Pınarbaşı’nda yatırım turu
İlçenin dört bir yanına yapılacak yatırım ve çalışmalara yerinde ziyaretlerle karar veren Bornova Belediye Başkanı Dr. Musta İduğ, Pınarbaşı’ndaydı.
Esnaf ve vatandaşlarla biraraya gelen Başkan İduğ, taziye evinden bisiklet yoluna, otoparktan çocuk parkına pek çok ihtiyacı tespit ettiği bölgede, yapımı tamamlanan Gürpınar’ın Mahallesi yeni muhtarlık binasının anahtarını da teslim etti.
Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, periyodik aralıkla gerçekleştirdiği mahalle ziyaretleri kapsamında Pınarbaşı’nda esnaf ve vatandaşlarla biraraya geldi. Başkan İduğ’un ilk durağı Pınarbaşı Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi oldu. Başkan İduğ, Bornova Belediye Meclisi Başkan Vekili Hüseyin Ünal, Belediyesi Meclis Üyeleri; Halit Aksu ve Akın Dalgıç ile ilgili birim müdürlerinin de yerini aldığı toplantıda, Pınarbaşı Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Cezmi Çulhaoğlu, Pınarbaşı Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Mustafa Kanöz, İzmir Düğün Salonları Dernek Başkanı Vahyettin Murat Dokak Gürpınar Mahallesi Muhtarı Osman Bağcı ve Kemalpaşa Mahallesi Muhtarı Koray Doğru’nun görüş ve önerilerini dinledi.
Değirmenaltı ışıl ışıl olacak
Buradaki toplantının ardından saha çalışmasına geçildi. İlk olarak düğün salonları bölgesinin yer aldığı Değirmenaltı’nda incelemelerde bulunan Başkan İduğ, asırlık çınar ağaçları arasında yer alan salonların bulunduğu sokağı daha cazip hale getireceklerini ifade eden Başkan İduğ, “Burasının aydınlatmasını yeniden yapacağız. Girişini de bölgenin tarihsel adı olan ‘Değirmenaltı’ yazılı bir görselle renklendireceğiz. Bu sokağa bağlanan ana caddeye bisiklet yolu yapıp, yeni otopark alanları yaratacağız” dedi.
Taziye evi ve çocuk parkı
Daha sonda sokak sokak gezen Başkan Mustafa İduğ, Çamlık Parkı içindeki eski Nar Kafe içinde düzenlemesini yaptıkları taziye evinin açılışını yapacaklarının müjdesini verdi, ardından Fırat Yılmaz Çakıroğlu İlkokulu’nu da ziyaret etti. İlçe Milli Eğitim Müdürü Kadiroğlu ile de biraraya gelen İduğ, okulun bahçesine gerekli olan asfaltı döküp, gerekli bahçe düzenlemesini, ayrıca okulun yanındaki boş alana bir çocuk parkı yapmayı planladıklarını söyledi.
Yeni muhtarlık ofisinin anahtarını verdi
Başkan İduğ, ziyaretleri kapsamında Gürpınar Mahallesi Muhtarı Osman Bağcı’ya yeni yapılan muhtarlık ofisinin anahtarını da teslim ederek, “Hepinizi taleplerini dikkatle dinledik ve ihtiyaçları hep birlikte tespit ettik. Pınarbaşı’nın neye ihtiyacı varsa yapacağız. Bizim sorumluluk alanımız dışında olan işler ve yerler konusundaki isteklerinizi de çözüme kavuşturmak ilgili kurumlara ileteceğiz” diye konuştu.
Yorumlar (0)
Yorum Yaz
Yorumunuz hemen yayınlanacaktır.
Benzer Haberler
PINARBAŞI’NDA AHİLİK COŞKUSU…
39. Ahilik Haftası kutlamaları çerçevesinde Pınarbaşı Esnaf ve Sanatkarlar Odası da etkinlikleri...
Pınarbaşı huzura kavuşacak…
Pınarbaşı Esnaf ve Sanatkarlar Odası ziyaretinde ilçe halkına ve esnafa söz veren İzmir...
Maç sonuna damga vuran görüntü! Uzun uzun konuştular
UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turu ilk maçında konuk ettiği Olimpik Lyon ile 1-1 berabere kalan...
GÜNDEM Haberleri
TümüFon tasfiyesinde 29,3 milyar liralık ara ödeme yapıldı.
Tasfiye kapsamındaki 7 yatırım fonunda 235 bin 705 yatırımcıya toplam 29,3 milyar liralık ara...
Ege Denizi'nde 4,7 büyüklüğünde deprem
AFAD verilerine göre Ege Denizi'nde saat 13.44'te 4,7 büyüklüğünde deprem meydana geldi;...
Türkiye TDT dönem başkanlığını Azerbaycan’dan devraldı
Türk Devletleri Teşkilatı’nın 13. Zirvesi Ankara’da düzenlendi; Türkiye, dönem başkanlığını...
Kasapoğlu: 30 Ekim’in acısı yüreğimizde
Mehmet Muharrem Kasapoğlu, 30 Ekim İzmir depreminin altıncı yıl dönümünde hayatını kaybedenleri...
Emine Erdoğan, TDT zirvesi konuklarıyla yemekte buluştu
Emine Erdoğan, TDT 13'üncü Zirvesi kapsamında düzenlenen resmi akşam yemeğinin ardından Türk...
Erdoğan: Türk ailesinde ayrılığa yer yok
TDT’nin 13. zirvesi Ankara’da başladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türk dünyasında birlik ve...
Erdoğan’dan Türk dünyasına birlik ve dayanışma çağrısı
Erdoğan, TDT’nin Ankara’da düzenlenecek 13. Zirvesi öncesinde yayımlanan makalesinde Türk...
29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız Kutlu Olsun
Yeni emeklilik düzenlemesi 2027’de başlayabilir
Şamil Tayyar, Bakan Vedat Işıkhan’la görüşmesinin ardından yeni emeklilik modelinin 1 Ocak...
Yargıtay kararı: Kira davasında masraf ev sahibine
Yargıtay 3. Hukuk Dairesi, yeni kira dönemi başlamadan evi tahliye ederek sözleşmesini usulüne...
Mekke Anlaşması TBMM Dışişleri Komisyonu’nda kabul edildi
Türkiye, Pakistan ve Suudi Arabistan arasındaki Mekke Ortak Savunma Anlaşması’nın onayına...
Özgür Özel’in adaylık tercihi siyaset gündeminde
Ankara kulislerinde Özgür Özel’in cumhurbaşkanlığı adaylığına sıcak baktığı iddia edilirken...