BIST 100 13.337,69 %0,40 Altın 6.815,84 ₺/gr %0,73 Bitcoin $86.039 %5,84 Dolar 48,81 ₺ %0,06 Euro 56,02 ₺ %0,07 Sterlin 65,30 ₺ %0,11 Gümüş 103,58 ₺/gr %0,33 Ethereum $2.758,22 %4,52 İsviçre Frangı 59,45 ₺ %0,17 Kanada Doları 34,79 ₺ %0,28 Avustralya Doları 34,77 ₺ %0,07 Japon Yeni 0,00 ₺ %0,00 Suudi Riyali 12,99 ₺ %0,05 BAE Dirhemi 13,29 ₺ %0,06 Rus Rublesi 0,59 ₺ %0,97 Çin Yuanı 7,29 ₺ %0,10
Foto Galeri Video Yazarlar
Anasayfa POLİTİKA Başkan Tugay: İzmir'in her köşesini kendi evim gibi koruy...

Başkan Tugay: İzmir'in her köşesini kendi evim gibi koruyacağım

CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Cemil Tugay, Mordoğan'da halk buluşmasına katıldı.

0Yorumlar
Başkan Tugay: İzmir'in her köşesini kendi evim gibi koruyacağım

İzmir'in savunduğu değerler ve ilkeli duruşu ile Türkiye için umut olduğunu belirten Tugay, “İzmir var oldukça Türkiye’de de umut var olmaya devam edecek. Bu kentin her köşesini kendi evim gibi koruyacağım. İstismar edilmesine izin vermeyeceğim” dedi. Başkan Tugay, seçim çalışması yaptığı sırada İYİ Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ümit Özlale ile karşılaştı. Tugay ve Özlale bir süre sohbet ettikten sonra birbirine başarılar dileyerek, aynı bölgede çalışmaya devam etti.

CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Dr. Cemil Tugay, Karaburun'un ardından Mordoğan'a geldi. Seçim çalışması yaptığı sırada İYİ Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ümit Özlale ile karşılaşan Başkan Cemil Tugay, rakibi ile bir süre sohbet etti. Tugay ve Özlale birbirine başarılar dileyerek, aynı bölgede çalışmaya devam etti.

Mordoğan'da önce esnafı ziyaret eden, ardından ise halk buluşmasına katılan Başkan Cemil Tugay, İzmir’in her yerine eşit hizmet götüreceklerini sözünü yineledi.

“YEREL SEÇİMDE HAK ETTİKLERİ YENİLGİYİ ALACAKLAR”

Tugay, “İzmir'in daha güzel bir kent olması için çalışacağız. Bugüne kadar Cumhuriyet'e sahip çıkan insanlarla birlikte, bu ülkeyi nasıl düzlüğe çıkaracağımızı konuşalım istiyorum. Genel seçimlerden sonra zihnimize gölge düştü. Ben bunu gözlerinizde görüyorum. Sizler davaya sahip çıkmış, burada toplanmış insanlarsınız. Ama birileri, birçok insanımızın kafasını karıştırdı. Bu adamlar yenilmez diye bir şey yok. 25 senedir nasıl onları İzmir’de eze eze yendiysek, bu defa da eze eze yeneceğiz. İzmir’in her bir yanında bu iradeyi görüyorum. Bu yerel seçimde hak ettikleri yenilgiyi alacaklar. Genel Başkanımızın da dediği gibi sizin sayenizde erken genel seçimle, onları devireceğiz” dedi.

TÜRKİYE'YE İZMİR MORALİ

Konuşması sırasında küçük bir kız çocuğunu sahneye davet eden Başkan Tugay, hiçbir çocuğun, geri kalmış bir ülkeyi, yoksulluğu, adaletsizliği hak etmediğini belirterek, şunları söyledi:

“Kurtuluş Savaşından 101 yıl sonra hala 'Mustafa Kemalin askeriyiz' deme gereği duyuyorsak, o günkü mücadele bugün de devam ettiği için. O gün ülkemizin bağımsızlığını tehdit edenler, ülkemizi işgal edenler, ülkemizi ele geçirmeye çalışanları, bizleri ümmet yapıp ele geçirmeye çalışanlara karşı; bizi halk yapan, millet yapan, Türkiye Cumhuriyeti'ni de bağımsız güçlü bir devlet yapan o anlayışa hizmet etmeye kararlı olduğumuz için söyleme gereği duyuyoruz. Bu iradeyi en güçlü şekilde Türkiye’de İzmir gösterdi. Bu nedenle İzmir Türkiye için umut olmuştur. İzmir var oldukça Türkiye’de de umut var olmaya devam edecek.”

