Karşıyaka kahraman gaziler için yürüyecek
Karşıyaka Belediyesi, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’e gazilik ünvanı ile mareşal rütbesi...
İzmir’de yangın güvenliği konuşuldu
İzmir Büyükşehir Belediyesi ve TMMOB tarafından düzenlenen 6. Uluslararası Katılımlı Yangın...
Foça'da Avrupa Şampiyonası heyecanı dorukta
Foça’da düzenlenen 2026 CEV U18 Avrupa Plaj Voleybolu Şampiyonası’nda grup ve eleme etabı...
İzmir’in nadir eserleri ilk kez gün yüzüne çıktı
İzmir Milli Kütüphane’nin yüzyılları aşan koleksiyonunda korunan nadir eserler ilk kez kapsamlı...
Buca’da Dünya Temizlik Günü’ne özel temizlik harekâtı
Buca Belediyesi, Dünya Temizlik Günü kapsamında Fırat Mahallesi’nde gönüllüler ve mahalle...