Gelinlik sektörünün gözü bu fuarda
Alanında Avrupa’nın en büyüğü ve sektörün Küresel Fuar Endüstirisi Birliği (UFI) onaylı tek fuarı IF Wedding Fashion İzmir–Gelinlik, Damatlık ve Abiye Giyim Fuarı, 4 – 7 Şubat 2015 tarihleri arasında 9’uncu kez organize edilecek.
İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde, İzmir Fuarcılık Hizmetleri Kültür ve Sanat İşleri Tic. A.Ş. (İZFAŞ) tarafından düzenlenen yeni yılın ilk fuarı, IF Wedding Fashion İzmir olacak. Fuar, yerli ve yabancı sektör temsilcilerini “Gelinliğin Başkenti” İzmir’de buluşturacak. Sektör, İzmir’den dünyaya açılacak.
2015 yılında son kez İzmir Uluslararası Fuar Alanı’nda gerçekleştirilecek olan IF Wedding Fashion İzmir, 2016 yılı itibariyle Gaziemir’deki Fuar İzmir’de organize edilecek.
Hazırlıklar Tam Gaz
Hazırlıkların hızla devam ettiği 9’uncu IF Wedding Fashion İzmir Fuarı’nın son danışma kurulu toplantısı, sektör temsilcilerinin katılımıyla gerçekleştirildi. Alım heyetlerinin üzerinde önemle durulduğu danışma kurulu toplantısında, fuarın son hazırlık çalışmaları aktarıldı.
Rusya, Fransa, Almanya, Doğu Avrupa, Azerbaycan ve Orta Doğu Ülkelerine yönelik özel saha çalışmalarının yapıldığı IF Wedding Fashion İzmir’de bu yıl yerli ve yabancı 170’e yakın firma stand açacak.
İzmir Ekonomisinde Hareketli Günler
Geçtiğimiz Fuar’da 70'e yakın ülkeyi İzmir’de buluşturan IF Wedding Fashion İzmir, bir dünya buluşmasına ev sahipliği yapıyor.
Alım heyeti çalışmalarının hızla devam ettiği Gelinlik, Damatlık ve Abiye Giyim Fuarı, yurtiçi ve yurtdışından gelen katılımcılar ve ziyaretçileri ile başta İzmir olmak üzere Türkiye ekonomisinin kalkınmasına katkıda bulunmaya devam edecek. Yer sıkıntısı nedeniyle Fuar katılımcıları büyük bir titizlikle belirlenirken; önümüzdeki yıl Fuar İzmir’de düzenlenecek olan IF Wedding Fashion İzmir Fuarı, daha da büyüyerek, kent ekonomisine daha fazla katkı sağlayacak.
Tasarımcılar İpek Yolu’na Hazırlanıyor
Türkiye’nin dört bir yanından başvuruların olduğu Gelinlik Tasarım Yarışması, gelinlik tasarımı yapan genç stilistlere yeni bir yarışma ve keşfedilme fırsatı sunmaya devam ediyor.
Tasarımcılar bu yıl “İpek Yolu” temasıyla yarışıyor. Fuar kapsamında altıncı kez gerçekleştirilecek Gelinlik Tasarım Yarışması’nın jurisinde ünlü modacılar, akademisyenler ve sektör temsilcileri yer alıyor.
Yarı finalistlerin belirlendiği yarışmada, 16 tasarım yarışacak. Gelinlik Tasarım Yarışması’nın final defilesi, 4 Şubat 2015 Çarşamba, IF Wedding Fashion İzmir Fuarı’nın açılış günü gerçekleştirilecek. Finale kalan tüm gelinlikler ise fuar süresince sergi alanında sergilenecek.
IF Wedding Fashion İzmir Fuarı’nın bu yıl ki performans defilesi, 2013 yılında “Beyaz Perde” temasıyla düzenlenen Gelinlik Tasarım Yarışması birincisi İzmir Ekonomi Üniversitesi GSF Moda Bölümü öğrencisi Firdevs Tülin Gülhan tarafından gerçekleştirilecek.
