Şanlı; Terörü ve teröristi Kazırız!
Milliyetçi Hareket Partisi’nin İzmir Teşkilat Başkanı Sayit Şanlı sert konuştu. Şanlı yaşanan terör olayları ihanetin son noktasıdır. Özerklik ilanından başlayarak her türlü katliamı sergileyen bölücü örgüt yok edilmedir. Fakat bu iktidar bunu yapabilecek iradeye sahip değildir. MHP, törü de teröristi de kazır” diye konuştu.
MHP İzmir’in teşkilatlardan sorumlu il başkan yardımcısı Sayit Şanlı gündemi değerlendirdi, teşkilat çalışmaları hakkında bilgi verdi. iki seçim bölgesindeki tüm teşkilatlarımızla istişarelerimiz tamamladık. Eksikliklerimizi ikmal çalışmalarımız başladı. Yaşanan olaylar ve Türkiye’nin geldiği nokta tüm mensuplarımızı çok ağır şekilde etkiledi. Yapılacak 1 Kasım Seçimlerinden başarıyla çıkacak milletvekili sayımızı arttıracağız” dedi.
AKP İktidarı Uyudu
Yaşanan terör olayları hakkında da konuşan Şanlı; “Çok acı çekiyoruz. Şehit tabutlarını elimizde mikrofonla değil, dualarla ve tekbirlerle karşılıyoruz. Türk Milliyetçileri, MHP ve Liderimiz Devlet Bahçeli beyefendinin uyarılarına yıllardır kulak tıkayan iktidar bugünlere gelmemizin tek sorumlusudur. Çözülme(!) Süreci kapsamın uyutulmuş, kendi ifadeleriyle şehirlere silah yığınakları yapılmıştır. Fakat onların uykusu onlara değil Milletin Evlatlarına zarar vermiştir. Yani herzeyi iktidar yemiş, hesabı millete ödetmek istemiştir. Fakat Türk Milleti hesap günlerini kaçırmaz. Çok az kaldı, AKP’nin ve 13 yıllık yıkım sürelerinin sonuna gelinmiştir. Yaşanan terör olayları ihanetin son noktasıdır. Özerklik ilanından başlayarak her türlü katliamı sergileyen bölücü örgüt yok edilmedir. Fakat bu iktidar bun u yapabilecek iradeye sahip değildir. MHP Törü de teröristi de kazır. Türkiye, MHP ile özlediği güven ve istikrar iktidarına 1 Kasımda kavuşacaktır. Geleceğe güvenle bakacaktır.
“MHP İzmir teşkilatları gönüllü-yan kuruluşlarıyla ve tüm mensuplarıyla seçimlere hazırdır. Milletvekili adaylarımızla tam kadro sahada olacağız… Milletimiz riyakar AKP’yi tanıyacak. Bölücü örgüt devleti ve milleti acze düşüren AKP uyumuştur. Ama biz uyumuyoruz, uyumayacağız ve uyumadık! Bunu da herkes bilir.” diyerek sözlerini tamamladı.
Yorumlar (0)
Yorum Yaz
Yorumunuz hemen yayınlanacaktır.
Benzer Haberler
Unutulmaktan korkup, Artemis Tapınağı'nı yakan...
Birçok yerde dünyanın ilk teröristi olarak anılan Yunanlı Herostratus, isminin unutulmaması adına...
İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (İESOB)...
Şanlı tarihimizin önemli bir dönüm noktası olan 30 Ağustos Zaferi, bir kahramanlık destanıdır....
Bahçeli’den 'iç cephe' mesajı
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, iktidarın “Terörsüz Türkiye” olarak adlandırdığı sürecin...
GÜNDEM Haberleri
TümüKılıçdaroğlu ve Özel, TBMM’deki cenazede buluştu
Eski Manisa Milletvekili Hasan Gülay için TBMM’de düzenlenen cenaze törenine katılan Özgür Özel...
Oy pusulasındaki parti sayısı neden artıyor
Türkiye’de 2026’nın başından 13 Ekim’e kadar 12 yeni siyasi parti kuruldu. Bunlardan 4’ü eylül...
Süleymancılar soruşturmasında 12 ilde operasyon
Ankara merkezli 12 ilde 44 adrese düzenlenen operasyonda, haklarında gözaltı kararı bulunan 38...
ADM Elektrik’ten Muhtarlar Günü mesajı: “Desteklerinden...
Aydın, Denizli ve Muğla’da elektrik dağıtım faaliyetlerini sürdüren ADM Elektrik, 19 Ekim...
Düzce’deki zincirleme kazada Dündar Ziya Gültekin...
Düzce’de Anadolu Otoyolu’nda meydana gelen zincirleme kazada ağır yaralanan Üsküdar Belediye...
Sel felaketleri dere yataklarındaki yapılaşmayı yeniden...
İstanbul’daki sel ve Sapanca’da dere kenarındaki villanın çökmesi, dere yataklarında yapılaşmayı...
Aziz Kocaoğlu YENİ Parti İzmir İl Başkanlığına aday
Aziz Kocaoğlu, 18 Ekim’de yapılacak YENİ Parti İzmir İl Kongresi öncesinde adaylığını açıkladı...
İstanbul’da sel felaketi: 2 kişi yaşamını yitirdi
İstanbul’da sağanak ve fırtınanın ardından 2 kişi hayatını kaybetti, 15 Ekim’de kent genelinde...
AKP kulislerinde değişim hesabı... 'Fon dosyası...
Devlet Denetleme Kurulu’nun (DDK) fon krizine ilişkin incelemesi sürerken, iktidar kulislerinde...
Halk TV kararına Yeni Partili vekillerden bantlı protesto
Halk TV’ye kayyum atanması kararının ardından Yeni Partili milletvekilleri, TBMM Genel...
Bakanlık kayıp çocuklar hakkında son durumu açıkladı:...
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Edirne’de kendilerine verilen market izninin ardından...
Üsküdar-Sultanbeyli metrosunda korkutan patlama!
İstanbul’da M5 Üsküdar-Sultanbeyli metro hattının Ihlamurkuyu İstasyonu’nda bu sabah elektrik...