Ulaş Karasu Bornova’da: "Yoksulluk ve hukuksuzluğun karşısında, halkın yanında, adaletin peşindeyiz"
CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Sivas Milletvekili Ulaş Karasu, Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki ile birlikte Bornova’da bir dizi programa katıldı.
Pınar Caddesi’ndeki yol yapım çalışmalarını yerinde inceleyen Karasu, altyapı projelerine destek verdi. Ardından, Bornova Belediyesi tarafından yenilenen evinde Hüsne Gökten’i ziyaret ederek sosyal belediyeciliğin önemini vurguladı.
Programın son durağı olan Sivas İmranlı Derneği’nde vatandaşlarla bir araya gelen Karasu, yoksulluk ve hukuksuzlukla mücadelede dayanışmanın önemine dikkat çekti.
Pınar Caddesi’nde gece-gündüz süren çalışmalara destek
CHP Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Sivas Milletvekili Ulaş Karasu, Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki ile birlikte Bornova Belediyesi’nin Pınar Caddesi’nde yürüttüğü yol yapım çalışmalarını gece yarısı yerinde inceledi. Çalışmaların hız kesmeden devam ettiğini vurgulayan Karasu, iş makinesine çıkarak beton dökümü için düğmeye bastı.Başkan Ömer Eşki, Bornova’da kesintisiz süren altyapı çalışmalarına dikkat çekerek, “Yol, kent yaşamının omurgasıdır. Bornovalılar hak ettikleri modern ve güvenli yollara kavuşacak. Gece-gündüz demeden çalışıyoruz” dedi.Karasu ise, “Halkımızın hayatını kolaylaştıran her projeye destek vermek bizim görevimiz. Bornova Belediyesi’nin çalışmalarını takdirle takip ediyorum” diye konuştu.
Sosyal belediyeciliğin en güzel örneği:
Hüsne Gökten’in yeni eviKarasu ve Başkan Eşki, Bornova Belediyesi’nin sosyal desteklerinden faydalanan Hüsne Gökten’i de Naldöken’de belediye tarafından yenilenen evinde ziyaret etti. Eşi cezaevinde olan ve üç çocuğuyla birlikte yaşayan Gökten, Bornova Belediyesi’nin desteğiyle sıcak bir yuvaya kavuştu.Başkan Ömer Eşki, sosyal belediyeciliğin önemine vurgu yaparak, “Bizim belediyecilik anlayışımızda kimse yalnız değil. Dayanışma ile herkesin insanca yaşayabileceği bir Bornova’yı inşa ediyoruz” derken Ulaş Karasu “Bu ülkenin kaynakları yandaşa değil, halka harcanmalı. Bornova’da gördüğümüz sosyal belediyecilik örneklerinin tüm Türkiye’ye yayılmasını istiyoruz” ifadelerini kullandı.
Sivaslılarla buluşma: "Yoksullukla ve hukuksuzlukla mücadeleye devam"
CHP İzmir Milletvekili Ednan Arslan, CHP Bornova İlçe Başkanı Ertürk Çapın ve partililerin katılımıyla programın bir sonraki durağı Sivas İmranlı Kalkındırma-Kültür ve Yardımlaşma Derneği oldu. Burada konuşan Ulaş Karasu, ülkede artan yoksulluğa ve hukuksuzluğa dikkat çekerek, “Ülkeyi yönetenler halkı unuttu, adaleti yok sayıyor. Biz ise her zaman halkın yanındayız ve mücadelemizi sürdüreceğiz” dedi.
Başkan Ömer Eşki, Bornova’da herkesi kapsayan bir belediyecilik anlayışını benimsediklerini belirterek, “Dayanışma bizim en güçlü yanımız. Bornova’yı birlikte yönetiyor, geleceğimizi birlikte inşa ediyoruz” şeklinde konuştu.
Yorumlar (0)
Yorum Yaz
Yorumunuz hemen yayınlanacaktır.
Benzer Haberler
İzmir'de işçi zirvesi düzenlendi: Rapor hazırlanacak
CHP Sivil Toplum Kuruluşları ve Meslek Örgütlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı, Sivas...
Torun: Ulaş Tepe Ordu Büyükşehir’e aday olabilir
Ordu'da katıldığı bir etkinlikte konuşan CAO Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Politika...
CHP’li Karasu: 17 milyon emekli canlı canlı tabuta gömülüyor
Emekliler, açlık sınırının altında kalan maaşlarla yaşam mücadelesi verirken, artan hayat...
BELEDİYE Haberleri
TümüBuca'da Tarihi Miras 'Hazine Avı' Etkinliğiyle Gençlerle...
İzmir'in tarihi ilçelerinden Buca'da, kentin kültürel mirasını tanıtmak amacıyla 'Hazine Avı'...
Menderes Belediye Başkanı İlkay Çiçek'in İfadesi Ortaya...
İzmir'de yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan Menderes Belediye Başkanı İlkay...
Konak'ta Fırsat Eşitliği İçin İmzalar Atıldı: Sosyal...
Konak Belediyesi, toplumsal alanda fırsat eşitliğini sağlamak ve dezavantajlı grupları...
Hayat Kurtaran Baba Kızını Kortlarda Şampiyonluğa Hazırlıyor
Geçmişte kritik müdahalesiyle bir insanın hayatını kurtaran baba, şimdi tüm gücüyle kızının...
Başkan Eşki'den Çamdibi Çıkarması: Bornova'da Saha...
Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki, Çamdibi Mahallesi'ni ziyaret ederek esnaf ve vatandaşlarla...
Büyükşehir Belediyesi’nden Üreticiye Sahada Domates Desteği
Büyükşehir Belediyesi, kırsal kalkınmayı desteklemek amacıyla domates üreticilerine yönelik...
Başkan Tugay, Kazakistan’da İzmir için yeni iş...
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay ve beraberindeki İzmir heyeti, Kazakistan'ın...
Egeşehir operasyonu: Ağbaba'nın abisi gözaltında!
Yeni Parti Malatya Milletvekili Veli Ağbaba'nın ağabeyi Hür Ağababa dahil gözaltına alınan iki...
Büyükşehir emeklinin yanında
İzmir Büyükşehir Belediyesi, ihtiyaç sahibi emeklilere yönelik Emekli Desteği Programı’nı...
İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne operasyon: Veli Ağbaba’nın...
İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne yönelik yürütülen soruşturma kapsamında YENİ Parti Malatya...
İzmir Kültür Sanat Merkezine Estetik Dokunuş: Yenilenen...
İzmir'in önemli kültür sanat merkezlerinden birinde yürütülen estetik ve teknik yenileme...
Menderes Belediyesi'ne Operasyon: İlkay Çiçek Dahil Çok...
İzmir'in Menderes ilçesinde belediyeye yönelik geniş çaplı bir operasyon düzenlendi. Operasyon...