Kent Koop Gıda Market’in Yeni Adresi Girne
Hem üretici kooperatiflerini desteklemek hem de halka ucuz ve kaliteli gıda sunmak için ‘Kent Koop Gıda Market’ konseptini yaratan Karşıyaka Belediyesi; Mavişehir, Bostanlı ve Atakent’in ardından yeni şubesini Girne Kültürpark içinde açtı. Başkan Akpınar "Üreticiden aldığımız sağlıklı ve kaliteli ürünleri, hesaplı fiyatlarla halka ulaştırıyoruz" dedi.
YENİ MARKET GİRNE KÜLTÜRPARK İÇİNDE KURULDU
Karşıyaka Belediyesi, geçtiğimiz yıl Mavişehir, Bostanlı ve Atakent’te açtığı ‘Kent Koop Gıda Market’ zincirine bir halka da Girne Kültürpark içinde ekledi. Belediye şirketi Kent A.Ş. tarafından işletilen market, coşkulu bir törenle hizmete açıldı. Törene, Başkan Akpınar’ın yanı sıra, CHP İlçe Başkanı Uğur Yıldırım, Ödemiş Ziraat Odası Başkanı Ahmet Kocaağa, Bahriye Üçok Mahalle Muhtarı Levent Güçlü, kooperatif ve STK temsilcileri ile yüzün üzerinde çevre sakini katıldı.
UYGUN FİYATA GÜVENLİ GIDA
Toplam 600 metrekarelik alana sahip olan tesiste 30’a yakın üretici kooperatifinden alınan kaliteli ve sağlıklı gıdalar tüketiciyle buluştu.
Et, balık ve şarküteri ürünleri, yaş sebze-meyve, kahvaltılıklar, organik gıdalar ve yağ çeşitleri gibi onlarca farklı kalemde yiyecek ve içecek ile temizlik ürünleri çok uygun fiyatlarla satışa sunuldu. Kent A.Ş’nin üretim tesislerinden çıkan köfte, sucuk, kavurma, mezeler, tatlılar, pastalar ve ekmekler de marketin iddialı ürünleri arasında yer aldı. Hesaplı fiyat politikasıyla fark yaratan market; sağlıklı ve güvenli gıdalara uygun fiyatlarla erişmeyi mümkün hale getirdi.
HEM ÜRETİCİ HEM TÜKETİCİ KAZANACAK
Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar “Sosyal demokrat belediyeciliğin en güzel örneklerinden birini daha Karşıyaka’da hayata geçirdik. Hem üreticiyi desteklememize olanak tanıyan hem de vatandaşlarımıza daha kaliteli ürünleri daha uygun fiyata alma imkânı yaratan Kent Koop Gıda Market konseptinin 4’üncü şubesini de açtık. Yaklaşık 20 kooperatifimizin ürünlerini halkla buluşturduk. Girne Kültürpark’a da yeni bir sosyal tesis daha kazandırdık. Üreticiyi desteklemeye ve tüketicilerin aile ekonomisine katkı sağlamaya devam edeceğiz” dedi.
Bahriye Üçok Mahalle Muhtarı Levent Güçlü, böyle bir tesis kazandırdığı için Başkan Akpınar’a teşekkür etti. Ödemiş Ziraat Odası Başkanı Ahmet Kocaağa da “Tarlada kalan ürünleri Karşıyaka Belediyesi sayesinde tüketici ile buluşturuyoruz, minnettarız” dedi.
Yorumlar (0)
Yorum Yaz
Yorumunuz hemen yayınlanacaktır.
Benzer Haberler
Girne açıklarındaki deniz kazasında can kaybı 13’e yükseldi
Girne açıklarında alabora olarak batan yolcu gemisinde arama-kurtarma çalışmaları sürüyor.
Girne'deki faciada yeni gelişme: Gözaltına alınan 9 kişi...
KKTC'nin Girne kenti açıklarında 8 kişinin hayatını kaybettiği yolcu gemisi kazasına ilişkin...
Girne'de gemi faciası: 267 kişi, 8 can kaybı
KKTC'nin Girne açıklarında Taşucu seferini yapan yolcu gemisi alabora oldu. 8 kişi yaşamını...
GÜNDEM Haberleri
TümüKılıçdaroğlu ve Özel, TBMM’deki cenazede buluştu
Eski Manisa Milletvekili Hasan Gülay için TBMM’de düzenlenen cenaze törenine katılan Özgür Özel...
Oy pusulasındaki parti sayısı neden artıyor
Türkiye’de 2026’nın başından 13 Ekim’e kadar 12 yeni siyasi parti kuruldu. Bunlardan 4’ü eylül...
Süleymancılar soruşturmasında 12 ilde operasyon
Ankara merkezli 12 ilde 44 adrese düzenlenen operasyonda, haklarında gözaltı kararı bulunan 38...
ADM Elektrik’ten Muhtarlar Günü mesajı: “Desteklerinden...
Aydın, Denizli ve Muğla’da elektrik dağıtım faaliyetlerini sürdüren ADM Elektrik, 19 Ekim...
Düzce’deki zincirleme kazada Dündar Ziya Gültekin...
Düzce’de Anadolu Otoyolu’nda meydana gelen zincirleme kazada ağır yaralanan Üsküdar Belediye...
Sel felaketleri dere yataklarındaki yapılaşmayı yeniden...
İstanbul’daki sel ve Sapanca’da dere kenarındaki villanın çökmesi, dere yataklarında yapılaşmayı...
Aziz Kocaoğlu YENİ Parti İzmir İl Başkanlığına aday
Aziz Kocaoğlu, 18 Ekim’de yapılacak YENİ Parti İzmir İl Kongresi öncesinde adaylığını açıkladı...
İstanbul’da sel felaketi: 2 kişi yaşamını yitirdi
İstanbul’da sağanak ve fırtınanın ardından 2 kişi hayatını kaybetti, 15 Ekim’de kent genelinde...
AKP kulislerinde değişim hesabı... 'Fon dosyası...
Devlet Denetleme Kurulu’nun (DDK) fon krizine ilişkin incelemesi sürerken, iktidar kulislerinde...
Halk TV kararına Yeni Partili vekillerden bantlı protesto
Halk TV’ye kayyum atanması kararının ardından Yeni Partili milletvekilleri, TBMM Genel...
Bakanlık kayıp çocuklar hakkında son durumu açıkladı:...
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Edirne’de kendilerine verilen market izninin ardından...
Üsküdar-Sultanbeyli metrosunda korkutan patlama!
İstanbul’da M5 Üsküdar-Sultanbeyli metro hattının Ihlamurkuyu İstasyonu’nda bu sabah elektrik...