BIST 100 14.641,56 %0,45 Altın 6.908,74 ₺/gr %3,01 Bitcoin $77.528 %2,88 Dolar 48,25 ₺ %0,18 Euro 55,96 ₺ %0,49 Sterlin 65,42 ₺ %0,31 Gümüş 102,97 ₺/gr %4,01 Ethereum $2.435,45 %2,21 İsviçre Frangı 59,64 ₺ %0,45 Kanada Doları 34,70 ₺ %0,18 Avustralya Doları 34,57 ₺ %0,23 Japon Yeni 0,00 ₺ %0,00 Suudi Riyali 12,85 ₺ %0,39 BAE Dirhemi 13,14 ₺ %0,19 Rus Rublesi 0,56 ₺ %0,40 Çin Yuanı 7,17 ₺ %0,01
Foto Galeri Video Yazarlar
Anasayfa POLİTİKA Mesele Memleket Meselesi

Mesele Memleket Meselesi

AK Parti İzmir 1'inci Bölge Milletvekili adayı Mahmut Atilla Kaya, Urla ve Karaburun'da gerçekleştirdiği seçim gezileriyle vatandaşlarla ve esnafla kucaklaştı.

0Yorumlar
Mesele Memleket Meselesi

AK Parti'nin seçim beyannamesinin açıklanmasıyla birlikte herkesin bu vaatlere odaklandığını ve toplumda büyük bir heyecan oluştuğunu söyleyen Kaya, "Milletimiz, siyasi tecrübe ve demokratik olgunluğumuzu göz önünde bulundurarak, yalnızca AK Parti'nin seçim vaatlerinin gerçekçi ve hayata geçirilebilir olduğunu düşünüyor. Bu nedenle milletimizin tercihi yeniden AK Parti olacaktır" dedi. 

 

1 Kasım Genel Seçimleri öncesi saha çalışmalarına tüm hızıyla devam eden AK Parti İzmir 1. Bölge Milletvekili Adayı Mahmut Atilla Kaya, Urla ve Karaburun ilçelerinde vatandaşlarla kucaklaştı, esnaf ziyaretlerinde bulundu, teşkilat toplantıları gerçekleştirdi. İlk olarak AK Parti Urla İlçe Teşkilatını ziyaret eden Kaya, burada yaptığı konuşmada, AK Parti'nin 13 yıllık kesintisiz iktidarı ve bu dönemde sağladığı bölgesel ve küresel düzeydeki başarılarla büyük bir marka olduğunu vurguladı. Kaya, "Seçim vaatlerimiz toplumun her kesimine hitap eden, akılcı ve vizyoner vaatler. Milletimiz, siyasi tecrübe ve demokratik olgunluğumuzu göz önünde bulundurarak, yalnızca AK Parti'nin seçim vaatlerinin gerçekçi ve hayata geçirilebilir olduğunu biliyor. Her seçim olduğu gibi bu seçimde de somut projelerle icraatlarla ortaya çıkan tek parti AK Parti'dir. AK Parti boş konuşmaz, AK Parti sadece yaptıklarını anlatır ve ne söylediyse onları hayata geçirir, gerçekleştirir. Bu nedenle milletimizin tercihi yeniden AK Parti olacaktır. AK Parti sözünün eri bir partidir" diye konuştu. 

 

Türkiye'nin büyüme yolculuğu devam edecek

 

İzmir'de kutuplaşmayı değil birleştirmeyi hedefleyen, ideolojik tartışmaları sona erdirecek, birlik ve beraberliği vurgulayan bir siyasal söyleme ihtiyaç olduğunu ifade eden Mahmut Atilla Kaya, "Bizim hedefimiz, birlik ve beraberliğimizin devam etmesi. Bizim hedefimiz hizmet etmek. Doğup büyüdüğümüz güzel şehrimiz İzmirimizi hizmet siyasetiyle tanıştırmak için yola çıktık. İstiklalin onurlu şehri İzmir aynı zamanda da istikbalin parlak şehri olacak. Bunun için öncelikle güzel şehrimizi ideolojik söylemlerin ve içi boş tartışmaların esaretinden kurtarmalıyız. Türkiye olduğu gibi İzmir de büyüme yolculuğuna AK Parti kadrolarıyla devam edecek" ifadelerinde bulundu.

