BIST 100 14.012,42 %0,57 Altın 6.898,85 ₺/gr %0,74 Bitcoin $79.826 %0,15 Dolar 48,49 ₺ %0,22 Euro 56,36 ₺ %0,25 Sterlin 65,48 ₺ %0,22 Gümüş 103,13 ₺/gr %0,93 Ethereum $2.496,58 %1,59 İsviçre Frangı 59,90 ₺ %0,06 Kanada Doları 35,03 ₺ %0,10 Avustralya Doları 34,94 ₺ %0,27 Japon Yeni 0,00 ₺ %0,00 Suudi Riyali 12,91 ₺ %0,26 BAE Dirhemi 13,19 ₺ %0,25 Rus Rublesi 0,56 ₺ %1,23 Çin Yuanı 7,23 ₺ %0,37
Foto Galeri Video Yazarlar
Anasayfa YAŞAM İzmir'deki Patlamada Yaralanan 4 Kişi Taburcu Oldu

İzmir'deki Patlamada Yaralanan 4 Kişi Taburcu Oldu

İZMİR İl Sağlık Müdürü Bedia Salnur, İzmir Bayraklı Adliyesi'ne 5 gün önce düzenlenen hain saldırıda yaralanıp hastanede tedaviye alınanlardan 4'ünün taburcu olduğunu 5 yaralanın ise tedavisinin devam ettiğini söyledi.

0Yorumlar
İzmir'deki Patlamada Yaralanan 4 Kişi Taburcu Oldu

İZMİR İl Sağlık Müdürü Bedia Salnur, İzmir Bayraklı Adliyesi'ne 5 gün önce düzenlenen hain saldırıda yaralanıp hastanede tedaviye alınanlardan 4'ünün taburcu olduğunu 5 yaralanın ise tedavisinin devam ettiğini söyledi.İzmir İl Sağlık Müdürü Bedia Salnur, İzmir Bayraklı Adliyesi'ne düzenlenen terör saldırısını haber alır almaz harekete geçtiklerini ilk ihbarın saat 16.10'da yapıldığını, ilk ambulansın da olay yerine saat 16.16'da ulaştığını söyledi. Olay yerine 19, 112 ambulansına ek olarak 24 özel ambulans, 3 hastane ambulansı, 2 de belediye ambulansı olmak üzere 50'ye yakın ambulansı sevk ettiklerini hatırlatan Salnur, "İlk anda ağır gördüğümüz yaralıları en yakın Ege Üniversitesi Hastanesi olduğu için oraya naklettik. 3 hastamızı Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanemize gönderdik. Daha sonra Ege Üniversitesi Hastanesi'ne 1 hastamız, patlamada kulak zarının zarar gördüğünü söyleyerek başvurdu. Ege Üniversitesi'ndeki 1 polisimiz ve avukatlarımız olmak üzere 4 hastamız orta yoğun bakımda takipleri devam ediyor. Şu an durumu kritik olan hastamız yok. Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde ise 1 hastamızın takibi devam ediyor. 9 yaralımızdan 4'ü taburcu oldu ve 5'inin takibi sürüyor. Saldırının hemen ardından bütün hastanelerin ihtiyaç olup olmadığına bakmaksızın her an bir müdahaleye hazır beklediklerini anlatan Salnur, şöyle konuştu: "Patlamayı öğrendikten sonra hem Dokuz Eylül, hem Ege Üniversitesi hastaneleri hem de Genel Sekreterliklere bağlı hastanelerle irtibata geçildi. Hastanelerimizden Allah razı olsun, hepsinin söylediği şuydu, 'Biz hazırız.' Düşünün Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi olaya en uzak noktadaki hastaneydi, oranın acil servisi sorumluları ilk dakikada arayıp tüm ekipleriyle hazır olduklarını söylediler. Buca Devlet Hastanesi belki hiç gerek olmayacaktı ama hazır bekledi, Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi hazır bekledi. Ege Üniversitesi Rektörümüz ve Acil Servis ekibine de teşekkür ediyorum. Bizler vatandaş duyarlılığı gösterdik belki ama onlar vatandaş duyarlılığı üstünde doktor ve hastane personeli hassasiyeti gösterdiler. Gelen her hastaya hiç beklemeden müdahale ettiler." 



Yorumlar (0)

Yorumlar yükleniyor...

Yorum Yaz

Yorumunuz hemen yayınlanacaktır.

0/1000
Güvenlik Kodu

YAŞAM Haberleri

Tümü

Bir ilimizden çok konuşulacak karar! Erkekler artık bu...

Batman’daki bir TOKİ sitesinde yönetimin aldığı kıyafet kararı tartışma yarattı. Site...

19 gün önce

İlk durak Anıtkabir

Uluslararası Rotary'nin Türkiye'deki 2420, 2430 ve 2440 Bölge Federasyonlarına bağlı yüzlerce...

1 ay önce

Denizin Hafızası Filografiyle Hayat Buldu

Filografi Sanatçısı Necla Karakaya'nın deniz ve özgürlük temalı eserlerinden oluşan "Filografi ve...

1 ay önce

Ege ile İç Anadolu Arasında Kültür Köprüsü 

Konyalılar Dernekleri Birliği Konfederasyonu (KONFED), İzmir ve Konya arasındaki tarihi, kültürel...

2 ay önce

Denizyıldızı Rotary Kulübü “Kalıcı Etki” İçin Yola Çıktı

İzmir'de geçen yıl kurulan ve kısa sürede deneyimli Rotaryenlerin bilgi birikimi ile genç...

2 ay önce

İzmir rotary kulübü’nde devir teslim

İzmir Rotary Kulübü’nde başkanlık görevi Hazal Kahraman’dan Ozan Karakaya’ya devredildi.

2 ay önce

Korttan Barınağa Uzanan İyilik Hikayesi

İzmir Interact Kulübü’nün düzenlediği Veteran Tenis Turnuvası, sporun birleştirici gücünü sokak...

3 ay önce

Gök gürültülü sağanak geliyor!

Meteoroloji’nin 25 Mayıs hava tahmin raporuna göre ülkenin büyük bölümünde sağanak ve gök...

3 ay önce

Gök gürültülü sağanak ve fırtına geliyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, 14 Mayıs Perşembe gününe ilişkin hava durumu raporunu yayımladı

3 ay önce

Meteoroloji açıkladı: Kuvvetli yağış geliyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, 5 Mayıs 2026 Salı gününe ilişkin hava durumu raporunu yayımladı.

4 ay önce

Sıcaklıklar artıyor, sis ve yağış bazı bölgelerde sürecek

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM), 28 Nisan Salı gününe ilişkin hava durumu raporunu paylaştı.

4 ay önce

Kuşadası'nda Kalıcı Etki Zirvesi

Uluslararası Rotary Bölge 2440 Federasyonu Bölge Eğitim Semineri ve Kulüpler Eğitimi...

4 ay önce