Ramazan ayının bereket sofrası bu kez Çeşme'de kuruldu
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, ramazan ayında Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen iftar programlarında yurttaşlarla buluşmaya devam ediyor.
Çeşme Cumhuriyet Meydanı'ndaki iftara katılan Başkan Tugay, “Aynı masanın etrafında bir araya gelmek, birbirimizi bu birlik beraberlik tablosu içinde görmek çok değerli. Kıymetini bilelim” dedi.
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin ramazan ayında dayanışma ruhuyla sofraların bereketini artırdığı iftarlarda vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor. Çeşme Belediye Başkanı Lal Denizli ev sahipliğinde Çeşme'de çeşitli programlara katılan Başkan Dr. Cemil Tugay, ilk olarak Çeşme Vizyon Ofisi'ni ziyaret etti. Çeşme Vizyon Ofisi Başkanı Şehir Plancısı Esra Koçdemir, ofisin çalışmaları ve hedefleri hakkında sunum yaptı. Toplantıda İzmir Planlama Ajansı Başkanı Prof. Dr. Koray Velibeyoğlu, Şehir Plancısı Faruk Göksu ve kurul üyeleri yer aldı. Ziyaretin ardından Başkan Tugay, Alaçatı ve Çeşme’de çarşı esnafıyla buluştu ve hayırlı işler diledi. Çeşme Belediye Başkanı Lal Denizli, Başkan Tugay'a Alaçatı Çarşısı ve Çeşme Çarşısı'nın Balıkçılar ile Terziler Sokağı'nda yapacakları projeleri anlattı.
Tugay: Kıymetini bilelim
İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen iftarda vatandaşlarla buluşan, yemek öncesinde yanında oturan iki yaşındaki Eliz Aygör'e oyuncak hediye eden İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, “Bu birlik ve beraberliğin daim olmasını diliyoruz. Ramazan ayının bereketinin ülkemizin üzerinde olması umuduyla gelecek güzel günlere birlikte erişmeyi diliyoruz. Bu sofralar aynı zamanda hepimizin bu ülkenin yurttaşları olarak eşit haklara sahip olduğumuzu hatırladığımız zamanlar olmalı. İnsanlarımızın yokluk içinde olmaması gerektiğini hatırladığımız zamanlar olmalı. Büyüğü, küçüğü, yaşlısı, genci, kadını, erkeği, yoksulu ve varsılı bir arada aynı masanın etrafında oturup aynı yemeği yemek, birbirimizi bu birlik beraberlik tablosu içinde görmek çok değerli. Kıymetini bilelim” dedi.
Denizli: Ramazan bir ekmeği bölüşmenin vaktidir
Çeşme Belediye Başkanı Lal Denizli, ramazanda aynı sofrada oturup bir ekmeği bölüşmenin önemine değinerek “İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Cemil Tugay'ı güzel Çeşme’mizde ağırlamaktan büyük bir onur duyuyoruz. İyi ki bu dayanışmanın, kardeşliğin, hem Çeşme hem İzmir'i bu inançla büyütmenin ve geliştirmenin peşinde olan bir Büyükşehir Belediye Başkanı’na sahibiz” diye konuştu.
Yorumlar (0)
Yorum Yaz
Yorumunuz hemen yayınlanacaktır.
Benzer Haberler
Bağarası’nda Ramazan Sofrası: Bereket ve Dayanışma Aynı...
Foça Belediyesi’nin “Foça’da Ramazan Sofraları” programı kapsamında Bağarası Mahallesi’nde...
Büyükşehir’in İftar Sofrası Gördes’te Kuruldu
Manisa Büyükşehir Belediyesi, Ramazan ayının ruhuna uygun birlik, beraberlik ve dayanışma...
Büyükşehir’in bereket sofrası Torbalı’da
İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin ramazan ayı boyunca ilçelerde düzenlediği iftar programı,...
BELEDİYE Haberleri
TümüCEV U18 Avrupa Plaj Voleybolu Şampiyonası Rüzgarı Foça’da...
İzmir Büyükşehir Belediyesinin ev sahipliğinde, Avrupa Voleybol Konfederasyonu (CEV) ve Türkiye...
Bayraklı Tünelleri’ndeki tır yangını kısa sürede söndürüldü
İzmir Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi ekipleri, Bayraklı Tünelleri’nin Çiğli istikametinde...
AYVALIKLI KADINLARIN EL EMEĞİ CENNET TEPESİ’NDE SOFRALARA...
Ayvalık’ın yerel üretim gücünü kadın emeğiyle buluşturan S.S. Ayvalık Üretim ve Pazarlama...
Selendi’de 26 Yıllık Yol İlk Kez Asfaltla Buluşuyor
Manisa Büyükşehir Belediyesi, Selendi ilçesi Halılar Mahallesi ile Harbiciler karayolu...
29. Ortaca Tarım, Çevre ve Turizm Festivalimiz Coşkuyla...
Güneşin, toprağın ve turizmin kalbi Ortaca’mızda bu yıl 29.’su düzenlenen Ortaca Tarım, Çevre...
Cemal Gürsel Caddesi’nin bir kısmı 22 Eylül’de trafiğe...
Avrupa Hareketlilik Haftası’nın finali olan 22 Eylül Otomobilsiz Kent Günü dolayısıyla, Bostanlı...
Ovacık’ta üretimin bereketi 11. kez paylaşıldı
Çeşme Belediyesi tarafından düzenlenen 11. Ovacık Tarım ve Sakız Koyunu Şenliği, 19-20 Eylül...
Hollanda ve Avusturya Avrupa şampiyonu
İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde Foça’da düzenlenen 2026 CEV U18 Avrupa Plaj...
Karşıyaka’nın tarihi sağlık merkezinde restorasyon başladı
Karşıyaka Belediyesi, 1950’li yıllarda inşa edilen ve ‘korunması gerekli taşınmaz kültür...
Kurtuluş Haftası Etkinlikleri Onur Akın Konseriyle Sona Erdi
Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Kurtuluş Haftası etkinlikleri, Kula’da...
Bayraklı’da Avrupa Hareketlilik Haftası renkli...
Bayraklı’da 7’den 70’e vatandaşlar Avrupa Hareketlilik Haftası için bir araya geldi.
Torbalı’da Kaldırım İşgaline Geçit Yok!
Torbalı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelinde kaldırım işgallerine karşı...