BIST 100 11.116,99 %0,92 Altın 6.384,76 ₺/gr %0,62 Bitcoin $80.563 %1,08 Dolar 49,77 ₺ %0,08 Euro 55,87 ₺ %0,14 Sterlin 66,68 ₺ %0,14 Gümüş 86,16 ₺/gr %1,20 Ethereum $2.342,08 %1,70 İsviçre Frangı 60,35 ₺ %0,40 Kanada Doları 35,53 ₺ %0,14 Avustralya Doları 35,03 ₺ %0,31 Japon Yeni 0,00 ₺ %0,00 Suudi Riyali 13,26 ₺ %0,11 BAE Dirhemi 13,56 ₺ %0,10 Rus Rublesi 0,62 ₺ %1,26 Çin Yuanı 7,46 ₺ %0,13
Foto Galeri Video Yazarlar
Anasayfa SPOR Cumhurbaşkanından Karşıyaka'ya yeni salon müjdesi

Cumhurbaşkanından Karşıyaka'ya yeni salon müjdesi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ağırladığı Türkiye Basketbol Süper Ligi şampiyonu Pınar Karşıyaka'yı kutlarken 10 bin kişilik yeni salon müjdesi verdi.

0Yorumlar
Cumhurbaşkanından Karşıyaka'ya yeni salon müjdesi

Başkan Ali Erten, Basketbol Şube Başkanı Tamer Ustaoğlu, Genel Menajer Selim Çınar, Antrenör Ufuk Sarıca, Kaptan İnanç Koç, oyunculardan Mertcan Solkol, yönetici Cüneyt Başak, eski yönetici Nazım Torbaoğlu ve işadamı Erdal Acar, kabule kazandıkları kazandıkları şampiyonluk kupasını da götürdü. Finalleri yakından takip ettiğini belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Anadolu kulübü olarak olağanüstü bir başarı kazandığınız için sizleri davet ettim. Her şeyin para olmadığını ispatladınız. Hocanızı sakın bırakmayın" dedi.

Görüşmede hazır bulunan Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç'a Karşıyaka'ya 10 bin kişilik yeni bir basketbol salonu inşa edilmesi talimatı veren Cumhurbaşkanı Erdoğan, 15 bin kişilik stat inşaatının da bir an önce bitirilmesini de istedi, ruhsat sıkıntısı konusunda Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nı adres gösterdi. 

Pınar Karşıyaka'ya gelecek sezon Avrupa'da ulaşım sponsorluğu gibi konularda katkı sağlanacağını söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, Euroleague sürecinde Halkapınar Spor Salonu'nun kulübe tahsisi talimatını da verdi.

Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç'ın yanı sıra Adalet ve Kalkınma Partisi Genel Başkan Yardımcısı, İzmir Milletvekili Nükhet Hotar'ın da katıldığı ve yaklaşık 1 saat güren kabulde Yaşar Holding'in basketbola verdiği desteği memnuniyetle karşıladığını da söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, antrenör Ufuk Sarıca'dan şampiyon kadronun kısa sürede dağılmasıyla ilgili bilgi aldı. Ufuk Sarıca, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Türkiye Basketbol Federasyonu'nun transfer yönergesinde yaptığı son değişiklikten olumsuz etkilediklerinden bahsetti, kulübün bu değişiklik yüzünden büyük ekonomik kayba uğradığını söyledi. 

KILIÇ: "BÜTÜN ENGELLERİ AŞTIK"

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Karşıyaka heyetini kabulünde yeni stadı bir an önce bitireceklerini söyledi. Bütün engelleri aştıklarını ifade eden Bakan Kılıç, depreme dayanıksız raporuyla 1 yıl önce kapatılan Alsancak Stadı'nın da kısa sürede yenilenip faaliyete gireceğini belirtti.

35.5 FORMASI HEDİYE

Cumhurbaşkanlığı Sarayı'ndaki ziyarette kulübün tarihini anlatan Başkan Ali Erten, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a, üzerinde isminin yazılı olduğu 35.5 numaralı bir forma ve atkı hediye etti. Başkan Erten, 35.5'un anlamını soran Erdoğan'a, "Karşıyakalılar olarak 35.5 numarasını ayrıcalık olarak görüyoruz. Karşıyaka'dan şehir içinde farklı bir yere gidince, "İzmir'e gittim" diyoruz. Ama Avrupa'da formamızda İzmir yazısını taşıyoruz ve Euroleague'de de taşımaya devam edeceğiz" karşılığını verdi.



Yorumlar (0)

Yorumlar yükleniyor...

Yorum Yaz

Yorumunuz hemen yayınlanacaktır.

0/1000
Güvenlik Kodu

SPOR Haberleri

Tümü

Galatasaray'da 3 futbolcuyla yollar ayrılabilir

Galatasaray'da Leroy Sane, İlkay Gündoğan ve Kaan Ayhan ile ocak ayında yolların ayrılabileceği...

6 gün önce

Fenerbahçe’nin 6-0’lık yenilgisine yorumculardan sert tepki

Fenerbahçe’nin Aston Villa’ya 6-0 yenilmesinin ardından Nihat Kahveci, Bülent Uygun, Ümit Özat,...

10 gün önce

Fenerbahçe'den ayrıldı! Süper Lig'den Tedesco'ya sürpriz...

Süper Lig'de kötü sonuçların ardından Thorsten Fink ile yollarını ayıran Samsunspor'un,...

12 gün önce

İspanya'da Galatasaray manşetleri! "Bu cehennem aşılamaz...

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'nde Barcelona'yı ağırlayacağı kritik karşılaşma öncesinde...

12 gün önce

Okan Buruk'tan Yamal mesajı! "Durdurmak için planlarımız...

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Barcelona karşılaşması öncesinde Lamine Yamal'a karşı...

12 gün önce

Barcelona'dan Galatasaray maçı öncesi kadro açıklaması

Barcelona, Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray ile oynayacağı maçın kadrosunu açıkladı; Raphinha,...

13 gün önce

Altay, Uşakspor’u son anda geçti

Altay, Uşakspor’u son dakikada bulduğu golle 1-0 mağlup ederken teknik direktör Tuna Üzümcü,...

13 gün önce

Anthony Taylor’dan Süper Lig’de ilk atamalar

Süper Lig’de 7. hafta maçlarının hakemleri belli oldu. MHK Elit Hakem Direktörü Anthony...

17 gün önce

Galatasaray’dan Barış Alper Yılmaz için yeni sözleşme

Galatasaray, bu sezon skor katkısı veremeyen Barış Alper Yılmaz’ın sözleşmesini uzatmak için...

17 gün önce

Trabzonspor’dan Fiorentina’ya gitmişti, Galatasaray istiyor

Galatasaray’ın, Fiorentina’da istediği süreleri bulamadığı öne sürülen Christ Inao Oulai için...

17 gün önce

Okan Buruk iki stoperi de kulübeye çekebilir

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk’un Kasımpaşa maçında Abdülkerim Bardakcı ve Davinson...

18 gün önce

Montella için ayrılık iddiası gündemde

A Milli Takım’ın Uluslar Ligi’nde 4’te 0 yapmasının ardından Montella’nın görevden alınacağı ve...

18 gün önce