Bornova'da asfalt seferberliği
Bornova Belediyesi, ilçe genelinde yol sorunlarını çözmek için kapsamlı bir asfalt seferberliği başlattı.
Aynı anda üç farklı mahallede eşzamanlı olarak yol yapım çalışmalarını sürdüren Bornova Belediyesi, bu sayede ilçe halkının ulaşımını kolaylaştırmayı hedefliyor. Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki, CHP Bornova İlçe Başkanı Ertürk Çapın ile birlikte sahaya çıkarak, çalışmaları yerinde inceledi ve yapılanlar hakkında detaylı bilgi verdi.Bornova’nın tamamında yol sorunlarını çözmek için tüm imkanlarını seferber ettiklerini söyleyen Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki,“CHP Bornova İlçe Başkanımız Sayın Ertürk Çapın ve Büyükşehir ile Bornova Belediyesi meclis üyelerimiz ile birlikte sahadayız. Bugün, Bornova’da bir ilki gerçekleştiriyoruz; aynı gün içerisinde üç ayrı mahallede asfalt serimi yapıyoruz. Bu, vatandaşlarımızın yol sorunlarını bir an önce çözmek için gösterdiğimiz çabanın en somut örneğidir” dedi.
"Her mahalleye ve köye eşit hizmet"
Üç noktada devam eden çalışmaların detayları hakkında bilgi veren Başkan Eşki, “Mevlana Mahallesi’nde Kent Lokantamızı kuracağımız bölgede yoğun çalışmalarımız var. 1707 ve 1709 sokakların kapalı olan yollarını açarak birbirine bağladık. Kızılay Mahallesi’nde yaklaşık on gün önce başlayan yol çalışmalarımız tüm hızıyla sürüyor. Ayrıca, Sarnıç Köyü’nde muhtarımızın taleplerini dikkate alarak Akyar Sokak’ta asfalt serimi gerçekleştirdik. Köylerimizi de unutmadık; Bornova’ya bağlı 12 köyümüzde ihtiyaç duyulan asfalt çalışmalarını tamamlayacağız. Amacımız, Bornova’nın her mahallesini modern ve ulaşılabilir hale getirmek” diye konuştu.
"Sorunlarını kısa sürede çözeceğiz”
Başkan Eşki, çalışmaların hızla devam ettiğini belirterek, “Kent Lokantamızı açmaya hazır hale getireceğiz ve vatandaşlarımız burada da kaliteli hizmet alabilecek. Bornova’nın tüm sokaklarını asfaltlayarak mahallelerimizde yaşayan vatandaşlarımızın kolayca ulaşımını sağlamayı hedefliyoruz. Bu asfalt seferberliği ile tüm sokaklarımızı yenileyip, Bornova’yı daha yaşanabilir bir hale getireceğiz” dedi.
Yorumlar (0)
Yorum Yaz
Yorumunuz hemen yayınlanacaktır.
Benzer Haberler
Seferihisar’da asfalt seferberliği Teos Caddesi’nde devam...
Seferihisar Belediyesi ile İzmir Büyükşehir Belediyesi iş birliğinde ilçenin dört bir yanında...
Kemalpaşa’da Asfalt Seferberliği Sürüyor
Kemalpaşa’da yol yatırımları hız kazanırken, özellikle üretim yolları başta olmak üzere ilçenin...
Bornova’da 2.489 öğrenci ile sağlık seferberliği
Bornova Belediyesi 2026 yılında hayata geçirdiği geniş kapsamlı koruyucu sağlık seferberliği ile...
GÜNDEM Haberleri
Tümüİzmir basınına 4 Eylül buluşması! Ege Güç Birliği’nden...
Ege Güç Birliği Konfederasyonu, Sivas Kongresi’nin yıl dönümü olan 4 Eylül’de İzmir basını ile...
Polis memuru Melih Kaygusuz şehit oldu
Şırnak’ın Cizre ilçesinde görev sırasında trafik kazasında yaralanan polis memuru Melih...
Özgür Özel’den Melih Gökçek soruşturmasına tepki
Özgür Özel, Melih Gökçek hakkında yürütülen soruşturmanın farklı bir yöntemle ele alındığını...
Yüreğir Belediyesi, mahkeme kararıyla AK Parti'ye geçti
Yüreğir Belediyesi Başkanvekilliği için aylardır devam eden seçim ve yargı sürecinde yeni bir...
Silivri gemi faciasında çarpıcı rapor: Gözcü yoktu
Silivri açıklarında iki geminin çarpışmasıyla batan Tuğberk İmamoğlu'ndaki 10 denizci aranırken,...
RC Medya Grup’tan Yayıncılıkta Yeni Dönem
İzmir Türk TV ailesi büyüyor, yayın yelpazesi genişliyor!
Mehmet İşler: Odyssey rotasında İzmir ve Foça olmalı
ETİK Başkanı Mehmet İşler, Homeros ve Sirenler bağlantısıyla Odyssey rotalarına İzmir ve...
Kılıçdaroğlu’ndan Buca’da sosyal devlet vurgusu
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Buca Kaynaklar Köyü’nde vatandaşlarla buluşarak kırsal...
Üsküdar Belediyesi’nde seçim öncesi dikkat çeken iddia
YENİ Parti Grup Başkanvekili Murat Emir, Üsküdar Belediyesi’nde başkanvekilliği seçimi öncesinde...
Davutoğlu hakkında soruşturma başlatıldı
Ahmet Davutoğlu hakkında, sosyal medyada yayılan bazı ifadeler nedeniyle Ankara Cumhuriyet...
Özgür Özel'den çok konuşulacak 'Kılıçdaroğlu'...
YENİ Parti lideri Özgür Özel, mahkeme kararıyla CHP Genel Başkanlığı'na "atanan" Kemal...
Manisa'da deprem! İzmir'de de hissedildi
AFAD, saat 13.20'de merkezüssü Manisa'nın Yunusemre ilçesi olan 3,7 büyüklüğünde deprem meydana...