BIST 100 11.479,87 %1,29 Altın 6.529,61 ₺/gr %1,01 Bitcoin $75.752 %0,40 Dolar 50,07 ₺ %0,00 Euro 55,96 ₺ %0,00 Sterlin 67,20 ₺ %0,00 Gümüş 83,77 ₺/gr %0,05 Ethereum $2.229,74 %0,89 İsviçre Frangı 61,15 ₺ %0,20 Kanada Doları 35,59 ₺ %0,39 Avustralya Doları 34,58 ₺ %0,37 Suudi Riyali 13,37 ₺ %0,22 BAE Dirhemi 13,66 ₺ %0,23 Rus Rublesi 0,62 ₺ %0,29 Çin Yuanı 7,52 ₺ %0,14
Foto Galeri Video Yazarlar
Anasayfa BELEDİYE Urla’da 40 yıllık sorun çözüldü, sokaklar yenilendi

Urla’da 40 yıllık sorun çözüldü, sokaklar yenilendi

Urla Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’nün ilçe genelinde yürüttüğü çalışmalar, Zeytinalan’dan Kuşçular’a, sahillerden çocuk parklarına kadar birçok noktada vatandaşların yaşamını kolaylaştırıyor.

0Yorumlar
Urla’da 40 yıllık sorun çözüldü, sokaklar yenilendi

Açılan yollar, yapılan düzenlemeler ve sürdürülen bakım-onarım çalışmalarıyla Urla’da çözüm odaklı belediyecilik vatandaşlardan tam not aldıUrla Belediyesi, vatandaşların yıllardır beklediği altyapı ve ulaşım sorunlarını birer birer çözüme kavuşturuyor.

Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, özellikle Zeytinalanı – İsmet İnönü Bulvarı üzerinde 40 yıldır açılmayı bekleyen “İnönü Caddesi”ni trafiğe açarak, bölge ulaşımına nefes aldırdı. Yeni açılan yol, bölgedeki trafik yoğunluğunu önemli ölçüde rahatlatırken, çevre mahalleler için de büyük kolaylık sağladı. Çamlıçay sahilinde meydana gelen zemin çökmesi üzerine hızlıca müdahale eden Fen İşleri ekipleri, vatandaşların can ve mal güvenliği için gerekli tüm önlemleri alarak onarım çalışmalarına başladı. Öte yandan ilçe genelindeki çocuk parklarında da aydınlatma çalışmaları yapılarak, çocukların ve ailelerin akşam saatlerinde de güven içinde vakit geçirmesi sağlandı.

YENİ OTOPARK SOKAKTA DÖNÜŞÜM TAMAMLANDI

Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin çalışmaları yalnızca merkezle sınırlı kalmadı. Yeni Otopark Sokak’ta başlatılan sokak düzenleme projesiyle yaya ve araç trafiğinin daha güvenli ve konforlu hale getirildi. Proje kapsamında bordür çalışmaları ve yol genişletme uygulamaları yapılan sokakta trafik düzene girdi. Aynı zamanda kaldırım  yolun diğer kısmında kilit parkte taş çalışaması gerçekleştirildi. Bordür çalışması ile yolu ikiye ayıran ekipler sokakta gereksiz parklanmaların önüne geçerek trafik akışını rahatlattı. Yapılan çalışmalarla modern ve kullanışlı bir sokak düzeni sağlandı. Fen İşleri ekipleri ayrıca ulaşımı sadece merkezde değil merkez dışında rahatlattı. Kuşçular Mahallesinde, vatandaşların istekleri doğrultusunda asfalt onarım çalışmaları gerçekleştirildi.

