IF Wedding Fashion İzmir’de moda rüzgarı esmeye devam ediyor
IF Wedding Fashion İzmir – 19. Gelinlik, Damatlık ve Abiye Giyim Fuarı, ticari buluşmaların yanı sıra yeni sezon koleksiyonlarının sergilendiği görkemli defilelerle İzmir’i moda dünyasının odağına taşıyor. Ünlü mankenlerin podyuma çıktığı defileler, sektör profesyonelleri ve ziyaretçilerden yoğun ilgi görüyor.
İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde, İZFAŞ tarafından Ege Giyim Sanayicileri Derneği (EGSD) partnerliğinde düzenlenen IF Wedding Fashion İzmir-– 19. Gelinlik, Damatlık ve Abiye Giyim Fuarı, yeni sezon koleksiyonlarının sergilendiği defileleriyle kenti moda dünyasının merkezine taşıyor.
Fuarda; Türkiye’nin 11 şehrinden ve sekiz ülkeden gelinlik, damatlık, abiye, aksesuar ve çocuk giyim ürün gruplarından 203 katılımcı yer alıyor. Fuar süresince gerçekleştirilen defileler ise sektörün yeni sezon trendlerini gözler önüne seriyor. Fuarın ikinci gününde de özel olarak oluşturulan defile alanında düzenlenen defileler, sektör profesyonelleri ve ziyaretçiler tarafından yoğun ilgiyle takip edildi. Gelinlik, damatlık ve abiye koleksiyonları; estetik, zarafet ve yenilikçi tasarım anlayışıyla podyuma taşındı.
Ünlü mankenler podyumda
Tasarımcı Erkan Yılmaz’ın imzasını taşıyan World of the Fashion karma defilesi Türkiye’nin ünlü mankenlerini aynı podyumda buluşturdu. Güzide Duran, Özge Ulusoy, Demet Şener, Ece Gürsel, Wilma Elles, Ivana Sert, Gizem Özdilli, Simge Tertemiz, Özlem Yıldız gibi isimlerin ve Rönesans Model Ajans mankenlerinin yer aldığı defilenin koreografisini ise Akif Örük yaptı. Erkan Yılmaz, bu kadar ünlü ismi bir araya getirmenin mutluluğunu yaşadığını belirterek “Böyle bir fuarı düzenledikleri, bize sağladıkları bu imkanlar için İZFAŞ’a ve İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür ediyorum” dedi.
Elles fuara oğluyla geldi
Defile sonunda verdikleri röportajda; podyumda rekabetten uzak, dayanışma ve ekip ruhuyla hareket ettiklerini belirten modeller, IF Wedding Fashion İzmir podyumunda bir arada olmaktan memnuniyet duyduklarını dile getirdi. Öte yandan, ünlü oyuncu ve manken Wilma Elles, fuara minik oğlu Leon Mirza ile katıldı. Defile sonrasında kuliste uyuyan bebeğiyle ilgilenen Elles, podyumda sergilediği performansla da izleyicilerin beğenisini kazandı.
6 markanın defilesi büyük ilgi gördü
Günün ikinci defilesi Elegance Fashion Show ise Serkan ve Gökhan Duman koreografisinde gerçekleştirildi. Altı markanın yer aldığı defilede, toplam 62 parçadan oluşan gelinlik ve abiye koleksiyonları podyuma taşındı. Dans gösterileriyle zenginleştirilen defilenin sunuculuğunu üstlenen Özge Ulusoy, Ivana Sert, Ece Gürsel ve Wilma Elles’le birlikte podyuma çıktı. Tanınmış markaların yeni sezon tasarımlarının sergilendiği defile, sektör profesyonelleri ve ziyaretçiler tarafından ilgiyle takip edildi.
