BIST 100 11.116,99 %0,92 Altın 6.384,76 ₺/gr %0,62 Bitcoin $80.563 %1,08 Dolar 49,77 ₺ %0,08 Euro 55,87 ₺ %0,14 Sterlin 66,68 ₺ %0,14 Gümüş 86,16 ₺/gr %1,20 Ethereum $2.342,08 %1,70 İsviçre Frangı 60,35 ₺ %0,40 Kanada Doları 35,53 ₺ %0,14 Avustralya Doları 35,03 ₺ %0,31 Japon Yeni 0,00 ₺ %0,00 Suudi Riyali 13,26 ₺ %0,11 BAE Dirhemi 13,56 ₺ %0,10 Rus Rublesi 0,62 ₺ %1,26 Çin Yuanı 7,46 ₺ %0,13
Foto Galeri Video Yazarlar
Anasayfa GÜNDEM Bu mutluluk her şeye değer

Bu mutluluk her şeye değer

Kısıtlı imkanlara rağmen okullararası voleybol şampiyonasında ikincilik kupasını kazanarak Konak’ın gururu olan Gültepe Ortaokulu öğrencilerine Konak Belediyesi tarafından spor malzemesi yardımı yapıldı. Yıllardır kullanılan eski formaların yerine yenisine kavuşan minik sporcuların mutluluğu görülmeye değerdi.

0Yorumlar
Bu mutluluk her şeye değer

İzmir genelinde düzenlenen okullararası voleybol şampiyonasında küçük erkekler kategorisinde ikincilik kupasını kazanan Gültepe Ortaokulu voleybol takımı oyuncuları geçtiğimiz haftalarda Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş’ı makamında ziyaret etmiş, görüşmede voleybol takımı oyuncuları yeni forma ve spor malzemesi taleplerini dile getirmişti. Turnuva boyunca okul takımının tüm ulaşım ihtiyaçlarını ücretsiz karşılayan, takımı maçlara kolay gidip gelmesi için otobüs tahsis eden Konak Belediyesi gelen bu talebi de geri çevirmedi.

TÜM EKSİKLER GİDERİLDİ

Ziyaretin hemen ardından Spor Müdürlüğü’ne gerekli talimatı veren Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş sadece voleybol takımının değil okulun futbol, hentbol ve basketbol takımlarının da tüm malzeme ihtiyacının karşılanmasını sağladı. Öğrencilerin top, forma, spor ayakkabı ve eşofmandan oluşan malzemeleri Gültepe Ortaokulu’nu ziyaret eden Başkan Pekdaş tarafından bizzat elden teslim edildi. Okul Müdürü Tuncay Demirel ve öğrenciler tarafından karşılanan Başkan Pekdaş, şampiyon sporcuları bir kez daha kutlayarak, “Siz yeter ki başarılı olun. Biz her zaman arkanızdayız” diyerek destek sözünü yineledi. Zor şartlara ve kısıtlı imkanlara rağmen sporda önemli başarılara imza atan öğrenciler teşekkürlerini sevinç içinde Başkan Pekdaş’a sarılarak gösterdi. Yeni forma ve toplarına kavuşan öğrencilerin mutluluğu görülmeye değerdi.

KONAK’IN GURURU OLDULAR

Okulda toplam 130 öğrencinin voleybol oynadığını dile getiren Okul Müdürü Tuncay Demirel, pek çok imkana sahip kolejlere karşı başarılı maçlar çıkardıklarını söyledi. Konak Belediyesi’nin verdiği yeni spor malzemeleriyle güçlerine güç kattıklarını ifade eden Beden Eğitimi Öğretmenleri Mete Taş da, bu destekle Mayıs ayında gerçekleştirilecek Türkiye Şampiyonası yarı finallerinde en iyi dereceyi alacaklarını söyledi. Ziyarette Başkan Pekdaş, öğrencilerin antrenmanlarını yaptığı okul bahçesinin de Fen İşleri Müdürlüğü tarafından voleybol oynamaya uygun hale getirileceğinin müjdesini verdi. Ziyaret sonunda Gültepe Ortaokulu Müdürü Tuncay Demirel Başkan Pekdaş’a desteklerinden ötürü teşekkür etti.  



Yorumlar (0)

Yorumlar yükleniyor...

Yorum Yaz

Yorumunuz hemen yayınlanacaktır.

0/1000
Güvenlik Kodu

GÜNDEM Haberleri

Tümü

Kılıçdaroğlu ve Özel, TBMM’deki cenazede buluştu

Eski Manisa Milletvekili Hasan Gülay için TBMM’de düzenlenen cenaze törenine katılan Özgür Özel...

6 gün önce

Oy pusulasındaki parti sayısı neden artıyor

Türkiye’de 2026’nın başından 13 Ekim’e kadar 12 yeni siyasi parti kuruldu. Bunlardan 4’ü eylül...

6 gün önce

Süleymancılar soruşturmasında 12 ilde operasyon

Ankara merkezli 12 ilde 44 adrese düzenlenen operasyonda, haklarında gözaltı kararı bulunan 38...

6 gün önce

ADM Elektrik’ten Muhtarlar Günü mesajı: “Desteklerinden...

Aydın, Denizli ve Muğla’da elektrik dağıtım faaliyetlerini sürdüren ADM Elektrik, 19 Ekim...

6 gün önce

Düzce’deki zincirleme kazada Dündar Ziya Gültekin...

Düzce’de Anadolu Otoyolu’nda meydana gelen zincirleme kazada ağır yaralanan Üsküdar Belediye...

10 gün önce

Sel felaketleri dere yataklarındaki yapılaşmayı yeniden...

İstanbul’daki sel ve Sapanca’da dere kenarındaki villanın çökmesi, dere yataklarında yapılaşmayı...

10 gün önce

Aziz Kocaoğlu YENİ Parti İzmir İl Başkanlığına aday

Aziz Kocaoğlu, 18 Ekim’de yapılacak YENİ Parti İzmir İl Kongresi öncesinde adaylığını açıkladı...

10 gün önce

İstanbul’da sel felaketi: 2 kişi yaşamını yitirdi

İstanbul’da sağanak ve fırtınanın ardından 2 kişi hayatını kaybetti, 15 Ekim’de kent genelinde...

10 gün önce

AKP kulislerinde değişim hesabı... 'Fon dosyası...

Devlet Denetleme Kurulu’nun (DDK) fon krizine ilişkin incelemesi sürerken, iktidar kulislerinde...

10 gün önce

Halk TV kararına Yeni Partili vekillerden bantlı protesto

Halk TV’ye kayyum atanması kararının ardından Yeni Partili milletvekilleri, TBMM Genel...

11 gün önce

Bakanlık kayıp çocuklar hakkında son durumu açıkladı:...

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Edirne’de kendilerine verilen market izninin ardından...

12 gün önce

Üsküdar-Sultanbeyli metrosunda korkutan patlama!

İstanbul’da M5 Üsküdar-Sultanbeyli metro hattının Ihlamurkuyu İstasyonu’nda bu sabah elektrik...

12 gün önce