T.C. Ekonomi Bakanlığı’nın katkılarıyla düzenlenen Gelinlik, Damatlık ve Abiye Giyim Fuarı, Türkiye Moda ve Hazır Giyim Federasyonu (TMHGF) ve Ege Giyim Sanayicileri Derneği (EGSD) destekleriyle gerçekleştiriliyor.
IF Wedding Fashion İzmir - Gelinlik, Damatlık ve Abiye Giyim Fuarı, sadece profesyonel ziyaretçiye yönelik olarak organize ediliyor.
Yorumlar (0)
Yorum Yaz
Yorumunuz hemen yayınlanacaktır.
Benzer Haberler
Gelinlik Tasarım Yarışması'nda ödüller sahiplerini buldu
Uluslararası moda dünyasının önemli buluşmalarından IF Wedding Fashion İzmir – 19. Gelinlik,...
IF Wedding Fashion İzmir’de “Sessiz Asalet” podyuma taşındı
IF Wedding Fashion İzmir–Gelinlik, Damatlık ve Abiye Giyim Fuarı, uluslararası ticari kimliğinin...
Otomobil ve motosiklet tutkunları bu fuarda buluşuyor
MOTTA-Motorlu Taşıtlar Fuarı, Fuar İzmir’de açıldı. İlk kez düzenlenen fuar, otomotiv sektörünün...
EKONOMİ Haberleri
TümüAkaryakıtta ÖTV indirimi sevinci bir gün sürdü! Dev zam...
Döviz kuru ve Brent petrol fiyatlarındaki dalgalanmalar akaryakıt fiyatlarını doğrudan...
Motorinde ÖTV sıfırlandı! Pompa fiyatların dev indirim...
Enflasyonla mücadele adımları kapsamında akaryakıt fiyatlarını doğrudan etkileyecek kritik bir...
TOSBİ’den sürdürülebilir sanayide iki önemli adım
Tire Organize Sanayi Bölgesi (TOSBİ) ISO 45001 İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi ile ISO...
GIDA AMBALAJI VE ENDÜSTRİYEL ÜRETİMİN GÜÇLÜ OYUNCUSU...
33 yıllık üretim gücünü yatırımcılarla buluşturuyor
Altın için dudak uçuklatan tahmin! Dev banka rakam verdi
Küresel piyasalarda ons altın haftayı 4.342 dolardan tamamlarken, 6 dev finans kuruluşu yeni...
Araç sahiplerini üzecek haber: Benzine yeni zam geliyor
Küresel piyasalardaki dalgalanmalar nedeniyle akaryakıt fiyatlarına yeni bir zam bekleniyor....
Döviz Piyasasında Son Tablo: Dolar Güçleniyor, Euro Yatay...
İstanbul serbest piyasada dolar güne 47,3780 liradan başlayarak önceki kapanışın üzerine çıktı....
Petroldeki çöküş gümüşe yaradı: Fiyatlar kritik eşiğe...
ABD ile İran arasındaki gerilimin durulması ve petrol fiyatlarındaki düşüşün küresel piyasaları...
Altına ateşkes dopingi!
Altın fiyatları, ABD ve İran arasındaki karşılıklı saldırıların ardından askeri eylemlerin...
Araç Sahipleri Dikkat! MTV Ödemelerinde Son Tarih...
"Motorlu Taşıtlar Vergisi'nin (MTV) ikinci taksit ödemeleri için geri sayıma geçildi.
Kızıldeniz'de tanker trafiği yüzde 69 düştü
ABD-İran gerilimiyle Hürmüz Boğazı'nda durma noktasına gelen gemi geçişlerine bir darbe de...
İmalat sanayisinde kapasite kullanım oranı temmuz ayında...
Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), temmuz ayına ilişkin imalat sanayi kapasite kullanım...