Karaburun'a son iki yılda 162 milyonluk tarihi yatırım
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, haftanın ilk gününe Yarımada'da doğal güzellikleriyle ön plana çıkan Karaburun'da başladı.
Başkan Soyer, Büyükşehir Belediyesi'nin ilçede devam eden yatırımlarını inceledi. Büyükşehir Belediyesi'nin tarihinde olmadığı kadar Karaburun'a yatırım yaptığını ifade eden Başkan Soyer, “Bizim hizmetten başka derdimiz yok. İlçeye son iki yılda 162 milyon liralık yatırım yaptık ve bunlar sürecek” dedi.
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in, kırsal bölgelerin doğru kalkınma modelleriyle gelişmesine yönelik havza bazlı başlattığı çalışmalar sürüyor. Bu kapsamda geçen hafta Urla'da Büyükşehir Belediyesi'nin yatırımlarını inceleyen Başkan Soyer, bugün de İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mustafa Özuslu, Karaburun Belediye Başkanı İlkay Girgin Erdoğan, İzmir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Dr. Buğra Gökçe, İzmir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcılarından Ertuğrul Tugay, Suphi Şahin, Yıldız Devran, Eser Atak, İZSU Genel Müdürü Aysel Özkan, ESHOT Genel Müdürü Erhan Bey ve belediye bürokratlarıyla Karaburun'daydı.

Yurttaşlardan yatırım teşekkürü
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Büyükşehir'in yatırımlarıyla planlı şekilde kalkınan Karaburun'da esnafı ziyaret etti. Soyer'i gören ilçe esnafı yapılan hizmetlerden dolayı teşekkür etti. Soyer, muhtarlarla da bir araya gelerek onların taleplerini dinledi.

“Sizinle gurur duyuyoruz”
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, daha sonra CHP Karaburun ilçe örgütünü ziyaret etti. CHP Karaburun İlçe Başkanı Erdal Subaşı, Başkan Tunç Soyer'e yaptıkları çalışmalardan dolayı teşekkür etti. Subaşı, “Sizinle gurur duyuyoruz. İlçemize birçok yatırım yaptınız. Her şey için çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu.
Karaburun Belediye Başkanı İlkay Girgin Erdoğan, Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ile uyumlu şekilde çalıştıklarını söyledi. Başkan Soyer'in bugün programının tümünü Karaburun'a ayırdığını belirten Erdoğan, “Başkanımız bizler için çok şeyler yaptı. Bugün de onu aramızda, halkımızın yanında görmek çok güzel. O içimizden biri” dedi.

Büyükşehir'in yatırımlarını paylaştı
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer de bugün Karaburun'da olmaktan dolayı mutluluk duyduğunu ifade etti. İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin Karaburun'a tarihinde olmadığı kadar büyük yatırımlar yaptıklarını söyleyen Tunç Soyer, “İlçeye son iki yılda 162 milyon liralık yatırım yaptık ve yatırımlarımız sürüyor. Bizim hizmetten başka bir derdimiz yok. Daha fazla hizmet üretmek zorundayız. Faydalı işler yapmak zorundayız” dedi.
“Yaptığınız çalışmaları destekliyoruz”
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, CHP'nin ardından İYİ Parti ilçe teşkilatını ziyaret etti. İYİ Parti İlçe Başkanı Şerif Arslankan yaptığını konuşmada, şunları söyledi: “Millet İttifakı olarak birlikte yola çıktık. İzmir genelinde büyük oranda yerel seçimde başarılı olduk. Güzel denizi, koyları, nergis ve zeytini ile İzmir'in en bakir ilçesi olan, aynı zamanda hizmete susayan Karaburun'a yaptığınız çalışmalarınız için teşekkür ediyorum.”

“En önemi parolamız hizmet”
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer de yerel yönetimler tarafından yapılan yatırımların önemine değinerek, “Bizim en önemli parolamız hizmet. Hiç hata yapmadan yurttaşa hizmet sunmalıyız. Aramızdaki farklılıklardan daha çok birleştirici nedenler var. Dürüstlüğümüz, çalışkanlığımız, üretkenliğimiz... Sizlerin arasındaki dayanışmayı görmek de çok güzel” dedi.

Yorumlar (0)
Yorum Yaz
Yorumunuz hemen yayınlanacaktır.
Benzer Haberler
Altın 4 bin 162 doları gördü, ibre yeniden yukarı döndü
ABD'de beklentilerin altında kalan istihdam verilerinin ardından ons altın 4 bin 162 doları,...
Soyer'den 162 günlük cezaevi notları: 'Hasret 5 Ocak'ta...
İzmir'de 157 kişinin gözaltına alındığı kooperatif soruşturmasına ilişkin davada tutukluluğuna...
Muğla Büyükşehir Belediyesi yatırım bütçesini 2 yılda...
Muğla Büyükşehir Belediyesi iki yılda yatırım bütçesini ortalama yüzde 85 arttırarak 10 milyar...
GÜNDEM Haberleri
TümüKılıçdaroğlu ve Özel, TBMM’deki cenazede buluştu
Eski Manisa Milletvekili Hasan Gülay için TBMM’de düzenlenen cenaze törenine katılan Özgür Özel...
Oy pusulasındaki parti sayısı neden artıyor
Türkiye’de 2026’nın başından 13 Ekim’e kadar 12 yeni siyasi parti kuruldu. Bunlardan 4’ü eylül...
Süleymancılar soruşturmasında 12 ilde operasyon
Ankara merkezli 12 ilde 44 adrese düzenlenen operasyonda, haklarında gözaltı kararı bulunan 38...
ADM Elektrik’ten Muhtarlar Günü mesajı: “Desteklerinden...
Aydın, Denizli ve Muğla’da elektrik dağıtım faaliyetlerini sürdüren ADM Elektrik, 19 Ekim...
Düzce’deki zincirleme kazada Dündar Ziya Gültekin...
Düzce’de Anadolu Otoyolu’nda meydana gelen zincirleme kazada ağır yaralanan Üsküdar Belediye...
Sel felaketleri dere yataklarındaki yapılaşmayı yeniden...
İstanbul’daki sel ve Sapanca’da dere kenarındaki villanın çökmesi, dere yataklarında yapılaşmayı...
Aziz Kocaoğlu YENİ Parti İzmir İl Başkanlığına aday
Aziz Kocaoğlu, 18 Ekim’de yapılacak YENİ Parti İzmir İl Kongresi öncesinde adaylığını açıkladı...
İstanbul’da sel felaketi: 2 kişi yaşamını yitirdi
İstanbul’da sağanak ve fırtınanın ardından 2 kişi hayatını kaybetti, 15 Ekim’de kent genelinde...
AKP kulislerinde değişim hesabı... 'Fon dosyası...
Devlet Denetleme Kurulu’nun (DDK) fon krizine ilişkin incelemesi sürerken, iktidar kulislerinde...
Halk TV kararına Yeni Partili vekillerden bantlı protesto
Halk TV’ye kayyum atanması kararının ardından Yeni Partili milletvekilleri, TBMM Genel...
Bakanlık kayıp çocuklar hakkında son durumu açıkladı:...
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Edirne’de kendilerine verilen market izninin ardından...
Üsküdar-Sultanbeyli metrosunda korkutan patlama!
İstanbul’da M5 Üsküdar-Sultanbeyli metro hattının Ihlamurkuyu İstasyonu’nda bu sabah elektrik...