Oğuz: Dünya fuarları arasında özel bir fuar
Wedding Style tarafından Duman Ajans organizasyonu ile Serkan ve Gökhan Duman’ın koreografisinde düzenlenen karma defilede, 15 firmanın hazırladığı 75 parçadan oluşan gelinlik, damatlık ve abiye koleksiyonları podyuma taşındı. Wedding Style Dergisi’nin yayıncısı Nalan Oğuz, IF Wedding Fashion İzmir’in uluslararası niteliğiyle dünya fuarları arasında özel bir konuma sahip olduğunu belirterek, çok sayıda markanın aynı podyumda buluşmasının sektör açısından önemli bir sinerji oluşturduğunu ifade etti. Oğuz, fuarın sektörü bir araya getiren güçlü yapısının, markaların hem yurt içinden hem de yurt dışından gelen alıcılarla doğrudan temas kurmasına olanak sağladığını söyledi.
Yorumlar (0)
Yorum Yaz
Yorumunuz hemen yayınlanacaktır.
Benzer Haberler
IF Wedding Fashion İzmir’e 71 ülkeden profesyonel ziyaretçi
İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde, İZFAŞ tarafından, Ege Giyim Sanayicileri Derneği...
IF Wedding Fashion İzmir 20 Ocak’ta kapılarını açıyor
Avrupa’nın en büyük moda fuarlarından IF Wedding Fashion İzmir, 19. yılında, gelinlik, damatlık...
19. IF Wedding Fashion İzmir için geri sayım başladı
Avrupa’nın en büyük moda fuarlarından IF Wedding Fashion İzmir – Gelinlik, Damatlık ve Abiye...
BELEDİYE Haberleri
TümüManisa Büyükşehir Belediyesi’nden Gaziler Günü’ne Özel...
Manisa Büyükşehir Belediyesi, 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla gazi ve şehit aileleri onuruna...
Avrupa Hareketlilik Haftası’nda Sinema Gecesi Beğeni Topladı
Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından 16-22 Eylül Avrupa Hareketlilik Haftası kapsamında...
Sardes’te Tarih ve Müzik Buluşuyor: Goran Bregović...
Manisa Büyükşehir Belediyesi, binlerce yıllık geçmişiyle Lidya uygarlığının başkenti olan ve...
Denizli, İsmet İnönü ve Musalla’da kış hazırlıklarını...
Çeşme Belediye Başkanı Lâl Denizli, başkan yardımcıları, ilgili birim müdürleri ve mahalle...
Menemen Çömlek Festivaline muhteşem açılış!
Menemen Belediyesi tarafından 5’inci kez düzenlenen Uluslararası Menemen Çömlek Festivali,...
Efes Selçuk’ta 19 Eylül Gaziler Günü Törenle Kutlandı
Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e Sakarya Meydan Muharebesi’nin ardından gazilik ünvanı ve mareşallik...
Bornova'da 19 Eylül Gaziler Günü törenle kutlandı
Bornova Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen 19 Eylül Gaziler Günü programında, kahraman gazilere...
Karşıyaka kahraman gaziler için yürüyecek
Karşıyaka Belediyesi, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’e gazilik ünvanı ile mareşal rütbesi...
İzmir’de yangın güvenliği konuşuldu
İzmir Büyükşehir Belediyesi ve TMMOB tarafından düzenlenen 6. Uluslararası Katılımlı Yangın...
Foça'da Avrupa Şampiyonası heyecanı dorukta
Foça’da düzenlenen 2026 CEV U18 Avrupa Plaj Voleybolu Şampiyonası’nda grup ve eleme etabı...
İzmir’in nadir eserleri ilk kez gün yüzüne çıktı
İzmir Milli Kütüphane’nin yüzyılları aşan koleksiyonunda korunan nadir eserler ilk kez kapsamlı...
Buca’da Dünya Temizlik Günü’ne özel temizlik harekâtı
Buca Belediyesi, Dünya Temizlik Günü kapsamında Fırat Mahallesi’nde gönüllüler ve mahalle...