TARIM VE TURİZM PLANLI ŞEKİLDE GELİŞECEK

Başkan Cemil Tugay, hayata geçirilecek çalışmalara değindi.

İlçeye kültür merkezi ve çok amaçlı spor salonu kazandırmayı planladıklarını anlatan Tugay,

“Burası turizm bölgesi. Doğal yapısını bozmadan turizmi geliştireceğiz. İzmir Büyükşehir Belediyesi kıyı balıkçılığına destek veriyor. Bunu büyüteceğiz. Zeytincilik başta olmak üzere tarımsal çalışmalara destek olacağım. Tarımın daha nitelikli olması için çalışacağım. Özellikle yaz aylarında İzmirlilerin buraya daha kolay ulaşması için deniz ulaşımı başta olmak üzere bütün ulaşım alternatiflerini hizmetinize sunacağım.

Önümüzdeki dönemde kent, doğaya ve denize zarar vermeden büyüyecek. Bunun için doğru planlama çalışması yapıp her konuda dikkatli olacağız. İzmir’in her köşesini kendi evim gibi koruyacağım. İstismar edilmesine izin vermeyeceğim. Bana güvenmenizi istiyorum. Size hizmetten onur duyacağım. Seçileceğime şüphem olmadığı için şimdiden ekiplerimizi oluşturduk” diye konuştu.

Karaburun Belediye Başkanı ve CHP'nin Karaburun Belediye Başkan Adayı İlkay Girgin Erdoğan ise Cumhuriyet değerlerini savunmanın önemine dikkat çekerek, herkesin çocuklarının geleceğine sahip çıkması için tek yürek olmasını istedi.



Yorumlar (0)

Yorumlar yükleniyor...

Yorum Yaz

Yorumunuz hemen yayınlanacaktır.

0/1000
Güvenlik Kodu

POLİTİKA Haberleri

Tümü

Gümrükçü'den Siyasi Etik Kanunu çağrısı

Son dönemde artan partiler arası transferleri ve milli iradeyi hiçe sayan siyasi hamleleri sert...

4 gün önce

Gümrükçü’den Foça tepkisi: Hakkımı helal etmiyorum

CHP İzmir İl Başkanı Utku Gümrükçü, Foça Belediye Başkanı Saniye Bora Fıçı’nın AK Parti’ye...

7 gün önce

Kutlu Parti İzmir 1. Olağan Kongresi: Osman Serkan...

Kutlu Parti İzmir İl Başkanlığı’nın 1. Olağan Kongresi gerçekleştirildi. Kongrede İl Başkanı...

7 gün önce

MHP İzmir'de kongre tamamlandı: Gündem "Terörsüz Türkiye"

Milliyetçi Hareket Partisi’nin 15’inci Olağan İzmir İl Kongresi Balçova’daki bir otelde...

7 gün önce

Marmaris Belediye Başkanı Acar Ünlü YENİ Parti'ye Katıldı

Marmaris Belediye Başkanı Acar Ünlü, düzenlenen resmi törenle YENİ Parti saflarına katıldı....

8 gün önce

Başkan Güç: "Bizim gücümüz örgütümüzdür"

YENİ Parti Menemen İlçe Başkanlığı binası, düzenlenen törenle açıldı. Açılışta konuşan YENİ...

10 gün önce

MHP'YE İZMİR'DE BÜYÜK KATILIM

MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin, Karşıyaka İlçe Teşkilatı’nın yeni üyelerle gerçekleştirilen...

11 gün önce

CHP Karşıyaka Kadın Kolları Başkanı Dilek Köktaş...

9 Eylül: Kurtuluşun, Kuruluşun ve Kadınların Günü

12 gün önce

Gümrükçü 'den 9 Eylül İçin Çifte Bayram Mesajı

“9 Eylül; bağımsızlığa inanmış bir milletin küllerinden yeniden doğuşunun, egemenliğin kayıtsız...

12 gün önce

Üsküdar Belediyesi’nde dengeler değişti! Başkan...

Üsküdar Belediyesi’nde 21-21 eşitlikle başlayan başkan vekilliği seçimi dördüncü turda...

13 gün önce

Türk-İş Ege Başkanı Çakmak’tan otoyol ve köprü...

Türk-İş Ege Bölge Başkanı Hayrettin Çakmak, sendikal örgütlenme çalışmaları, işçilerin yaşadığı...

13 gün önce

Yeni Parti Seferihisar’da ilçe binasını açtı: “Tek...

YENİ Parti Seferihisar İlçe Başkanlığı yeni binasına düzenlenen törenle kavuştu.

16 gün önce