BIST 100 11.482,60 %1,32 Altın 6.556,39 ₺/gr %0,00 Bitcoin - %0,14 Dolar 50,16 ₺ %0,20 Euro 55,94 ₺ %0,62 Sterlin 67,02 ₺ %0,68 Gümüş 83,81 ₺/gr %0,00 Ethereum $2.238,64 %0,17 İsviçre Frangı 61,15 ₺ %0,19 Kanada Doları 35,51 ₺ %0,60 Avustralya Doları 34,43 ₺ %0,79 Suudi Riyali 13,36 ₺ %0,21 BAE Dirhemi 13,66 ₺ %0,21 Rus Rublesi 0,61 ₺ %0,30 Çin Yuanı 7,52 ₺ %0,08
Foto Galeri Video Yazarlar
Anasayfa GÜNDEM Karşıyaka’nın kalbi KSK Fan Zone’da atacak

Karşıyaka’nın kalbi KSK Fan Zone’da atacak

Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı Turgay Büyükkarcı ile birlikte İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ile KSK Fan Zone projesini görüşmek için bir araya geldiler.

0Yorumlar
Karşıyaka’nın kalbi KSK Fan Zone’da atacak

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in desteğiyle Karşıyaka Belediyesi iştiraki Kent A.Ş. ve Karşıyaka Spor Kulübü güçlerini birleştirerek kente ölümsüz bir eser bırakmak için el ele verdiler. Karşıyaka Spor Kulübü’nün yöneticileri, sporcuları ve her şeyden önemlisi taraftarları artık KSK Fan Zone’da buluşacak. Büyük bir yaşam alanı olarak düzenlenecek alanda KSK Store, restoran, kafe ve maçları izleme alanı olmak üzere Karşıyakalı taraftarlara hizmet verecek.

Kent Ocakbaşı olarak faaliyet gösteren alanda KSK Fan Zone hayat bulacak. Bütün işletmeler Karşıyaka Belediyesi Kent A.Ş. tarafından işletilecek. KSK Fan Zone Karşıyaka'ya gönül vermiş herkesin evi olacak. Tunç Soyer’in önceki günlerde “Kulüplerimiz, güzel kentimizin tanıtımında etkin ve önemli bir rol üstlenecek, böylelikle tam bir, 'İzmir Zamanı' yaşayacağız" sözleriyle kulüplere tam desteğini açıklamıştı. KSK Fan Zone Karşıyaka’ya gönül veren herkesin rüyası olacak.

Karşıyaka’nın kalbi KSK Fan Zone’da atacak

“KSK FAN ZONE KARŞIYAKA SPOR KULÜBÜ’NÜN YARININI İNŞA ETTİĞİMİZ YER OLACAK”

Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı Turgay Büyükkarcı “KSK Fan Zone için Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay ve ekibine taraftarlarımız ve kulübümüz adına çok teşekkür ediyorum. Onların heyecanı bizi de sardı ve Karşıyaka Spor Kulübü olarak çok mutluyuz. Taraftarımız bizi çok yakından biliyor. Biz her platformda canımızı dişimize takarak mücadele ediyoruz. Bütün branşlardaki takımlarımız ciddi bir başarı ivmesi kazandı. Bu başarıları kutlayacağımız, toplantılarımızı yapacağımız, fikir alışverişinde bulunacağımız alanımız eksikti bu da KSK Fan Zone ile bitecek. KSK Fan Zone Karşıyaka Spor Kulübü’nün yarınını inşa ettiğimiz yer olacak. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, Kent A.Ş.’den Haldun Ertan, Önder Koç ve katkı koyan bütün herkesi canıgönülden kucaklıyorum.” dedi.

“BİZ BİR HİKAYE YAZMAYA GELDİK”

Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay “Bu bizim hikayemiz demek istiyorum. Çünkü biz bir hikaye yazmaya geldik. Kulübümüzün böylesi bir eksiği zaten hep vardı. KSK Fan Zone’da ne hikayeler yazılacak. Şampiyon olduktan sonra harika buluşmalar olacak. Ben her şeyden önce Karşıyaka taraftarıyım, böylesi bir eser beni çok gururlandırıyor. Karşıyaka’mıza ve kulübümüze çok katkı sağlayacağına inancım tam. İlk kupayı aldığımızda ben de KSK Fan Zone’da olacağım. Çok değerli katkılarından dolayı İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımız Tunç Soyer’e teşekkür ediyorum.” dedi.

Kent A.Ş.’ye ait bilgilere sosyal medya hesaplarından ve internet sitesinden ulaşabilirsiniz.

FANATİK



Yorumlar (0)

Yorumlar yükleniyor...

Yorum Yaz

Yorumunuz hemen yayınlanacaktır.

0/1000
Güvenlik Kodu

GÜNDEM Haberleri

Tümü

Kılıçdaroğlu’ndan fon soruşturmasına tepki: Hırsızlığın...

Kemal Kılıçdaroğlu, fon soruşturmasıyla ilgili açıklamasında temiz siyaset ve Siyasi Ahlak...

3 gün önce

Sigara yasağı için yeni düzenleme Meclis’e geliyor

Türkiye’de sigara kullanımına yönelik yeni kısıtlamalar hazırlanıyor; park, plaj ve duraklarda...

3 gün önce

31 ildeki seçim anketinde kararsızların oranı yüzde 23,1

Özdemir Araştırma'nın 31 ilde 2 bin 6 kişiyle gerçekleştirdiği ankette kararsızlar yüzde 23,1,...

4 gün önce

Ankara kulislerinde Kabine değişikliği beklentisi

Sinan Burhan, AK Parti'de yeni bir kongre süreci yaşanabileceğini ve parti yönetimindeki...

5 gün önce

Kılıçdaroğlu'ndan dokunulmazlıkların kaldırılması çağrısı

Kemal Kılıçdaroğlu, fon vurgununa ilişkin açıklamasında adı geçen siyasetçilerin...

5 gün önce

Kılıçdaroğlu ve Özel, Bahçeli’ye başsağlığı diledi

Serpil Bahçeli, Osmaniye’de düzenlenen cenaze töreninin ardından toprağa verildi; Kılıçdaroğlu...

5 gün önce

Erdoğan’dan AK Parti’nin 24’üncü yılına özel mesaj

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti’nin 3 Kasım 2002’de iktidara gelişinin 24’üncü yılı dolayısıyla...

5 gün önce

Antalya’daki rüşvet davasında sanık sayısı 50’ye çıktı

Antalya’daki rüşvet davasında daha önce mağdur olarak dinlenen 9 iş insanı, ek iddianameyle...

5 gün önce

Bakan Işıkhan’dan emekli maaşları için yeni düzenleme...

Bakan Vedat Işıkhan, 2027 Ocak ayından itibaren yasal artışlara ilave emekli maaşı...

5 gün önce

Türkiye ile Güney Kore arasında nükleer iş birliği

Erdoğan'ın Güney Kore ziyaretinde 4 anlaşma imzalandı; belgeler arasında Türkiye'deki nükleer...

5 gün önce

İmamoğlu ve Emir Sarıgül arasında cezaevinde tartışma...

Ekrem İmamoğlu ile Emir Sarıgül’ün Marmara Cezaevi’ndeki avukat görüş alanında karşılaştığı ve...

5 gün önce

Merkezefendi’de Görevden Uzaklaştırma Kararı

İçişleri Bakanlığı, rüşvet, ihaleye fesat karıştırma ve irtikap soruşturması kapsamında...

5 gün önce