Türkiye'nin umudu ve şansı AK Parti 

 

AK Parti'nin seçimden ne kadar güçlü çıkarsa Türkiye'nin de o kadar kazanacağını ifade eden Mahmut Atilla Kaya, "Biz bir şeyin altını özellikle çiziyoruz. AK Parti bu ülkenin çimentosudur diyoruz. Türkiye'nin umudu, Türkiye'nin şansı AK Parti'dir diyoruz. Türkiye'nin birlik ve bütünlüğünün garantisi, teminatı, sigortası AK Parti'dir diyoruz. AK Parti güçlü olmak, seçimden büyük bir zaferle çıkmak zorundadır. Hem bölgemizdeki kardeş halklar, haksızlığa uğramış mazlum ve garipler için güçlü olmak zorunda hem de ülkemizin selameti için, geleceği için, büyümesi için güçlü olmak durumundadır. AK Parti seçimden güçlü olarak çıkarsa, güven ve istikrar devam edecek, Türkiye'nin geleceğe olan kararlı yürüyüşü kesintiye uğramayacaktır. AK Parti'nin seçimden güçlü bir şekilde çıkması için de bizim çok çalışmamız gerekiyor. Bu yük hepimizin omuzlarında. Gece ve gündüz demeden, durmak, yorulmak bilmeden çalışacak, 3 Kasım 2002'de tek başına iktidara gelen AK Parti'yi yine bir Kasım ayında, 1 Kasım 2015'te tekrardan tek başına iktidara getireceğiz. Yine aylardan Kasım, ilk günkü aşkla yollardayız. Çünkü, mesele memleket meselesi" dedi. 

Geç saatlere kadar mesai

 

AK Parti İzmir 1. Bölge Milletvekili Adayı Mahmut Atilla Kaya, teşkilat toplantısının ardından Urla merkezde esnaf ziyaretlerinde bulundu, vatandaşlarla sohbet etti. Urla temaslarının ardından Karaburun'a hareket eden Kaya, gece geç saatlere kadar seçim çalışmalarını Mordoğan, Eğlenhoca ve Kösedere mahallelerinde yaptığı ziyaretlerle sürdürdü. 



Yorumlar (0)

Yorumlar yükleniyor...

Yorum Yaz

Yorumunuz hemen yayınlanacaktır.

0/1000
Güvenlik Kodu

POLİTİKA Haberleri

Tümü

YENİ PARTİ GAZİEMİR’DEN SESLENDİ: “YENİ PARTİ’NİN GÜCÜ...

YENİ Parti Grup Başkan Vekili Gökhan Günaydın, İzmir’de partisinin kısa sürede 600 bin üyeye...

1 gün önce

Zafer Partisi Karabağlar İlçe Başkanlığı’ndan 30 Ağustos...

Zafer Partisi Karabağlar İlçe Başkanlığı, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla Karabağlar İlçe...

1 gün önce

AK Parti’de dikkat çeken atamalar! 4 ilde il başkanı...

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle gerçekleştirilen...

1 gün önce

AK Parti İzmir’den 30 İlçe Tanıtım ve Medya Başkanları...

AK Parti İzmir Tanıtım ve Medya Başkanı Safa Narlı ‘’AK Parti’nin milletimizle iletişiminde...

8 gün önce

YENİ PARTİLİ ÖSEN’DEN RAKAMLARLA ‘BARINMA’ TABLOSU: ÇÖZÜM...

YENİ Partili Seda Kâya Ösen, Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) 2026 yerleştirme...

8 gün önce

CHP'den İzmir İçin Turizm Atağı

CHP İzmir İl Başkanlığı, saha çalışmalarının yanı sıra kentteki farklı sektörlerin sorunlarına...

8 gün önce

Başkan Güç: Yeni Parti Aliağa’dan İzmir’e Ve Tüm Ülkeye...

YENİ Parti İzmir’de ilçe başkanlıklarının açılışlarına Aliağa’dan başladı.

9 gün önce

18 yıllık aile dostu Seyfi Beyaz ifadesinde geri adım...

Görevden alınan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu dahil 53'ü tutuklu 414 sanıklı davanın yargılaması...

10 gün önce

AK Partili başkanın bastırdığı düğün davetiyesi olay oldu

AK Parti Aybastı İlçe Başkanı Kamil Yediyıldız, oğlunun düğün davetiyesine gelin ve damat...

11 gün önce

Cezaevindeki Görkem Duman'dan nişanlısı Sevcan Orhan'a...

Buca Belediye Başkanı Görkem Duman ile nişanlısı türkücü Sevcan Orhan'ın mutluluğu, Duman'ın...

12 gün önce

KONAK'TA CHP VE DİĞER PARTİLERDEN AK PARTİ’YE 500 KİŞİLİK...

AK Parti Konak İlçe Başkanlığı, AK Parti'ye toplu katılım töreni gerçekleştirdi. CHP ve diğer...

13 gün önce

AK Parti İzmir’den vefat eden dava arkadaşları için mevlit

AK Parti İzmir, vefat eden teşkilat mensupları için Mevlid-i Şerif ve Dua Programı düzenledi.

18 gün önce