“GEÇİCİ DEĞİL KALICI İŞLER YAPIYORUZ”

Urla Belediye Başkanı Selçuk Balkan da Fen İşleri ekiplerinin ilçede yürüttüğü çalışmalar ile ilgili şu açıklamayı yaptı: “Fen İşleri Müdürlüğümüzle birlikte yalnızca bugünü değil, yarını da planlıyoruz. Zeytinalan’da 40 yıldır açılamayan yolu hizmete açtık. Çamlıçay sahilinde çöken yola hızlıca müdahale ederek güvenliği sağladık. Çocuklarımız için parklarımızı aydınlattık. Yeni Otopark Sokak’ta vatandaşlarımızın adeta kanayan yarası haline gelen ve merkez trafiği çok etkileyen bir yerde dönüşümü gerçekleştirdik. Burada yaptığımız çalışmalarda vatandaşlarımızdan da güzel dönüşler aldık. Bu çalışmalar, Urla’yı daha yaşanabilir, daha güvenli ve daha konforlu bir kent haline getirmenin adımlarıdır. Biz geçici değil, kalıcı işler yapıyoruz. Urla’da hizmet etmeye, çözüm üretmeye devam edeceğiz. Çalışmalar süresince vatandaşlarımızdan sadece sabır ve anlayış bekliyoruz. Bizler bütün ekiplerimizle var olan sorunları biliyoruz ve çözmek için elimizden geleni yapıyoruz. Herşey daha yaşanabilir bir Urla için.”



Yorumlar (0)

Yorumlar yükleniyor...

Yorum Yaz

Yorumunuz hemen yayınlanacaktır.

0/1000
Güvenlik Kodu

BELEDİYE Haberleri

Tümü

Güzelbahçe’de Bülent Ecevit için anma töreni

Eski Başbakan Bülent Ecevit, vefatının 20. yıl dönümünde Güzelbahçe’de Rahşan ve Bülent Ecevit...

1 gün önce

Ali Rıza Bodur için Karşıyaka’da anma töreni

Karşıyaka’da düzenlenen törende, eski CHP İzmir Milletvekili Ali Rıza Bodur birinci ölüm yıl...

1 gün önce

Çiğli Belediye Başkanı Yıldız’dan eleştirilere yanıt

Çiğli Belediye Başkanı Onur Emrah Yıldız, kooperatif süreci, kamu zararı iddiaları ve Joymade...

1 gün önce

Korkuteli Belediye Başkanı görevine bağımsız devam edecek

Korkuteli Belediye Başkanı Saniye Caran, CHP'den istifa ettiğini ve görevini bağımsız olarak...

1 gün önce

Konak Belediye Meclisi kasım ayının ilk toplantısını...

Konak Belediye Meclisi’nin kasım ayı toplantısında Alsancak ve Hatay’daki K planlarına yönelik...

1 gün önce

Konak’ta örnek iş birliği: Genç makaslar İleri Yaş’a...

Konak Belediyesi İleri Yaş Sağlıklı Yaşam Merkezi’ne konuk olan İzmir Konak Meslek Yüksekokulu...

1 gün önce

Bornova’da içleri ısıtan dayanışma

Bornova Belediyesi, havaların soğumasıyla birlikte hafta içi her sabah metro istasyonlarında 2...

1 gün önce

Besim Dutlulu’dan mal varlığı açıklaması

Besim Dutlulu, mal varlığına yönelik eleştirilere yanıt vererek birikimlerini eşiyle birlikte 20...

1 gün önce

Buca’nın tarihi hamamında sanata yer var

Buca Belediyesi’nin tarihi Pembe Köşk’ün hamam bölümünü dönüştürerek kültür ve sanat yaşamına...

1 gün önce

Başkan Eşki’den Serhat Sökmen’e anlamlı ziyaret

Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki, İzmir Barosu Başkanlığına seçilen eski mesai arkadaşı ve...

1 gün önce

İzmir’de 250 mahallede sosyal destek taraması

İzmir Büyükşehir Belediyesi, metropol dışındaki 19 ilçenin 250 mahallesinde yürüttüğü saha...

1 gün önce

Büyükşehir’in yeni hizmet binası için gece mesaisi

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin yeniden inşa edeceği ana hizmet binasının zemin ve temel etüt...

1 gün önce