Menemen’de özel geceye, özel buluşma
Menemen Belediyesi, Ramazan ayının en özel gecelerinden biri olan Kadir Gecesi’nde Menemenlileri buluşturmaya hazırlanıyor.
Menemen Belediye Başkan Vekili Aydın Pehlivan, “Zor dönemleri geride bıraktığımız bugünlerde özel ve çok anlamlı gecede bir araya gelecek olmanın heyecanını yaşıyoruz. Kutsal kitabımız Kuran’ı Kerim’de “Bin aydan daha hayırlı” olduğu bildirilen Kadir Gecesi’nde Menemenli hemşehrilerimize aynı sofrada buluşmayı planladık. Kadir aynı zamanda “şeref” anlamına gelmektedir ki, bizler de Menemendeki tüm ailemizle bir ve beraber olup aynı sofrayı paylaşmaktan şeref duyacağız” dedi.
Aynı çatı altında buluşacağız
Son iki yıldır Pandemi nedeniyle sokak iftarlarına ara verildiğini hatırlatan Menemen Belediye Başkan Vekili Aydın Pehlivan, özlem duyulan buluşmaya hazır olduklarını söyledi. Menemen Şehir Parkı’nda yaklaşık 5 bin kişilik dev bir buluşma gerçekleştireceklerini dile getiren Pehlivan “Vatandaşlar, muhtarlar, STK Temsilcileri ve mensupları, Menemen protokolü ve Menemen Belediyesi çalışanlarının tamamıyla ve aileleriyle iftar sofrasında buluşacağız. Bunu da Ramazan ayının en özel ve anlamlı gecesi olan 27 Nisan Çarşamba günü Kadir Gecesi’nde yapacağız. Aynı çatı altında “Bin aydan daha hayırlı” olan gecede beraberce iftarımızı açarak aynı dualarda buluşacağız. Allah nice Ramazan aylarını, Kadir Gecelerine ulaşmayı nasip etsin” diye konuştu. 
Şeref duyacağız
Menemen Belediyesi Birim Müdürleri ile dev iftar öncesi toplantı düzenleyen Menemen Belediye Başkan Vekili Aydın Pehlivan, herkesin bir arada olmayı özlediğini kaydetti. Sözlerine “Kıymetli Ailem” diyerek başlayan Pehlivan, şöyle devam etti; “Hep görevinin başında olan, fedakârlıklarına daima şahit olduğum ve gurur duyduğum tüm çalışma arkadaşlarım ve kıymetli aileleriyle aynı sofrada buluşmaktan mutluluk duyacağım. Hepimiz el ele, gönül gönüle vereceğiz. Ramazan Ayı’nın paylaşma ayı olduğunu biliyor, tüm kalbimizle ve iyi niyetimizle çalışmalarımızı yürütüyoruz. Geçtiğimiz yıl 3 bin 500 kişiye iftar menüsü ulaştırıyorken bu yıl sayı 2 katı artarak 7 bine ulaştı. Belediyemize ait aşevinden her gün iftar menüsü hazırlanarak ihtiyaç sahiplerine ulaştırılıyor. Gece saatlerinde başlayıp gün boyu süren çalışmada herkes canla başla çalışıyor. Fedakârca görev yapan tüm çalışma arkadaşlarıma tekrar teşekkür ediyorum. Hepinizle bir arada olmak hepimize iyi gelecek. Kadir aynı zamanda “şeref” anlamına gelmektedir. Sizlerle ve Menemen’de yaşayan herkesle birlikte iftar yapıp Kadir Gecesi’nin maneviyatına ortak olmaktan aynı duada buluşmaktan şeref duyacağız.”
Yorumlar (0)
Yorum Yaz
Yorumunuz hemen yayınlanacaktır.
Benzer Haberler
Tarihi Gümrük Meydanı Sanatseverlerin Buluşma Noktası Oldu
Kültür ve sanat etkinliklerine ev sahipliği yapan Tarihi Gümrük Meydanı, geçmişten geleceğe...
Çiğli’de Anadolu Rock Rüzgarı: Barış Manço ve Cem Karaca...
Çiğli Belediyesi, kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında unutulmaz bir geceye ev sahipliği yaptı.
Erdoğan'ın gol sevinci geceye damga vurdu
2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu dördüncü maçında Kocaeli'de Gürcistan'ı 4-1...
GÜNDEM Haberleri
TümüMansur Yavaş'tan İkinci CHP Kararı! CHP'nin Anıtkabir...
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, CHP'nin kuruluş yıldönümü nedeniyle CHP Genel...
İZMİR ESNAF VE SANATKARLAR ODALARI BİRLİĞİ (İESOB)...
9 Eylül tarihi sadece İzmir’in kurtuluşu değil, bir milletin bağımsızlık ve ekonomik...
1,5 MİLYAR DOLARLIK HEDEFİ AŞAN MADEN İHRACATÇILARI...
Ege Maden İhracatçıları Birliği, Türk doğal taş sektörünün küresel pazarlardaki payını artırmak...
Bakan Gürlek Duyurdu: Orman Yangınlarına İlişkin 16...
Türkiye genelinde meydana gelen orman yangınlarıyla mücadele sürerken, sabotaj şüphesiyle...
Cumhurbaşkanlığı'ndan Seçim Tarihi Açıklaması: Erken...
Cumhurbaşkanlığı, kamuoyunda tartışılan erken seçim iddialarına yanıt vererek seçim takvimini...
Üsküdar Belediyesi Soruşturmasında Deprem: Başkan...
Üsküdar Belediyesi'ne yönelik rüşvet ve yolsuzluk soruşturmasında aralarında Belediye Başkan...
Girne açıklarındaki deniz kazasında can kaybı 13’e yükseldi
Girne açıklarında alabora olarak batan yolcu gemisinde arama-kurtarma çalışmaları sürüyor.
Özgür Özel’den köprü ve otoyol özelleştirmesine tepki
Özgür Özel, köprü ve otoyolların özelleştirme kapsamına alınmasına tepki gösterdi. Özel,...
Meteoroloji: Hava sıcaklıkları yurt genelinde mevsim...
Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün (MGM) yapılan açıklamaya göre, hava sıcaklıklarının yurt...
Üsküdar Belediyesi’nde seçim ertelendi: Bina polis...
Üsküdar Belediyesi’nde başkanvekilliği seçimi için belediye binası çevresinde yoğun güvenlik...
Resmî Gazete’de büyükelçi değişikliği
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla yayımlanan kararla 12 ülkedeki Türkiye...
İzmir basınına 4 Eylül buluşması! Ege Güç Birliği’nden...
Ege Güç Birliği Konfederasyonu, Sivas Kongresi’nin yıl dönümü olan 4 Eylül’de İzmir basını ile...